Pienoismallit.net

Ritvasalo Reijo

Mistä Zero Paints?   23.9.2015 17:44
HARRASTE Oy Tampereella voisi toimittaa sinulle Tamiyan TS-43 spraypurkkeja heti huomenna postitse. Laita vaan määrä ja osoitetietosi sähköpostiimme [email protected].
Viimeinen viikko HARRASTEEN kesä-alea alkoi sitten eilen. Poistopöydän tarjonta alkoi hieman rakoilla, joten eiköhän myydä kaikki tarjouspöydän tarjoushintaiset tuotteet vielä lisäalella - 20% perjantai-iltaan asti.

KESÄALE - 20% kaikista normaalihintaisista koottavista jatkuu vielä tämän viikon - 24.7.2015 asti.

HARRASTE on kesälauantaisin suljettu 15.8.2015 asti
HARRASTEEN kesäale jatkui viime viikolla erittäin vilkkaana. Kiitos siitä kaikille kävijöille. Poistopöydälle lisäsin taas uusia "houkutuksia" tuhdin kasan. Ja kaikki tosi edulliseen POISTOhintaan.

Kaikista normaalihintaisista muovikoottavista jatkuu KESÄALE - 20% 24.7.2015 asti.

Mikä onkaan mukavampaa kuin rakennella pienoismallia sateisina päivinä? No tietysti käydä edullisilla ALEostoksilla Harrasteessa.

Muistathan, että olemme kesälauantaisin suljettuna 15.8.asti
Kesäalennusmyynti jatkuu HARRASTEESSA.

Joitain uusia malleja on lisätty poistokasaan viime viikonlopun aikana. Paljon on vielä malleja joista valita tosi halvalla.

Ja kesäalennusmyynnistähän saat kaikista normaalihintaisista malleista 20 % alennuksen 24.7.asti.

Muistathan, että kesällä olemme lauantaisin suljettuna 15.8 asti
Alennusmyynnin eka viikko on nyt takana. Kivasti on asiakkaita käynyt tyhjentämässä hyllyjä ja poistokasakin on madaltunut niin paljon, että päätin lisätä poistoihin lisää tuotteita. Nyt tuli pöydälle myös kaivattuja automalleja muutama lisää

Tervetuloa taas maanantaina penkomaan.

Ja loppuviikosta saapuu parikin isoa lähetystä sisältäen mm. Tamiyan upouuden lokinsiipi Mercedes Benz 300SL
ja uuden P-51B Mustang "blue nose" mallin 1/48 sekä Zvezdan uuden Airbus A321 mallin.

Ja muistathan, että kesälauantaisin olemme suljettuna.
Juhannuksen jälkeen maanantaina 22.6. alkaa Harrasteen perinteinen kesäalennusmyynti. Annamme kaikista myymälässämme olevista normaalihintaisista muovikoottavista 20 % alennuksen . Alennus koskee myös postitse tapahtuvia toimituksia.

Tilaukset ja tiedustelut mieluummin sähköpostitse: [email protected]

Alennusmyynti kestää perjantai-iltaan 24.7 asti, joten lomamatkalla kannattaa poiketa myymäläämme: Tuomiokirkonkatu 21 - Tampere

Myymälässämme on myös valtava poistokasa, josta teet löytöjä jopa 70 % alennuksella. Poistokasaan kokosimme yksittäiskappaleita ja mallistosta pois jääviä tuotteita ja niitä on tänä vuonna poikkeuksellisen paljon.

Huomaathan, että HARRASTE on kesälauantaisin suljettu 15. elokuuta asti.

Harrasteen väki toivottaa oikein hauskaa Juhannusta kaikille mallareille.
Harraste Oy osallistuu Tampereen Pienoismallipäivään omalla osastollaan. Tarjolla on paljon reilusti alennettuja mallisarjoja, mutta myös uunituoreita uutuuksia maailmalta.

Mikäli haluat noutaa näyttelystä jonkin tietyn mallin, laita siitä sähköpostia perjantaina klo 17.30 mennessä tai soita 03-2229233.

Näyttelyssä meillä ei ole maksupäätettä käytössä, joten vain käteinen käy
maksuvälineenä
Muista varautua.

Myymälämme keskellä kaupunkia (lähellä Rautatieasemaa)Tuomiokirkonkatu 21 palvelee normaalisti klo 10 - 15. Sieltä löydät koko valtavan mallivalikoimamme, maalit, työkalut, liimat sekä erikoisaineet. Pienoismallipäivän ajan saat myymälässämme 20 % alennuksen niin kaikista muovisarjoista kuin niihin liittyvistä työkaluista, maaleista, liimoista ja siveltimistä.

Kannattaa vierailla molemmissa. Tervetuloa
EZ-LINE antennilanka   29.1.2015 14:38
Pitkän tauon jälkeen saimme taas EZ-line lähetyksen. Nyt on taas saatavilla kumpikin antennilankavahvuus 0,08 mm ja 0,15 mm noin 4 metrin keloissa toistaiseksi vielä vanhaan hintaan 4,90 / kela.

terveisin HARRASTE Oy Tampere
TRUMPETER ALE 30 %   2.1.2015 14:54
HARRASTE myy kaikki normaalihintaiset 1/35 Trumpeter sotilaskalustomallit tammikuun ajan - 30 %
Tarjous koskee myös postitse toimitettavia tilauksia.

Vuosi alkaa muutenkin mukavissa merkeissä. Nyt on varastossa kumpikin Airfix upouusi. uusilla muoteilla tehty Bristol Blenhein Mk.I ja Mk.IVF sekä Airfix Do 17Z,myös uusilla muoteilla tehty, ehkäpä Airfixin paras malli ikinä.

Meitä voi lähestyä käymällä paikan päällä - Tuomiokirkonkatu 21 Tampere - puhelimitse 03-222 9233 tai sähköpostin välityksellä - [email protected]
HARRASTEESSA SYYSLOMA-ALE   9.10.2014 16:39
HARRASTEESSA alkaa huomenna 10.10. syysloma-ale. Kaikki normaalihintaiset koottavat muovisarjat -20% Alennus jatkuu 18.10. asti ja on voimassa vain myymälässämme. Tervetuloa