Pienoismallit.net

Teppo Toiviainen

Fairchild… 15.9.2012 13:26 Malli
Luulin katselleeni ruiskumaalattua hoggia,onpa hieno.Löytyy itseltäkin Academyn vastaava.Asiallisen siistiä valua nämä sarjat.
Arado Ar 196 A-3 14.9.2012 12:10 Malli
Hieno dioraama ja hyytävän näköistä vettäkin koneen ympärillä.Hyvin maalattu,rakennettu ja toteutettu.Näitä mukavaa katsella.
F.M.A IA 58 Pucara 13.9.2012 12:25 Malli
No voihan buenos aires,onpas komia malli.Alusta ja ympäröivä materiaali tekee melko eläväiseksi tämän.Melkein kone hukkuu siihen,mikä ei kuitenkaan haittaa.Itse kone on taidolla kasattu ja maalattu tarkemmin katsoessa.
P-39Q Airacobra. 8.9.2012 22:12 Malli
Raimo Leino kirjoitti:
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Itse asiassa käärmekuviointi on jo varattuna (siirtokuvina) koneen kumpaankin kylkeen - ne on lainattu 1/72 skaalan Junkers Ju87 Stukasta.
Okkey, no enpäs pui lyhyttä heinää enempää,antaa sen ja ideoiden kasvaa valmiiksi malliksi,jota innolla ootellaan Raimon tehtaalta aikanaan.
P-39Q Airacobra. 8.9.2012 14:46 Malli
Kiitos muillekkin ja kaikille pisteitä ja pojoja antaneille,se lämmittää kun osallistuu.
P-39Q Airacobra. 8.9.2012 14:45 Malli
Raimo Leino kirjoitti:
Voihan hitsin bimbulat - minulta oli mennyt tämä Tepon mainio malli ohi silmien. Samaa mieltä AJ:n kanssa - kuvien perusteella tämä on mielestäni paras lekomallisi. Tarkoitukseni kun on rakentaa tästä Ilmakäärmeestä Merikäärme - Sea Cobra kellukkeilla. JIIHAA :-)
Kiitos Raimo.No innolla jäädään oottelemaan Merkäärmeen ilmestymistä sivuille,teeppä siihen joku komea käärmekuviointi kruunuksi komeuden päälle,vaikka onhan niitä melko kuviottomiakin Cobria elävässä elämässä viidakoissa.Kone sopii mainiosti kellukeversioksi jo oman tasapainonsakin vuoksi,hienoa oivallusta Raimolta.
P-39Q Airacobra. 8.9.2012 14:41 Malli
AJ kirjoitti:
Moi Teppo,

Mielestäni onnistunein ja paras lekosi; sopivasti kulahtanut ja vanhennettu `Cobra Tyynenmeren saarilta. Kuten edellä jo todettu hyvänvärinen monisävyinen yksivärinen maalipinta ja siirtokuvat onnistunesti laitettu. Parhain terveisin, AJ
Kiitos AJ.
P-39Q Airacobra. 8.9.2012 14:40 Malli
Timo Rissanen kirjoitti:
Hienoa Teppo. Kun tsekkaa viimeimpiä mallejasi, niin kehitys on ollut huikeaa. Myös valokuvaus on parantunut koko ajan.

Ps. Toivottavasti saat antaa ja saada pojoja nyt tällä sivustolla. Sotakirveet on vissiin haudattu ja rauhanpiippu kytee.
Kiitos Timo.Valokuvausta pyrin vielä harjoittelemaan,siinäkin löytyy parannettavaa.Sotakirveet olen itse ainakin tuon pojotuksen osalta haudannut,vaikken edelleenkään saa niitä antaa.Ikuisesti ne kuulemma menetin.
P-39Q Airacobra. 8.9.2012 14:38 Malli
jarno törmänen kirjoitti:
Siististi rakennettu leko, maalaus näyttää hyvältä ja siirtokuvat istuu hyvin, mainio malli kaikinpuolin:)
Kiitos Jarno kannustuksesta.
P-39Q Airacobra. 5.9.2012 11:09 Malli
wade kirjoitti:
Hienosti monisävyinen yksivärinen maalipinta ja siirtokuvat on onnistuneesti häivytetty osaksi yleistä säistämistä. Potkurin kolhut ei näytä suhteessa ehkä ihan niin uskottavilta ja ovien reunoihin olisi saattanut tulla jo vähän enemmän kulumaa kun yleistä kauhtumista on jo näkyvissä mutta ehkä niitä onkin ehditty jo paikkailemaan?

Rakennustyö on siistiä ja kuomu/ovi-kokonaisuus näyttää mukavalta. Hyvä malli!
Potkuria säistin siten,että näyttäis metallia paistavan pinnoilta.Kenties vähempikin oisi riittänyt.Ensimmäinen Eduardin mallini.Melkoisen työläs,verrattuna moneen muuhun rakennus sarjaan.Kuomu on melko suuri tai pitkä,jota piti aika lailla sovitellakkin + hieman hioa istumaan paikoilleen.Ovetkaan ei olisi kunnolla menneet kiinni,joten jätin kummatkin auki asentoon.