Pienoismallit.net

Reijo P.

1/6-kokoiset action-figuurit?   13.7.2007 20:35
BBi on parhain, Dragon kirii kakkosena. BBI (Blue Box International) tekee aseet usein metallista, joten niissä on "oikea tuntu", tosin viimeistely eli aseiden sinistys ei aina ole uskottava (BBI käyttää pelkkää mustaa esim. modernien aseiden sinistyksenä. Eli kummankin päävalmistajan aseissa on omat hyvät puolensa. Onhan vielä DiD (Dragon in Dream, Ei siis se tunnettu Dragon, vaan eri firma) jolla ei ole irtoasesarjoja, mutta figuurien mukana tulevat aseet ja varusteet ovat myös huipputasoa.
Tämä kuulostaa ehkä sekavalta, mutta erot ovat loppupeleissä niin vähäisiä, että jokaisella valmistajalla on omat kannattajansa!
T: Reijo P.
Kauppiaille oma alue?   28.6.2007 19:56
Hyvä idea. Kannatetaan lämpimästi!
1/6-kokoiset action-figuurit?   26.6.2007 20:55
Kysyntä on vähäistä täällä raukoilla rajoilla, mutta kyllä niitä Saksan sotavoimien heppuja tilaamalla saa esim. brittein saarilta! Hinta per heppu on 10-20 Eur valmistajasta ja varusteista riippuen…
Kauppiaiden edusmiehet   26.6.2007 09:31
Täällä keskusteluihin osallistuvat kauppiaat tai muuten alalla toimivat ovat usein myös itse alan pitkäaikaisia (ne jotka täältä tunnen useita kymmeniä vuosia eri skaalojen malleja näpertäneitä) harrastajia. Heiltä saa hyviä neuvoja ja kullanarvoisia (ja sitä säästäviä) vinkkejä. Suomi on pieni maa ja täällä harrastaminen ja (siitä leipänsä hankkiminen) on välillä kovan työn takana. Joten annetaan kaikkien kukkien kukkia, sillä loppujen lopuksi informaation (kaupallisenkin) levittäminen on kaikkien etu.
1/6-kokoiset action-figuurit?   20.6.2007 20:05
1:18 figuureja ja ajoneuvoja kannattaa kysellä täältä: www.vanhakaarti.net. valikoimissa on rajoitetusti ko. skaalan figuja (BBi Elite Forcen 1:18 Humvee ainakin löytyy hyllystä), mutta esim. McFarlanen hienoja Irakin sodan figuja saa kyllä tilauksesta. Voit myös soittaa ja kysyä lisää: 050-5274900.
T: Reijo P.
1/6-kokoiset action-figuurit?   20.6.2007 20:00
Tarkoitatko II maailmansodan vai nykyajan aseita? Esim. II maailmansodan aseissa esim. Mauser k98k:ssa lukon voi vetää taakse ja poistaa sen. MP40:stä voi irroittaa lippaan, kääntää perän ja vetää liikkuvat taakse. Nykyajan aseissa, kuten M4:ssa koko etutukin Rail-systeemin voi purkaa ja lisätä esim. SOPMOD- lisäosat karbiiniin ja tietysti lippaan voi vaihtaa…
Vaikkakin tämän skaalan aseet ovat isoja ei niitä voi purkaa kokonaan, kuten oikeita esikuviaan. Riippuu valmistajasta, miten paljon liikkuvia osia on ko. aseessa. Esim Dragonin aseet ovat hyvää keskitasoa ja BBi:n taas huipputasoa. 21 Century Toysin aseissa ei paljon osat liiku, vaikka ne muuten ovatkin esikuvansa kaltaisia.
Toivottavasi tämä auttoi, jos kysy ihmeessä lisää ;)
T: Reijo P.
BBI:n mallit?   17.6.2007 20:27
Terve!
Pääsääntöisesti Blue Boxin laadukkaita asesettejä löytyy USA:sta, Euroopasta harvemmin (Englannissa hinta n. 10-20 Puntaa). Ebayssä joskus näkee Jenkkifirmojen myyvän yksittäisiä settejä aseita 10-20 dollarin hintaan.
Muistathan, että postikulut voivat olla toinen mokoma lisää hintaan eli 9-15 dollaria pienissä ja 15-30 dollaria figuuriboxin kokoisissa lähetyksissä.
Suomessa 1/6 skaalan hahmoja ja asesettejä myy www.vanhakaarti.net, joten käy sivuilla tai soita ja tiedustele puhelimitse saatavuutta (050-5274900).
T: Reijo
Kiitän ja pokkaan, tämä sivusto on todella aarreaitta!
Tervehdys kaikille !
Nyt apu olisi paikallaan: olen kammannut netin ja kirjakaupat läpi etsiessäni nykyajan suihkuhävittäjä/helikopteri/erikoislentokoneiden, kuten Stealth-hävittäjäpommittajien lentäjien ja henkilökunnan univormuja, lentopukuja ja varusteita esittelevää kirjaa (USAF olisi etusijalla), jossa olisi havainnollisia kuvia, kuten esim. Osprey- tai Schiffer- kustantamoiden kirjoissa on. Eli esim. lentäjä edestä ja takaa ja mielellään varusteet räjäytyskuvana vierellä. Havainnollisesta tekstistäkään ei olisi haittaa…
T: Reijo P.
1/6-kokoiset action-figuurit?   10.4.2007 22:37
Heh,
Taidan kopioida tuon jääkaapin oveen, ettei totuus unohtuisi ;)