Pienoismallit.net

Tuukka Nuutero

Pienoismallit.net uudistuu!   1.6.2020 20:40
Rosa-Maria Melin kirjoitti:
Onko tämän sivuston uudistus jo tehty vuonna 2016 vai onko se vaiheessa? Uutena käyttäjänä en ole ainakaan tätä aikaisempaa versiota nähnyt. Muihin ominaisuuksiin kantaa ottamatta (tähän mennessä olen ollut tyytyväinen) pohdin, että tänne varmasti olisi helpompaa saada vähän nuorempaa ja miksei vanhempaakin väkeä ylläpitämään hienoa harrastusta ja keskustelemaan siitä, mikäli ulkonäkö olisi raikkaampi, freshimpi ja tätä päivää. Onko suunnitelmissa ollut päivittää väri- ja muotoilumaailmaa nykyaikaisemmaksi?
Tähän voisin lisätä vielä, että mobiiliversio olisi kova sana. Samoin myös kuvien lisäämismahdollisuus suoraan puhelimesta. Helpottaisi ainakin omaa toimintaa, kun nykyään käytän pelkästään kännykän kameraa, enkä edes muista koska olen käyttäny oikeaa tietokonetta. Kuvatkin olisi helppo lisäillä suoraan puhelimen muistikortilta eikä latailla minkään sivuston kautta.
Markus Salminen kirjoitti:
Ei taida olla olemassa tuohon Mustangiin mitään valmista detaljointisettiä. Letkut ym universaalit tottakai käyvät kaikkiin malleihin, mutta siihenpä se taitaa jäädä. Onko jotain tiettyjä osia tai asioita, joita erityisesti haluat parannella?
Letkut yms tuli mukana. Mut mietin löytyskö valmiita ritilöitä yms. Taitaa joutua askarteleen yleismalli osista.
Morjes!
Tästä 10v tauon jälkeen herätellään harrastusta ja kiinnostus automallien detaljointiin noussut. Tällä hetkellä työn alla nissan skyline r33 calsonic gtr ( uusi hankinta muut vanhoja keskeneräsiä projekteja), 2 kpl 69 shelby gt 500 mustangeja (erilaiset molemmista) ja 65 vuoden mustang koossa 1:16.
Tuohon 1:16 kokoseen musseen olis hakusessa jonkunlaista detaljointisettiä. Malli on amt tekele. Netistä oon koittanu löytää, mutten oo ainakaan vielä löytäny mitään, eli jos jollain ideoita mistä kannattaisi etsiä niin ideoita otetaan vastaan.
Mitä saitte joululahjaksi?   25.12.2009 22:51
mä en saanu sitä kynäruiskua mitä toivosin :S mut lontooseen mennää koko perheel uutenavuotena :D ei kukaa sattus tietää mitää mallailupuotia lontoon keskustasta??
Esittele työtilasi!   30.5.2009 11:35
Tero kirjoitti:
Kasimir K kirjoitti:
^^ Dr pepper näyttänyt maistuvan:D
Noilla kulutusmäärillä olis paree vaihtaa lightiin. Muutoin voi tulla ongelmia… ;-)
voi tulla lightinkin knassa ongelmia kun ei oo mitää kauheen terveellistä se keino tekone makeutusaine ja se voi aiheuttaa etenkin lämpösen jtn syöpää tai hermosto sairauksia.
tänks :)
Nikoaspo kirjoitti:
Jees, näin tuntuu olevan, Googlen kuvahaku ei löytänyt 1967 corvette -haulla kuin 214 000 osumaa. Voi tätä surkeutta :(
joo mut ne on vähän kaikki saman laisia tai ainakin saman tapaisia ja kun kaipaisin tosiaan ohjaamosta, moottoritlasta ja alustastakin kuvia. moottorista löysin 2 käyttökelpoista ohjaamosta yhden ja alustasta en yhtään.ainakaan tänä 30 min aikana mitä etin.
jooh. ei vaan oo sielä 67 corvettesta kuvia :S taitaapi olla varsin vaikee tapaus referenssikuva tarjonnan osalta.
muuten kertokaas kun joku joskus lisäs sellasen linkin jossa oli mielettömästi eri autojen referenssikuvia niin mistä sen vois löytää??
joo tuo auttanee tulevaisuuden etsinnöissä paljon :D