Pienoismallit.net

Kantri

B-2 Stealth Bomber 15.12.2009 11:37 Malli
Hienolta tuo näyttää.En tie miksi on vaikea arvioida,ehkä kun tuo katoaa näytöltäni aina välillä,mikä lienee koneen tarkoituskin.8)
Välillä on kyllä käynyt mielessä että onko Tepon tuotantolaitos rikki, tai jotain, kun jo oli ehtinyt tottua siihen että äijältä suht tasaseen näit koneita ilmaantui.Hyvä että tuatanto jatkuu.8)
Tälle annan kyllä enempi tähtösiä kun aikaisemmillesi malleille,on vaan huolellisemman näköisesti tehty mallikin.
Totta kyllä mikä tuolla aikaisemmin jo mainitaankin, kuvat,muutama hieno yleis (kokomalli) kuva on,mutta yksityis kohdilla näissä ei kyllä liikaa herkutella.
Mutta eihän tuota koko konetta edes ole tarkoitus nähdä,saati sitten yksityiskohtia.8)
Daihatsu Midget 10.12.2009 15:20 Malli
Hyvin on onnistunut,ruoste läikät on uskottavii, niin kuin koko olemus.Makuasia kanssa pitäisikö tuon koko maalipinnan olla yhtä kulahtanut kuin tuulilasi.
Ei uskoisi vasta toiseksi malliksi.
Valotorni 10.12.2009 14:09 Linkit
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Itse kaupan toiminnasta vielä sen verran, että tehtyäni tilauksen n. klo 15 sain reilun tunnin kuluttua jo sähköpostin, että tilaus on toimitettu. Mukana oli linkki Itellan seurantajärjestelmään, ja lamppu oli noudettavissa postitoimipaikasta seuraavana päivänä ennen klo 14. Esimerkillisen ripeää toimintaa siis.
Sama juttu tilasin iltapäivällä,niin seuraavana pvä noudettavissa, ihan hyvin ku liike on vielä Torniossa.
Menee kyllä vähän aikaa ku tottuu, kun on tottunut että valo tulee heti niin nää "syttyy hitaasti" siis menee n.10-20 sekunttia että on täysi valaistus.
On parempi ja vielä tämmöisenä pimeänä vuoden aikana.
Mercedes-Benz CLK DTM 2000 2.12.2009 11:33 Malli
En ole tuollaisesta yleisestä mielipiteestä kuullutkaa,maku asiahan tuokin.Itse laitan kanssa lakan siirtokuvien päälle,ompahan vähän suojaa niillä,kun tuleehan noita välillä siirreltyäkin.
Tuulilasi olisi ehkä kannattanut putsata,muutamassa kuvassa aika sotkuinen.
Muuuten on onnistunut malli,ainakin mun mielestä.
pienoismallari 1.12.2009 18:46 Käyttäjäprofiili
Tota Monkeytä tulee ihan näilä suomalaisillakin kauppiailla aina silloin tällöin vastaan.
Mulla oli Monkey 1980 vuos mallia, valkoinen,aah paras mopo ikuna 8) ja ton Monkeyn pienoismallin ostin tänä vuonna makso muistaakseni 12-14 euroa,Aoshiman valmistama.
Kaunis hiiren loukku sulla 8) ,kurkaappas mun profiilin kuvaa.
Yamaha YZF-R1 1.12.2009 17:56 Malli
Onhan toi ihan hyvän näköinen,mutta näin katsojan kannalta olisi mukavampi jos nuo kuvat olisivat vähän isompia,ei meinaan paljon yksityiskohtia tuosta erota.
MT-222 1.12.2009 17:50 Malli
Kuvia olisi kiva katsella vähän eri puolilta konetta, nyt nuo kuvat ovat kaikki samasta kyljestä.
Smit Houston 25.11.2009 01:30 Malli
Pirteen olonen ja ekaksi malliksi todella onnistunut.Maalauksesta kyllä se mielestäni ihan ok tuossa näyttää olevan.Ekana mullakin otti silmiin tuo köysistö ("narut") ei mielestäni jotenkin vaan istu tähän.
Kaikkein parhaitenhan oppii tekemällä,niin maalauksenkin.Maalin ohentamisesta ja useamman ohuen kerroksen vetämisestä voi lähteä.Sitten voit kanssa siinä välillä tehdä välihionnan,tasoittaaksesi pintaa.
Kynäruiskukin on ihan ok,mutta ei sekään "autuaaksi" tee.Spray maali pulloja on tullut kanssa joskus käytettyä.
Tällä sivustolla on paljon hyviä neuvoja maalaukseen ja moneen muuhunkin,ne löydät hakua käyttäen.
Parhaiten oppii tekemällä eipä tässä hirveitä oikoteitä ole,tosin voi joitakin mokia välttää,kun lueskelee täältä näitä kirjoituksia ym…
Hieno on ensimmäiseksi ja värityksestä tykkään kanssa.
Fiat G.50 25.11.2009 01:01 Malli
Mun mielestä tuo aikaisempi versio oli parempi.Jotenkin tää ei näytä vaan niin hyvältä,ihan kuin olisi jostain "soramontusta" pelastettu. Toki noissa kuvissakin on jo eroja (valaistus),tai jotain.Ei tämäkään huono ole, tykkään vaan tuosta aikaisemmasta ennemmän.
Betty Bottom 18.11.2009 11:31 Malli
No onhan tää ekaksi fikuksi mielestäni loistava.Tosin ei tämä mielestäni sun Thunderbirdin tasolle nouse millään,josta muuten tykkään eniten sun upeista malleistasi.
No fikuun vielä,itse en yhtään ole tehnyt/maalannut ja jos joskus teen olisin enemmän kuin tyytyväinen jos oma ekani yltäisi tälle tasolle.Omaan silmään otti kanssa ekana nuo hameen laskokset tuolla peräpuolella,mutta ei nekään nyt mitkään kovin pahat ole kun ottaa koko figun tyylin huomioon.
Ovathan nämä pinup tytöt muutenkin jo valmiiksi jonkinasteisia karikatyyreja.
Hieno on.