Pienoismallit.net

Reijo P.

Uusi pienoismalliliike Turkuun!   24.11.2009 14:13
Tervehdys kaikille!
Tänään avaamme Vanhan Kaartin vasta klo 16.00 (avoinna 18.00 asti), Koska tavarakuorman hakemisessa tuli ongelmia…
Pyrin olemaan vastaisuudessa täsmällisesti paikalla.
Uusi pienoismalliliike Turkuun!   21.11.2009 19:59
Kiitokset positiivisesta palautteesta!
Se pistää jaksamaan ja valaa uskoa huomisesta, varsinkin nyt kun päivä on vain sateenharmaa rantu kahden mustan välissä ;)

Aukioloajat ovat (toistaiseksi) seuraavat:
su- ma: kiinni
tiistai: 14-18 (johtuu lastenhoitopaikan ajoista)
ke-pe: 11-18
la: 10-13

-> Kuuntelen mielelläni toivomuksia niin aukioloajoista kuin myös tietenkin valikoimista!
Uusi pienoismalliliike Turkuun!   19.11.2009 12:25
- VANHA KAARTI on laittanut uuden harrastus/pienoismalliliikkeen Suomen Turkuun!

- Avajaisia vietetään perjantaina, marraskuun 20. päivä. Osoite on: Linnankatu 59, 20100 TURKU (aivan Kakolan puiston alapuolella, Aurajoen rantakadulla).

- Valikoimiin kuuluvat tietenkin 1/6 skaalan hahmot ja ajoneuvot, iso valikoima 1/72-1/32 sotilaskalustoa ja jonkin verran lekoja, ynnä pelit ja pensselit!

- HUOM! myös paljon eri skaalojen STAR WARS- malleja ja hahmoja!

- Tiedustele lisää: 050-5274900.
Terve mieheen!
Minulle tulee ensiviikolla ensiviikolla lasti, joka sisältää ainakin seuraavat 1/72 boxit:
HäT - Austrian Infantry (8060), HäT - WWI Austrian Infantry Heavy Weapons Set (8081), German WWI heavy Weapons set, Emharin WWI saksal. tykistön, brittien WWI tankkeja ja paljon muuta.
Ota yhteyttä jos kiinnostaa!
Hyvä sivu onkin, minäkin suosittelen yllä olevaa saittia kaikille WW1:stä kiinnostunelle…ja kirjakin tuli tilattua. Tässä näkee kuinka hyödyllinen sivusto tämä on; aina löytyy ystävällisiä neuvoja ja uusia vinkkejä!
Lämpimät kiitokset tähänastisten vastauksien lähettäjille. Erityinen kiitos Janne Ikoselle, olen jostain syystä missannut ko. opuksen, taitaa tulla pakko-ostos ;). Kiitokset myös Tapio, tuo on hyvä kuva nyt jo harvinaisesta Blandford Colour Series- kirjasta, on ollut hauska seurata projektejasi täällä…
Mutta jos vielä löytyy joitain MV-kuvia jne. otan kaikki kiitollisuudella vastaan!
Lopputuloksen figuurista tulette näkemään loppukesästä Kuvagalleriassa…
Olen usemman illan (viikon?) surffaillut netin ihmemaailmassa googlella (lähes kaikki viralliset WW1 sivustot jne) ja ilman etsien kuvia ja tekstiä WW1 keisarillisen Saksan "panssarivoimien" sotilaiden eli tankkimiesten asepuvuista ja varusteista (A7V:stä ja muista tankeista onkin jo yllin kylin tietoa).
Aine ne pari kolme samaa suttuista MV- sotakuvaa tulevat esille…
Tiedän jo pääasiat, eli nahkaiset- ja loppusodan kankaiset haalarit, kengät ja vyöt, mutta se "Crash helmet" eli topattu tankkimiehen päähine antaa etsityttää itseään…
Eli jos jollain on värikuvia tai edes teräviä MV-kuvia ko. hepuista (miehistöstö ja upseereista), olisin syvästi kiitollinen!
1/6-kokoiset action-figuurit?   7.6.2008 10:27
Terve taas!
Vai matkoille taas… En ole löytänyt netistä yhtään Norjassa sijaitsevaa 1/6-1/12 skaalan kauppaa (Takavuosina oli yksi nettikauppa, (Quartermaster jotakin), mutta nyt siitä ei ole kuulunut mitään. Norjassa ei ole muutenkaan tuo pienoismalliharrastus kovassa huudossa, eli siellä on yllättävän vähän ko. puoteja (Oslossa on muutamia). Mutta pidä alan liikkeitä silmällä, ei sitä koskaan tiedä… Hintatason oletan olevan kotomaamme luokkaa tai vähän kalliimpi (oli vielä pari vuotta sitten).
1/6-kokoiset action-figuurit?   19.2.2008 21:01
Tuossapa se ongelma onkin; USA:sta löytyy halvalla kaikkea kivaa 1/72 -1/6 skaaloissa (veroprosentti siellä kun on 0-8% osavaltiosta riippuen- meillä 22%!). Mutta kun pannaan postitus (20-50$) per lähetys ja tullilaitoksen verot päälle, niin kyllä se saa kukkaron laihtumaan.
Kannattaa aina selvittää ennenkuin tilaa, mitä postimaksut ja mahd. tulli tekevät, ettei käy niin kuin minulle mennä viikolla: Tilasin Englannista Star Wars figuja, mutta lähettäjä ei suostunut lähettämään kuin kirjattuna ja vakuutettuna (aivan turhaa EU-maista, aina tulevat perille…). Kaikkine kuluineen figujen hinta nousi yli puolella, perrr%&#¤!!!
1/6-kokoiset action-figuurit?   19.2.2008 16:11
USA:lainen Barrack Sergeant valmistaa lähinnä hyvälaatuisia ja tarkkoja varusteita ja muuta rekvisiittaa 1/6 skaalan soltuille. On heillä ainakin yksi hemmo (jonka vartaloa on kehuttu paremmaksi kuin Dragonin). Kyseessä on "yksityisen sektorin työntekijä" Irakissa, kuten heitä USA:ssa kutsutaan, eli ko. pojat saavat räiskiä paikallisia siviileitä, mutta heihin eivät päde sotilaslait…