Pienoismallit.net

Aleksi Puro

F-16A 15.2.2011 18:00 Malli
Hahaa, aika huvittavaa, että tälläinen ilmestyy tänne, kun itsellä odotellut juurikin F-16 rakentamista ja Suomi kokardeihin pukemista. Ja edellä kommentoitukin sattui huvittavasti, sillä samassa boxi-pinossa myös f-22 odottaa samaista kohtaloa.

Mallina ihan tyylikäs ilmestys, ei muuta kuin harrastusta vauhtiin vain uudestaan.
British ambulance Rover7 19.5.2010 03:01 Malli
Vähän ehkä viimeistelyyn panostusta, mutta ihan hyvältä tämä näyttää. Diossa on kuitenkin ihan hyvää ideaa. Pikkuisen enemmän kärsivällisyyttä ja tarkkuuta ja uutta mallia kehiin vaan.

Samalla kysyisin, että mistä nuo poikien olalla kantavat m4't ovat kotoisin? Näyttävät olevan melko modernin kokoonpanon mukaisia, joten kiinnostaisi. Mahdollisesti Trumpeterin ase/figu-sarjoista?
Kyūshū J7W1 Shinden 13.5.2010 14:52 Malli
Tyylikkään näköinen toteutus, mielestäni painii sarjassa "oikealla lavastuksella luulisin 1:1 koneeksi". Omaan silmään tuo siis näyttää muutenkin aika hyvältä, niin malli kuin konetyyppi itsessäänkin.

Samalla kiitoksia linkistä, en ole moisesta animesta kuullutkaan kun ei kyseistä taidemuotoa ole viime aikoina tullut seurattua entiseen tahtiin. Pitääpä tarkistaa tuo.

ps. Itselle tästä tulee, tosin hieman kaukaisesti, mieleen myös Crimson Ckies pelin Hughes P21-J MkIII Devastator
Hell Raiser MPT C-2 8.5.2010 00:05 Malli
Vau, ei voi oikein muuta sanoa. Tyylikäs toteutus niinkuin sinun malleissasi aina. Ja vaikka onkin taas mielikuvituksen tuotos, on se samalla myös uskottava. Kumpa omakin mielikuvitus loisi ideoita tälläisistä kummajaisista.
Tie Ugly 13.4.2010 14:19 Malli
Erittäin hauska ja omaperäinen idea, hieno toteutus ja näyttää sopivan ränistyneeltä ja kulahtaneelta, kuitenkin niin että vielä uskoo sen olevan lentokykyinen. En ole noita revell:in SW-koneita tullut ainakaan vielä kokeilleeksi, mutta kyllä silti tietää, että suurin osa yksityiskohdista on omaa tekoa, tämä tietenkin plussaa. Tykkään =)
Hawker Tempest mk. V 3.4.2010 12:57 Malli
Oskari Balk kirjoitti:
Omasta psykologiastani:-) 1970- luvulla Korkeajännityksissä kovimmat koneet olivat Spitfire ja Tempest. Ja kun niiden ulkonäköä ja tekniikkaa edelleen ihailen niin siinäpä se. Ei tätä osaa selittää tuon täsmällisemmin.
Heh, kyllä ne spitit ja typhoonit/tempestit oli vielä 80-luvun lopun ja vielä 90-luvun puolen välin paikkeillakin aika kova sana korkkareissa, että eiköhän ne ole omaankin konemieltymykseen osaltaan vaikuttaneet. =D

Tavallaan samassa veneessä siis, että eiköhän tuolla selityksellä ymmärrä.
Hawker Tempest mk. V 3.4.2010 09:51 Malli
Oskari Balk kirjoitti:
Tempestin mallia on pakko kommentoida, kun se on ainoa 2. ms yksipaikkainen hävittäjä jonka voi Spitfeuerin kanssa laittaa samalle psykologiselle asteikolle.
En tiedä ihan täysin mistä asteikosta puhut, mutta kyllä konetyyppi tuli valittua juurikin sen takia, että tuon, ah niin, sulavalinjaisen Spitfiren jälkeen tempest on mielestäni se seuraavaksi tyylikkäin, ainakin liittoutuneiden puolelta, on siinä lyhytnokkaisessa FW:ssäkin jotain tyylikästä.
Oskari Balk kirjoitti:
Sotilassaappaiden kulutusjäljet siiventyvissä ovat hieman epäsuhdassa yleiseen siisteyteen?
Jotenkin tuntuu, että kuluneisuus ei ole ihan täysin välittynyt kuvista, tai sitten vain makueroista kyse.
Oskari Balk kirjoitti:
Churchill- lainaus on erinomainen!
haha kiitos, pakkohan se oli sinne pistää, aamuyöstä kun tuntui niin fiksulta ja hienolta =D aamulla tosin ei ehkä niinkään…
Hawker Tempest mk. V 2.4.2010 20:04 Malli
Kiitoksia kaikille edellä kommentoineelle, hyvä jos koneen ulkomuoto miellyttää silmää. Tuosta maalauskaaviosta sen verran, että brittien kuvio on aina olllut mielestäni tyylikkään näköinen, enkä tosiaan edes tiennyt suomalaisten omasta, niin luonnollisestihan sitä sitten vain vaihtoi kaavion värejä.

Tähtien keskiarvo näyttäisi tällä hetkellä olevan 3.13, ainakin omaan silmään ihan mukava lukema. Tosin pakko myöntää, että tuo yksi kakkonen tuolla vähän ihmetyttää. Mielellään noihin haluaisi sitten tekstinä selityksen, kun mielestäni kuitenkin malli on vähän parempi kuin 2:en arvoinen ja olisi muutenkin mukava tietää miten malleja voisi sitten tulevaisuudessa parantaa. Mutta turha tuosta on nurista, tähdet kun saa tarkoituksella näkymään anonyymeina ja onhan jokaisella oikeus mielipiteeseensä.
JahtiKissa 2.4.2010 12:27 Malli
Hauska taustatarina ja hienosti toteutettu malli. Vaikka kalkkimaali kuvio onkin aika taiteellinen, on kuten Joni edellä mainitsi helppo kuvitella joku sutimassa sitä innoissaan talven lähestyessä.
Hawker Tempest mk. V 2.4.2010 11:57 Malli
A Lappalainen kirjoitti:
Koneethan maalattiin jo Hawkerilla Englannissa. Britit hukkasivat alkuperäisen ohjeen värisävyjä lukuunottamatta ja sovelsivat sitten lehtikuvien perusteella jotain sinne päin, eikä tehtaalta lähdön jälkeen ehditty enää parantelemaan, kun piti joutua sotimaan, eikö niin? :)
Niin siis aivan hmm.. juu niinhän siinä kävi =D

*psst* kiitooos =D