Pienoismallit.net

Reijo P.

Jari Männikkö 21.11.2009 20:07 Käyttäjäprofiili
Tack!
Ja sama suomeksi. Kyllä tässä on pari-kolme viikkoa menty kuin viitamaan susi. Mutta nyt jäädään kirstun vierelle vahtaamaan, ku turkkulaise kantava rahaa ranteet paukkuen ;)
Antti Virtanen 19.2.2009 11:32 Käyttäjäprofiili
Hei!

Huomasin että sinulla on etsinnässä ensimmäisen maailmansodan 1/72 skaalan sotilaita. Minulta löytyy mm. Strelets WW1 Russian winter infantry
Strelets WW1 Russian summer infantry
-------
Emhar WW1 British artillery & machineguns
Emhar WW1 German artillery & machineguns
Emhar WW1 German infantry & tank crew
Emhar WW1 German A7V heavy panzer

Boxit ovat uusia ja avaamattomia, ne ovat kaikki 9.50€/kpl (+ postitus painon mukaan)
=======================================
Saan myös lähes kaikkia Hät:in ww1 sotilaspakkauksia ja myös muita Emharin WW1 pakkauksia Englannista.
Tavarat tulevat viikon sisällä tilauksesta.

Ota yhteyttä, jos kiinnostaa!

yst.terv.
Reijo Purontakanen
VANHA KAARTI
(www.vanhakaarti.net)

Laita vietit tähän osoitteeseen: [email protected]
tai soita, niin kerron lisää: 050-5274900
Aufklärungs Gruppe, ostfront… 29.1.2008 00:38 Malli
Lähin ompelimo sijaitsee Kiinassa, jossa näiden hienojen hemmojen tarkasti esikuvien mukaiset vaatteet tehdään(joskin vaimokulta joskus ompelee kaulaliinoja, hiihtohuppuja ym. pientä rekvisiittaa, jos muistan ajoissa pyytää). Valmistajina siis mm. DRAGON, BLUE BOX INTERNATIONAL, 21th CENTURY TOYS, IN THE PAST TOYS, DRAGON IN DREAMS (DID) jne. Googlettamalla 12" military action figures tai 1/6 scale military action figures, löydät liudan valmistajia ja myyjiä. Lähin myyjä on www.vanhakaarti.net.
Steiner, Wehrmacht… 8.1.2008 21:43 Malli
Hei taas!
Hahmoa ei saa enää mistään, modasin itse vanhan hahmon kasvot uuteen uskoon Milliputilla ja varusteet ja aseet kaivoin vuosien varrella kerääntyneestä "miljoonalaatikosta", univormun vanhensin lähes ruskean sävyiseksi Tamiyan Weathering setillä. Pyrin mahdollisimman suureen tarkkuuteen elokuvahahmon suhteen. Jos tämä hemmo olisi myynnissä, hinta olisi n. 75 €.
Aufklärungs Gruppe, ostfront… 25.10.2007 19:29 Malli
Kiitokset! No joo, onhan sitä tullut räpsittyä jo vuosien ajan, mutta nykyinen digikuvaus on vasta avannut ovet luovuudelle (mm. kuvien jälkikäsittely). Luen myös paljon aihepiirin kirjoja, joiden mustavalkokuvista saa hyviä ideoita, jotka jäävät hautumaan ja sopivana hetkenä ponnahtavat esille, kun aika on kypsä…
Steiner, Wehrmacht… 9.10.2007 11:40 Malli
Terve Kessu!
Nämä heput ovat 30cm:n korkuisia, eli 1/6 skaalaa, jota engelsmannit myös kutsuvat 12" (tuuman) kokoluokaksi.
Kokoluokka on kansainvälinen ja eri valmistajat (mm. Dragon, Blue Box int. ja DiD) tekevät tähän kokoluokaan niin aseita, varusteita kuin univormujakin.
Ausweis, Bitte! 1.10.2007 10:43 Malli
Mittakaava on tosiaankin kansainvälinen 1/6 eli kuten USA:ssa ja Englannissa ilmaistaan: 12" (tuumaa). Suomeksi se on 30 cm eli kuvien heppujen korkeus on 29-30cm ilman pipoa.
Ausweis, Bitte! 29.9.2007 19:04 Malli
Tilasin USA:sta n. kolme ja puoli vuotta sitten muutamia 30cm:n hemmoja, näyttivät nimittäin pirun hyviltä paikallisilla nettisivuilla. Kun ne sitten rantautuivat tänne raukoille rajoille, putosin persuksilleni hämmästyksestä, olivatten sen verran fiiniä kamaa; yksityskohdat olivat hämmästyttävän tarkkoja (aseiden luistit toimivat, lippaat sai vaihdettua, kaikki panostaskut, kenttäpullot ja pakit toimivat kuin alkuperäisissä). Univormujen kuositkin täsmäsivät kaapissa olevien alkuperäisten kanssa, joten olin heti koukussa. Nyt niitä on modattuna ja paranneltuina (olen hist. pilkunviilaaja…) joka hyllyllä huoneessani, josta arvoisa rouvani ja hallitukseni jaksaa muistuttaa siivouspäivinä…
Olen myös kuvannut niitä usemman vuoden luonnonolosuhteissa (katso muut kuvani kuvagalleriasta). Hinnat on siinä 50-60 Eur/tonttu ja erikoisboxit (esim. raskaampaa rautaa mukana) n. 65-75 eur.
Käykääpä muuten katsomassa, miten isot ja rahakkaat pojat leikkivät sotaa Sumujen saarella: www.tiger1.co.uk