Pienoismallit.net

T.Virtanen

Totuus valokuvista   3.9.2007 21:43
Raimo Leino kirjoitti:
Tulipas mieleeni harhaanjohtavista valokuvista pienoismallien rakennussarjalaatikoitten kansikuvat. Noiden kuvienhan tarkoitus on tietenkin saada kuluttaja ostamaan, mutta aina välillä tuntuu että laatikoitten kansissa koreilevat taideteokset johtavat harhaan, nimittäin aika harvassa ovat ne mallarit jotka pystyvät saamaan aikaiseksi mallin joka on yhtä hieno (tai hienompi) kuin lootan kansikuvassa. Menisiköhän mallisarjat kaupaksi, jos siihen laatikon kanteen olisi laitettu vain valokuva maalaamattomasta valmiista mallista?
Näinhän se on ollut jo kauan ja on myös rantautunut eineksiin, katso vaikka jotain mikroruokapakettia. Alla lukee pikkupräntissä : "tarjoiluehdotus" mutta saako roiskeläpästä gourmet-tasoista safkaa? Saako Revell:istä mallia? No ei tietenkään. :D
Tölkkien kierrätys   29.8.2007 20:11
Mutta kun minä juon pullosta… :D
Jouni Koski kirjoitti:
Ilmeisesti kauppa on käynyt hyvin!
Jumbon Akateemisessakin oli jo neljä opusta odottamassa ostajaansa. Tuskin hommaavat hyllyyn makaamaan, jos ei ole menekkiä :-)
Enää kolme, eilen lähti oma kappale mukaan :D Sisältöön nähden hinta oli sopiva, kirja oli mahtava tietopaketti. Suuret kiitokset Timolle vaivannäöstä! Tälläistä olen jo odottanut, sillä vastaavia selkeitä, laajoja yleisoppaita olen lukenut englanniksi, mutta en suomeksi. Suurta plussa oli toki myös laajat ja selkeät dioraama-osuudet.
Seuraavaan model expoon junnuluokan kannustuspalkinnoksi?
Kritiikkiä sen verran että kirja kallistui esimerkeiltään sotilaskalustopuolelle, mm. tankkeihin. Mutta niksit ovat kuitenkin genrestä riippumatta samat.
Kehityskeskustelu   14.8.2007 20:55
Ja saahan niitä kategorioita lisäiltyä, jos aiheesta tulee runsaudenpulaa. Mitä hillitymmin ja selkeämminen, sen paremmin. Ei ole kannattavaa perustaa alakategoriaa, jos sinne ei tule kuin yksi tai kaksi mallia, sekoittaa vain hakemista.
Vitsiketju   13.8.2007 22:57
Raimo Leino kirjoitti:
Samuli Välimäki kirjoitti:
Sergeant Steiner, tämän kesän paras kuulemani juttu!! xD Muut vitsit tuovat tottakai iloa päivään mutta tuo ansaitsi jo pitkät naurut!! :D "väsähtänyt saukko" ei huh huh… :D
Kyllä sitä nyt nauretaan nii. Sopii vaan toivoa että se nuori ruotsalainen siivoojatyttö on kokemuksestaan toipunut…
Tai sitten se kirjoittelee ruotsalaisella pienoismallifoorumilla tarinoita epämääräistä suomalaista. :D
Suomalainen pyörremyrsky
Mitä rakennat Vai...   4.8.2007 21:36
Scifiä, dioraamoja, autoja, tankkeja- sekakäyttäjä.
Parhaimmat autoilusivut   21.7.2007 18:53
[url] http:/junttiauto.com [/url] "elä ota sitä vakavasti"
Vielä etsit tilaukseen ja referenssit hakuun ja sitten prokkiksen kimppuun :D
Tulli   13.6.2007 23:21
Karjalan Arska kirjoitti:
. Eu-alueelta tilatessahan tilauksen arvolla ei ole mitään merkitystä. Kerran yksi Hollannista tullut paketti piti hakea tullista, kun eivät tahtoneet ymmärtää että maatunnus NL tarkoittaa Hollantia.
Niin, Sehän on neuvostoliitto :D