Pienoismallit.net

Toni Wiren

Itselläkään ei valmistunu aikataulussa.
Korin osat on tällä hetkellä kertaalleen lakattu, odottaa välihintaa ja viimestä lakka pintaa. Sisustan sain pohjamaalattua. Kisa sisustan vaihdoin Fujimin CRX:n sisuskaukaloon, johon vaihdoin vielä realistisemmat ovipahvit Beemaxi sarjasta. Aika veistelyks meni taas.
Vanteet liottelin putkarissa ja maalasin uudelleen Molotovin liquid chromella.
Eilen sain Civicin korin osat maalattua, Lakkaus vielä siihen päälle. Alustasta puuttu pakoputki ja jarrut mut ne on nopeet roiskasta. Sisusta ihan kesken.
Epäilen vahvasti et tämä valmistuu määräajassa, koska alotin viikonloppuna pienen pintaremotin talossa. Täytyy vaa vuorotella työpisteiden välillä maalien kuivuessa, onneks on lomaa töistä tää viikko.
Beemaxin sarja on kyl todella hyvä. Kaikki on tähän asti menny napakasti paikoillee eikä ole liiemmin putsattavaa, hyvät mahdollisuudet olis siis saada valmista. Mut en rupea hoppuilee.
Civicistä sain alustan veisteltyä suunnillee kohdilleen ennen joulun viettoon lähtöä. aika paljon joutu sorvaamaa ja säätämää et sain halutut renkaat kaarien sisäpuolelle, helpommalla pääsis jos leikkais vaa pohjalevystä palat pois ja laittain vanteiden väliit tangon, mut ei oo ollu tapana oikoa. Myöskään tätä kappaletta en rupea kaarista levittämään, siihen on varattu toinen ;)
Mukana ollaa Beemaxin Civicillä 1:24
Täytyypä kurkata jos jostain kasasta löytyis sopiva tähän rakennettavaksi. Tai sit käyn kaupan kautta :D
Daihatsu on pääosin valmis. Pari juttua lisäilen vielä ennen Tikkakosken näyttelyä…
Jännäksi menee. Joulun jälkee en ole saanu Daihatsun kanssa mutää aikaseksi. Toista mallia olen kyllä vähän edistäny…
Tänää täytyis maalata loput osat ja kori. Hyvät mahdollisuudet saada valmiiks. Mut paineen alla on tehokkainta työskennellä 😁
Daihatsun koria työstetty kovasti eteenpäin. Lommoja ja ruostereikiä hiottu dremelillä. Eilen pohjamaalasin ja äsken maalailin ruosteita.
Sarjan mukana tullut pressukatos lensi roskiin ja taivuttelin uudet runkoputket rautalangasta. Koitan siihe päälle askarrella nätimmän suojan.
Arpa osui mallikasassa seuraavaan: Daihatsu Midget -58.
Eli tuollainen 3 pyöräinen pikappi. Osia on sarjassa 26, eli ei ehkä paha rasti lomakiireden sekaan 😁
Mukana ollaa. Täytyy tutkia kasoja minkä rakentelis…