Pienoismallit.net

Teppo Toiviainen

P-39Q Airacobra. 5.9.2012 11:02 Malli
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Perussiisti kone. Hieman olen näkevinäni siveltimen jälkiä maalauspinnassa, mutta muuten hyvä.
Siveltimellä tuon maalasin,myös vanhennuksia hopealla siellä täällä.
Norwegian B737-300 LN-KKR 27.8.2012 16:11 Malli
wade kirjoitti:
Kiitokset kommenteista!

Teppo: eikös nämä norjalaiset ostaneet juuri myös muutamat Dreamlinerit? Ei taida Suomessa näkyä noita, vaan mistäs senkin tietää.
Olikos se Dreamliner 777. Niin ,jostain luin tämän Norwegianin jättikaupan,hyvin on hemmot rahaa laittaneet sukanvarteen ja poikimaan ja vauraudellaan kaikki yllättivät.Enpä olisi itsekkään uskonut tai tiennyt asiasta ennen julkaisuja.Varmasti menestyvät jatkossakin hyvillä koneilla.No meillä Airbusia pukkaa ilmaan,ollaan siitä merkistä ylpeitä ja korkeasta ammatti osaamisesta (mekaanikot),mitä Suomessa on alusta asti ollut.
F4U-1 Corsair. 27.8.2012 16:04 Malli
jarno törmänen kirjoitti:
Tselle tuntematon mallivalmistaja ja ei lienee helpoin rakennettava? Mukavasti on kulunut ja reissussa rähjääntynyt corsair, aihevalinnasta plussat.
Kiitos Jarno.Nämä Arii sarjat on Japanilaisia,eivät osien määrillä voi kehua,mutta kaikki välttämätön on mukana.Hieman vaatimattomampien Tamiyan sarjojen luokkaa,aavistuksen Airfixia parempi,ei edes Academyn tasoa kuitenkaan.Kyllä näistäkin koneen rakentaa ja ovat hinnaltaan muita halvempia luonnollisesti.
Norwegian B737-300 LN-KKR 27.8.2012 09:39 Malli
Tally-ho kirjoitti:
Hienoa työtä taas, Wade. Kone on kaunis kuin karamelli. Itse lensin Norwegianin upouudella Boeing 737-800:lla Málagaan ja Ouluun heinäkuussa. Koneessa oli mm. wingletit ja internet wifi. Yhtiön koneita oli useita niin Hki-Vantaalla kuin Málagassakin. Taitaa olla aika kova kilpailija kansalliselle lentoyhtiöllemme. Ymmärtääkseni Lima Novemberillä on myös dekaalit uusiin malleihinkin pyrstöön maalattuine kuuluisuuksineenkin.
Erittäin nätti malli tosiaan.Viime kesänä heitin siskon miehen Helsinki-Vantaalle kun lensi tällaisella Tukholmaan,itse en ole olllut 737;an kyydissä.Kyllä Norwegian on aika kova kilpailija meille,euroopan suurimpana lento yhtiönä ja äskettäin uusinut laivastonsa euroopan suurimmalla raha summalla.
Curtiss Hawk CU-581 26.8.2012 15:28 Malli
Heikki Hyttinen kirjoitti:
Tarkoitus oli taas päästä vain eroon mallista, joten paljon jäi lisäämättä. Täytyy ikuisuusprojektit saada jotenkin säädyllisesti valmiiksi, kun ei kehtaa roskikseenkaan kaikkia heittää. Tosiaan maalit on revell-humbrol seos alapuolelle, ja tamiya-lifecolor yhdistelmiä yläpuolelta. Sävyt ihan silmämääräisesti sekoitettu.
Itsel yksi tällainen loota myös,pitää vain toteuttaa.Ilmeisesti ruiskumaalattu.Mitään mallilaatikkoo ei koskaan kannata roskiin viskata,tässä hieno esimerkki siitä.
Curtiss Hawk CU-581 26.8.2012 12:13 Malli
Hieno Curtiss Hawk,Hyvin maalattu, millä maalasit ? Oiko laskutelineet näin,ne herättäneet keskustelua muistaakseni joskus ? Entä potkurin lapojen keltaiset päät ? Jokatapauksessa hieno malli ja hyvin tehty,vaikka kuvauksen perusteella ei niin helppo.
Mercedes Benz CLK-GTR 24.8.2012 16:43 Malli
Raimo Leino kirjoitti:
Jo muinaiset roomalaiset sanoivat, että "con camel idioticus servico et expenco hepopotamus equalicus" - eli suomeksi - "idioottimainen halpa kameli vie tasan tarkkaan samaan paikkaan kuin kallis hevonen".
Kysykään vaikka Asterixilta ;-)

Niin että elämä sujuu ilman Mersuakin - Jawohl.
No näinkin se on ja epäitsekkäänä ihmisenä ihailen muiden ajamia Mersuja, alles gutt.
Mercedes Benz CLK-GTR 24.8.2012 10:39 Malli
Raimo Leino kirjoitti:
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Vaikka Porschessa jotain erityistä onkin,tää on suosikkini Raimon rivistöstä,
Kerran Mersumies - aina Mersumies?

;-)
No tuon olen ennenkin kuullut ja joskus olen 280 automaatti meseä hetken ajanut,kauan sitten.Mesemiestä ei sitten minusta tullut,liekö kapea lompakko ollut syynä,mutta jokatapauksessa komea rivistö hienoja autoja.
Mercedes Benz CLK-GTR 23.8.2012 19:12 Malli
Vaikka Porschessa jotain erityistä onkin,tää on suosikkini Raimon rivistöstä,hyvin tehty ja maalattu spraylla.Pienet mainokset istuu hyvin myös.
Louhi, Dragon 23.8.2012 19:08 Malli
RaimoK kirjoitti:
Kiitos Teppo kommenteista!
Kiitos itsellesi ja meikäläisen mallit maksaa noin 20 euroa rakentamattomina ja 2 euroa valmiina,tässä asia on päinvastoin,hintaa vaan en tiedä.