Pienoismallit.net

Kantri

Ford Pickup -53 Cutmelow 2.11.2009 15:44 Malli
Kukin tablaa tyylillää,mun mielestä tämä ei ole "raiskattu",vaan hyvällä maulla duunattu oman näköisekseen.Mielestäni tämä on näin paljon mielenkiintoisempi,ei sillä etteikö muillakin vaihtoehdoilla saisi kanssa näyttävää autoa.
Ford 1926 Hot Rod 13.10.2009 23:49 Malli
Niin tämä kuin nuo muutkin mallisi,kaipaisivat lisää kuvia,varsinkin kun ovat vielä hienojakin.
Yamaha YZF-R1: Valmis! 10.10.2009 13:49 Rakennusblogi
Alusta asti kanssa seurattu,hyvä ja mielenkiintoinen bloki.Kävin tän blogin vielä viime yönä uudestaan läpi,hyvin on tehty pyörä.Tuossa oletus kuvassa,missä valo heijastuu tuosta katteesta,pinta ei näytä tasaiselta,muuten ei muuta sanomista kuin että hieno on.Olisin kanssa yhden kuvan laittanut pyörän päältä tuohon valmis merkintään,nyt jonkinlainen kuva tuosta kulmasta on tuolla loppusuoralla merkinnän alla.
Lisää tällaisia,eli kiitos,hyvä homma.
Chevy Rewinged 2009 9.10.2009 15:11 Malli
Häh,ompas mielenkiintoinen ilmestys.Siis upeahan tuo on.Pikkasen lisää tunteja ja kärsivällisyyttä niin olisi vielä parempi.Eka kuvassa irvistää mielestäni vähän liikaa tuo sisälokasuoja irti tuosta helmapellistä,matkustamon penkit niissä,tuon sauman olisin kanssa poistanut.
Ei taida ihan heti tulla samanlaista vastaan.Tämmöiset mallit antavat aina uusia mahdollisuuksia,ei noita ihan heti ala väkertää.Kiitos.
U.S. Air Force Focke Wulf. 29.9.2009 14:23 Malli
Hyvän näköinen "väriläiskä" massiivisen tuotantosi joukossa.En osaa minäkään sanoa mitä voisi tehdä toisin.
Masusta olisi vielä saanut olla kuva.
Scout Sergeant Telion 26.9.2009 16:00 Malli
Tuosta yön tunnusta,olisikohan saanut kuvatessa paremmin esiin,mustalla tai jollain tummalla tausta pahvilla,
tämä vain arvaus.Vinjentistäsi minun on vaikea arvostella kun itse tällaisia en ole tehnyt,mutta mielestäni ihan ok,kun aika pienikin vielä.Tuulinen olo välittyy kanssa katsojalle.
Dodge Super Bee II -69 23.9.2009 14:34 Malli
Hieno näinkin,"pikkaisen" erillainen näkemys kuin omani, www.pienoismallit.net/galleria/malli_4620/
"Kylmän oloinen niinkuin sanot tavoitelleesi,läskit sopii kanssa ihan hyvin eteenkin,ainakin ulkonäön puolesta ja kyllä matalalalla menee,maavara näyttää aika olemattomalta,kolmos kuvassa pakoputki näyttää jo laahaavan maata.
Mitenköhän tuon nyt muotoilisi,hmm "tylyn näköinen",mitä ilmeisesti olet hakenutkin.Olisihan tässä tietysti vielä
voinut pohjaakin kurkata,mutta kaikesta päätellen se taitaa olla matta musta?
Hieno on.8)
jarno törmänen 21.9.2009 20:30 Käyttäjäprofiili
Iltoja,iltoja,sinne kans.Kaikki pentuja samaan aikaa nyt tullu vai? No kun pienestä saakka yhdessä ni tulee isona paremmin toimeen keskenään. Hauskaa ja ihmettelyy varmaan riittää kun kattelee niitten säpinöitä.
Varovasti mallien kanssa ne voi olla muuten missä vaan,kun pennut rupee leikkii 8)
1934 Mercedes-Benz 500K 19.9.2009 16:58 Malli
Mila Lönnqvist kirjoitti:
Hieno on. Juuri sellainen, mitä itse mieluusti väsäisin… Eli kaikki vm. -50 on liian uusia.. Olisiko maskiin onnistunut ns. "kuivasivellin"-tekniikka? Penkit ehkä ihan hitusen muovisen oloiset, pieni materiaalin tuntu olisi upea lisä. Maalausjälki näyttää hyvältä.
Kiitos,kiitos.Maskiin ei varmaankaan olisi kuivasivellin tekniikka toiminut halutulla tavalla.Kuivasiveltimellähän haetaan koholla olevia detaljeja esiin.Tässä tuo Petri Huhtalan ehdottama,olisi ollut se mielestäni ainoa vaihtoehto.Olisin kyllä joutunut silloin tekemään niin noille kaikkille kromi osille jotta sävyt olisivat samat ja noita pikku nippeleitä tässä oli paljon.Osaksi tuo on kanssa maku asia kuinka kiiltävää pitää olla,kun tuolla Alcladilla ei tule noin peilipintaa.
Penkit,katto,peite,sama maali,matta pinta jota kuivumisen jälkeen ihan sormella kiilloitettu/kulutettu.Livenä näyttää ihan hyvältä,mutta noissa penkeissä ehkä pieni huolimattomuus moka,loppu vaiheessa jouduin vielä laittamaan kerroksen maalia ja tämän Kiilloitus/kulutus jäi puoli tiehen.Maku asioitahan nämä kiiltävyys jutut aika paljon on.
Muillekkin paljon kiitoksia palutteesta.
1934 Mercedes-Benz 500K 11.9.2009 01:46 Malli
Paljon kiitoksia neuvoista ja kannustavista kommenteista.