Pienoismallit.net

Antti Järveläinen

XIAN JHU-6 tietoutta?   3.1.2011 16:32
Mikko taisi kyllä tarkoittaa noita levyjä joista vyöt lähtevät… (osanumeroiltaan 1) Minun käsittääkseni nuo tarkoittamasi levyt ovat tarkoitettu kuvastamaan liimattuna muoviosaan sitä itse selkänojaa.. Hartiavyöt tulevat nimittäin penkin pinnasta ulos… Ainakin tämän pikkiriikkisen kuvan perusteella… www.pienoismallit.net/profiilit/2235/kuvat/kuvapankki/kuva_75909/
Uutuuksia maailmalta   3.1.2011 15:42
janne kirjoitti:
Revellin 2011 tulokkaissa näyttäs olevan myös 1/32 skaalan Hawk T1
Tuota tulokasta minäkin odottelen… Ainakin ulkolaisilla sivustoilla on ollut puhetta hinnasta, eikä "kuulemma Revellin edustajien mukaan" nouse mitenkään korkeaksi… :P
Kehityskeskustelu: Galleria   2.1.2011 19:57
Asia vaikuttaa olevan ihan oikealla kantilla. Tuo Tomin mainitsema työkalu jonka avulla poikkeavaan arviointiin on helpompi puuttua, kuulostaa ainakin minun korvaani oikeinkin hyvältä.

On varmasti luonnollisesti vaikea uskoa, mutta en tarkoittanut ainakaan kuulostaa olevani niin "omista intresseistäni" lähtöisin. :) Mieleen tämä asia lähinnä nousi siksi, että ajattelin Tomilla olevan mahdollisuus nähdä kenties nuo arvosteluiden antajat, mutta vain mikäli selaa sivuja esim. käyttäjien "vinkkien" perusteella. Olin oikeasti siis "yhteishyvän" asialla. Vaikkakin tietämätön siitä, että tuollaisenkin teknisen apuvälineen voi valjastaa käyttöön. :)
Olettaisin tämän sivuston parissa vierähtävän ihan riittävästi sitä aikaa, oikeiden töiden ohella ja siksi nostin "perunaa taas pöydälle."

Mukavaa jos jossain vaiheessa "pakkokommenttien" näkyvyys paranee, mutta muutoin asia on minun mielestäni "reilassa."

Kiitokset asiaan kantaa ottaneille ja tietoutta kartuttaneille.
Kehityskeskustelu: Galleria   2.1.2011 14:31
Tarkoitin sitä, että se arvosanan näyttö olisi pakollinen… Onhan se minusta ihan perusteltua sellaisessa tapauksessa, kuten esimerkkinä käyttämäni Tervo Salmisen upea "set set är" yht' äkkiä saa 0,5 pojoa… Varmaan useampaakin kiinnostaa tietää millä perusteella se arvostelu annetaan. Etenkin tekijää… Siis HUOM! En todellakaan tarkoita etteikö jokaisessa mallissa olisi mahdollisuutta ankaraan arvosteluun. Ja kriitiikille on maailmassa aina tilaa. Tosin se kai on vain suomalainen tapa, että pitää uskaltaa seistä sanojensa/arvionsa takana. :)

Edit. Tuota "moderointia" tarkoitin vain paremman termin puuttuessa, sillä että jos moderaattorit saisivat oikeudet puuttua arvostelu-kommenteihin jotka ovat (0,5 tähtöstä… Kommentilla: vidu hino mutku mul o jo toi nosadjfisjdghoisdf) Tällöin tähdet ja kommentit veks. Kaiffarille varoitus ja kehotus… seuraavalla kerralla arvosteluoikeudet Pooooooiiiis… :)
Kehityskeskustelu: Galleria   2.1.2011 14:07
Niin… Olisiko se teknisesti vaikea toteuttaa, että pisteytykseen esim. keskiarvosta poikkeavasti (ylös tai alas) olisi pakollista jättää kommentti ihan Verbaalisesti omalla tunnuksellaan. Eihän se omalla nimellä eriävän mielipiteen esittäminen ole mitenkään kohtuutonta. Kun mielipiteet ovat henkilökohtaisia ja jokaisella on niihin oikeus, myös eriäviin. Ihan niinkuin "oikeassa "ei-virtuaalisessa" elämässä" :) Tällöin sellainen kiusanteko ja "hyvä-veli"-arvostelu vähenee jos ei poistu. Kun noita verbaalisia arvosteluja pystyisi sitten moderoimaan?, eikä Tomin työtaakka kasvaisi kohtuuttomasti? :)
Olisiko rajatumman aihepiirin vaihtoehtona Lähi-idän konfliktit? Tarkoittaen siis, Israelin ja Epygtin kahinaa, höystettynä tuoreemmilla Persianlahden ja Irakin-sessioilla? :)

Nuo ainakin pitkälti menisivät "samaan suuntaan" eli aavikko-juttuina…
Olisin tiedustellut onko tuossa Revellin pikkuisessa Pantterissa muita esiin nousseita virheitä (noin isommalti) paitsi tuo kupoli (D-mallista) Ajattelin ruveta tässä jossain välissä näpräämään. Ja kysyn siksi viisaammilta tuosta tornista. Onko muuten malliltaan oikeanlainen G:tä varten.
Kehityskeskustelu: Galleria   2.1.2011 11:26
Jahaa… Vai että semmoisia tempauksia olivat kaverukset keksineet. Kiitokset Tomille asiallisesta ja asiaankuuluvasta hallinnollisesta toiminnasta! :)
Kehityskeskustelu: Galleria   2.1.2011 11:12
Kalle Rantanen kirjoitti:
Voit, mutta miksi ihmeessä? Ja Tomi tietää arvosanan antajan joka tapauksessa, joten anonyymiuden antama suoja on aika näennäistä.
Käytin tuota vain ns. Esimerkkinä korostamaan moisen jutun "hassuutta", ja eihän sillä toisaalta ketään rangaista erimieltä olemisesta jos joutuu omalla nimellä perustelemaan huomattavasti "valtavirrasta" poikkeavan näkemyksensä. Niinhän se menee "oikeassa elämässäkin." :)

Jokatapauksessa olennainen selvisi, eli se että Tomi kuitenkin tietää "kuka, mitä ja missä." :D

Kiitokset Kalle, kun selvitit asiaa kaikenmaailman "kymysyksiä" sitä tulee mieleen kun joutuu öisin valvoskelemaan nuorimmaisen "tehdessä hampaita.." :D
Kehityskeskustelu: Galleria   2.1.2011 03:15
Jahaa… Minä oli käsittänyt, että kommentit näkyvät siellä ihan "normaalilla" kommentti-alueella. Olettaisin sen "poikkeuksellisesti keskiarvosta poikkeavan" arvion antamisen olevan sen verran perusteltua, että se pitäisi joutua tekemään ihan Omalla nimellä tai muuten ei ollenkaan.

Vai voinko minäkin nyt sitten vetää ekan kerran viiteen vuoteen "päädyt" ja mennä kommentoimaan "opasfkahdgo9" ja napsuttelemaan vaikka Tervon huippu-upeaan zetoriin 0,5?? Eikun hups! Nyt ei ainakaan kande sitä valita ;) (Ps. Jos Tervo luet tämän,.. arvostelin jo ja reiiiilusti korkeammalle… Onhan minulla silmät 8) )