Pienoismallit.net

Saint Apollo

Vallejon "uusi" ohenne   2.5.2013 15:45
Oorait! Nyt on testattu Vallejon Mattalakan kanssa tuota ohentajaa, ihan pätevästi tuntuu toimivan, hieman paremmin (painottaen hieman) lakka tulee ruuttanasta ulos. Lakka ei jämähdä ruiskun neulaan kiinni niin pahasti ja nopeasti kuin vanha ja myöskin puhdistaminen on hivenen tuskattomampaa kun se irtoaa ruiskusta myös hieman paremmin (voi tosin olla korvien välissä tämä juttu myös), eli ruiskun kanssa se menee hieman tuskattomammin.

Pätevää kamaa kyllä, ihan hyvä tuotos Vallejolta taas vaihteeksi! Lämmin suositus kamalle täältä käsin.
Vallejon "uusi" ohenne   24.4.2013 17:48
Itse olen käyttänyt tuota. Pöydältä löytyy juuri tuo 200ml purnukka jonka miinustin Harrasteelta. Surface Primerin kanssa toimii paljon paremmin ruiskussa kuin vanha maito. Kyllä tuo toimii todella hyvin. Vanhat maalit ohenee mukavasti, paha sanoa oheneeko paremmin kuin vanha koska vanhaa käytin viimeksi lähes vuosi sitten jonka jälkeen tuli tauko. Lakan kanssa ei vielä kokemuksia eli Vallejo Matt Varnish + tämä yhdistelmä ruiskun läpi, myöhemmin kerron lisää viisaampana :)

Eli tiivistetysti: Ruiskuun jos aiot käyttää, ota tätä! :)
Ultraäänipesuri   6.2.2012 18:54
Juu, tuttu puhistin tuo Airbrush Cleaner on. :) Todella pätevää ainetta!
Ultraäänipesuri   5.2.2012 16:57
Pahoittelen jos nostan turhaan tätä juttua mutta nyt sain itsekkin Lidlin pesurin käsiini. Mitä sinne kannattaisi laittaa jotta ruisku lähtisi puhtaaksi? Koitin jo vettä jossa oli seassa hieman lasolia ja fairya, mutta se ei puhdistanut sitä. Mitä siis suosittelette, mitä ainetta tai yhdistelmää? Ihan en puhdasta alkoholia kyllä uskalla pistää.

Maalijäämät ruiskussa on Vallejoa ja pieniä määriä Lifecoloria.
Letkutelat   6.10.2011 21:10
Kyl ne on suoraan sanoen helvettiä…KV2 Tamiyalta, ei pahimpia, mutta eka kerta ja varmasti vikakin.

Ens kerralla rauhota kieltäs, tuo ei anna hyvää kuvaa henkilöstä vaikka ottaakin päähän
Jätä väliin. Itsellä on pari ja ovat sellasia että eivät kestä oikein mitään. Joskus kuivuminen kestää ikuisuuden eli on vielä 3 päivän päästä märkä pinta. Tämän tyylisen pinnan voi pistää juoksevan veden alle ja se lähtee helposti ilman apua.

Joten, jos pinta onnistuu se kestää iskuja (jotenkin) mutta vedenkestävyys on kysymysmerkki. Kuitenkin, kuivuminen on pahin ongelma Model Air metallien kanssa…
Uusi maaliruisku   10.8.2011 11:51
Petri Olavi kirjoitti:
Migin ruutasta vielä sen verran, että yksi ominaisuus siinä on, jota en muista ole vielä tavannut. Takapään ruuvilla on mahdollista rajoittaa neulan liikettä eli viivan leveyttä voi vakioida sillä.
Harder & SteenBeck Infinity 2 in 1 on se myös ja itse asiassahan H&S loi tuon ominaisuuden.
Uusi maaliruisku   9.8.2011 19:55
Paavo Virolainen kirjoitti:
Saint Apollo kirjoitti:
mutta kaikista paras on se että se on todella helppo puhdistaa.
Millä tavalla sen puhdistus eroaa halparuiskusta?
Yläkupin saa kierrettyä irti, reikä josta maali menee sisään ruiskuun neulan luo on tuplasti Badger 360-7 isompi. Helpottaa puhdistusta paljon.
Uusi maaliruisku   9.8.2011 16:39
Harder & Steenbeck, Infinity 2 in 1. Itse en koskaan kuullut tuosta ruiskusta ja luin hieman netistä juttua ennen ostoa. Hieno ruisku. Toimii itselläkin hienona ruiskuna Badgerin 360-7 rinnalla jolla vedän isot pinnat. Vaikka hinta onkin 270€ pintaan, niin en kadu yhtään. Upea ruisku, todella helppo ja mielyttävä käyttää, mutta kaikista paras on se että se on todella helppo puhdistaa.
Kommentit?   7.8.2011 17:26
Tommi M kirjoitti:
olisikohan haku-toiminto auttanut???
Miten se olisi auttanut jos ei muista koko juttua edes?