Pienoismallit.net

Reijo P.

Kiitän jälleen ylläolevia kirjoittajia nopeista ja asiapitoisista vastauksista.
Kiitän tiedoista!
Age of Battles   20.1.2008 21:03
Kuten edellinen asioista perillä oleva kirjoittaja tiesi, valikoimiimme kuuluu myös AGE OF BATTLESin figuurit, sotakoneet ja linnat. Menekki ei ole täällä raukoilla rajoilla kovin ihmeellistä, joten varastomme tämän sarjan kohdalla ei ole suuren suuri (ko. tuotteet eivät esim. löydy sivuiltamme www.vanhakaarti.net ). Mutta tilaamalla sarjan bokseja saa viikon viiveellä ulkomaisista tukuista, joten laita meiliä tulemaan tai soita, niin katsotaan saadaanko armeija pystyyn!
Kesään on vielä aikaa, mutta pienoisrautateiden suurin, eli G-skaala kiinnostaa (jälleen kerran…). Nyt olisi puutarha ja aikaakin rakentaa. Ulkomaisien myyjen saitteja on jo kymmeniä suosikkikansiossa, mutta kiinnostaisi kuulla suomalaisten alan harrastajien kommentteja ja kokemuksia, tyyllin "toimiiko homma Suomen keleissä ja tietysti suosituksia ulkomaisista ostospaikoista (hinta/laatusuhde, edullisimmat postimaksut, toimitus jne.).
Mallikauppoja Turun lähellä?   15.1.2008 11:20
Vehmaalla kolmen vartin ajomatkan päässä Uudenkaupungin suuntaan sijaitsee Tmi VANHA KAARTI, jolla on hyvät pienoismallivalikoimat varsinkin 1/72-1/35 sotilaskaluston puolella. Erikoisalana 1/6 skaalan sotilashahmot ja kalusto.
VANHA KAARTI
Kirkonkyläntie 254
23210 VEHMAA
puh. 050-5274900
www.vanhakaarti.net
Pienoismallit.net 1 v!   25.10.2007 19:19
Vilpittömät onnentoivotukset!! Hienot ja selkeät sivut, jotka ovat ansiokkaasti koonneet suomalaiset mallarit "saman katon alle" ovat merkkitapaus täällä raukoilla rannoilla! Toivotan motivaatiota ja voimia saitin tekemiseen, sillä tällaisen kokonaisuuden suunnittelu ja ylläpito ei ole aivan pikkujuttu…
1/6-kokoiset action-figuurit?   2.9.2007 11:00
Terve taas!
Vai että Tokioon..katteeks käyp ;). Kyllä Tokiossa pienoismalli- ja harrastusliikkeitä löytyy pilvin pimein. Ongelma on vaan se, että löydät ne jotka myyvät 1/6 sotilashahmoja (niitäkin on useita), sillä useimmat isoja hahmoja myyvät liikkeet tarjoavat etupäässä eri kokoisia Manga- ja Animehahmoja (laadukkaita ja kalliita).
Happy hunting!
Reijo P.
Mallari luonnossa?   15.8.2007 09:40
Luonnossa tulee samoiltua harva se päivä, se kun alkaa takapihalta (ja se siirtyy joskus aivan talon nurkalle, jos ei muista ajaa nurmikkoa…). Kun itse harrastan mm. isoa 1/6 skaalaa, vien usein mallit ja figuurit mukanani pöpelikköön, sillä lähimetsistä ja ahoilta löytyy oivia valmiita dioraamoja/kulisseja tämän koon isoille hepuille (haittana vaan ovat nyt nämä myriadit prrrlk verta imevät ötiäiset!). Nytkin olisi hieno ja kuvauksellinen aamusumuinen maisema, mutta täytynee lähteä hinautumaan töihin…
1/6-kokoiset action-figuurit?   5.8.2007 20:12
Terve taas!
Takuulla on, jos olet sinne päin menossa, katso paikallisesta puhelinluettelosta ta i paikanpäällä netistä. Tämä 1/6 skaala on niin suosittu USA:ssa, että kyllä joka ikisestä vähänkin suuremmasta kaupungista löytyy harrastekauppa joka myy näitä hienoja hemmoja (esim. Miamissa jne..)
T: Reijo P.
Napoleonin sotien figut?   19.7.2007 23:15
Vehmaalla (n. 45 km länteen Uudenkaupungin suuntaan) toimii mallikauppa Vanha Kaarti, jolla on valikoimissaan mm. Napoleonin sotien aikaisia figuureja (1/72 skaalassa). www.vanhakaarti.net tai puh. 050-5274900