Pienoismallit.net

Kantri

Maalien ja liiman hajut   12.6.2011 14:45
Yks vaihtoehto on käyttää sen vesihiomapaperin kanssa vettä, niin ei pölise.
Uskomaton pienoismalli   8.6.2011 15:59
Pasi Kiiski kirjoitti:
Ei ihme että Japanista pukkaa melkoista pienoismallia kun tällaista perinnettäkin löytyy:

Karakuri
Wau !
Kehityskeskustelu: Galleria   2.6.2011 14:11
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Mulla kaatuu Firefox 4:n, kun yritän avata etusivulta(galleriasta) tuon Akun D-stukan mallin. Onko tässä joku bugi van kenobi vai onko vika minun päässä?
Mulla toimii ihan ok ja Firefox 4:n.
Siirtokuvamoka   26.5.2011 14:22
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Eli suomeksi siirtokuva jäi teippiin kiinni? Ei oo mitään tehdä enää pelastamiseksi. Siirtokuva on niin hauras, että se ei lähde kuin miljoonassa palassa teipistä irti jos sitäkään. Uudet dekaalit vaan tilalle sanon ma.
No eihän siinä enempää vahinkoa juuri tule, jos varovasti yrittää irroittaa.
Dodge charger 69   20.5.2011 11:31
Orava Jouni kirjoitti:
Mistähän tuollaisen mahtaisi saada täältä helsingistä, kokokin pitäisi olla jotain… *miettii* n.40 cm (pituus)
Kiinnostaisi myos tuon vuosikerran (69) Camaro ja GTO…

nimim. Ensimmäistä (koottavaa) autoa rakentamassa :)
Itse kanssa väkertelen autoja, siltä pohjalta seuraavaa.
Jos katselet tälläkin sivustolla automalleja, www.pienoismallit.net/galleria/mallit/autot/ , niin huomaat että suurin osa on 1/25 ja 1/24 mittakaavassa. Suurimmat valikoimat ovat myös näissä mittakaavoissa.
Sitähän ei voi tietää jääkö tämä ainokaiseksesi, vai innostutko enemmän ja lisää malleja alkaa hyllyihisi ilmestyä.
Siinä tapauksessa että jatkat, niin on mukavampi pysyä samassa mittakaavassa ja nämä hieman pienemmät vievät nämäkin jo tilaa, mitä tulet kyllä kaipaamaan jos harrastuksesi jatkuu.
Kun kerta mietit vielä, niin suosittelen kyllä tuota 1/25 mittakaavaa, nimen omaan tuon laajemman valikoiman takia.
tilauksen saapumisen kesto   12.5.2011 17:06
Tomi Heikkilä kirjoitti:
Onko kukaan tilannut Pienoismallimaailmasta tavaraa? Pitääkö se niiden lähettämä lasku maksaa ensin ennen kuin postittavat tavarat vai mikä on homman nimi?
Tilasin tavarat pari viikkoa sitten ja reilu viikko sitten tuli sähköpostiin lasku joka on eräpäivätty 15. päivään. Toimitus ajaksi ilmoittivat kaksi viikkoa, joka alkaa olla jo kulunut (muistaakseni). En kyllä mielelläni maksa laskua ennen kuin tavarat ovat saapuneet.
Kannattaisiko kysyä myyjältä ?
Vitsiketju   4.5.2011 17:17
Kalle Rantanen kirjoitti:
mutta näiden todenmukaisuuteen on aina syytä suhtautua hiukan skeptisesti.
Juu, vitsi ketjuhan tämä onkin 8)
Vitsiketju   4.5.2011 17:16
Kalle Rantanen kirjoitti:
Ja ainakin itse arvostaisin jos sanasta sanaan kopioiduissa teksteissä ilmoitettaisiin myös alkuperäinen lähde.
Kantri kirjoitti:
Thefrisky.com ja associatedcontent.com -sivustot ovat koonneet listat, jotka saavat aikaan naurunremakkaa, ainakin meissä vahingoniloisissa suomalaisissa.
Joo se oli tarkoituskin, ajattelin että tuo alkuperäinen lähde mistä taas Iltasanomat olivat lainanneet riittäisi. 8)
www.iltasanomat.fi…sta%20seksilakia%20%C3%84l%C3%A4%20lemmi%20el%C3%A4v%C3%A4%C3%A4%20kalaa!/art-1288338986283.html
Vitsiketju   4.5.2011 16:19
Amerikkahan tunnetaan kummallisista laeistaan, joista jotkut ovat jäänteitä jopa satojen vuosien takaa. Nämä kaksinaismoralismin, omituisuuden ja riettauden sekoituslait saavat varmasti hymyn huulille.

Thefrisky.com ja associatedcontent.com -sivustot ovat koonneet listat, jotka saavat aikaan naurunremakkaa, ainakin meissä vahingoniloisissa suomalaisissa.

1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.

2. Floridassa piikkisian kanssa lempiminen on kiellettyä. Tämä ei ilmeisesti estänyt kansaa harrastamasta seksiä muidenkin eläinten kanssa, joten nykyinen senaattori kielsi eläinseksin kaikissa sen muodoissaan reilu kuukausi sitten.

3. Minnesotan osavaltiossa ei katsota hyvällä rakastelua elävän kalan kanssa. Mutta osavaltio kuitenkin hyväksyy kuolleen kalan kanssa lempimisen!

4. Dyersburgissa Tenneseessä on laitonta, jos vapaa nainen pyytää herrasmiestä ulos. Ilmeisesti kaupungissa ei harrasteta seksiä kovinkaan usein.

5. Merryvillessä, Missourin osavaltiossa kukaan nainen ei halua piilotella vyötäröään, sillä korsetin pitäminen on laitonta. Lain mukaan keneltäkään punaveriseltä amerikkalaiselta mieheltä ei tulisi riistää oikeutta ihailla naisen kurvikasta, peittämätöntä vartaloa.

6. Washingtonin osavaltiossa on täysin laillista harrastaa petipuuhia eläimen kanssa, kunhan elikko painaa alle 40 paunaa eli n. 18 kiloa. Melko epätasa-arvoista.

7. Pääkaupungissa Washingtonissa (jota ei pidä sekoittaa osavaltion kanssa) on laitonta harrastaa seksiä muussa kuin lähetyssaarnaaja-asennossa.

8. Utahissa (joka on suurin internetpornon kuluttajaosavaltio Amerikassa) seksi, oraaliseksi ja itsetyydytys ovat kiellettyjä ja voivat johtaa vankeuteen. Toisaalta eläimiin sekaantuminen on ookoo, niin kauan kuin sitä ei tee rahasta.

9. Connorsvillessä Wisconsinissa mies ei saa ampua aseellaan, kun hänen naisensa on saamassa orgasmia. Sen sijaan mieskumppanin orgasmin aikana saa ampua aseella.

10. Vielä viimeinen! Massachusettsissa ei saa harrastaa seksiä rodeopellen kanssa, kun hevoset ovat läsnä. Miksihän laki ei loppunut kanssa-sanaan, vaan hevoset piti vielä mainita erikseen. On varmasti tapahtunut jotain karmivaa, mikä on johtanut lain (näinkin tarkkaan) säätämiseen.