Pienoismallit.net

Teppo Toiviainen

MIG-15 bis 16.2.2013 11:59 Malli
Kiinalaisten pieni punainen kukko, aika sympaattinen malli tää on.
Hawker Tempest Mk.V 16.2.2013 11:56 Malli
Hieno Tempest.Silmää hivelee myös nuo d-day raidat täys versiona,jotka hienosti onnistuneet.Lievä kiiltely kai sähkövalon syytä,mutta nää makuasioita.Luonnonvalossa saa mielestäni paremmat kuvat,sillä nyt on varjoja taustassa aika terävästi ja vaatisi lisää sähkövaloa kohdistukseen.Potkurin lavat saisi ol matammat ja kuluneet,sekä kaikki renkaat myös.Ehkä valaistus myös vääristää kuvaa hieman.Tosiaa ,makuasioita nämä,mutta kelpais omaankin vitriiniin varmasti tämä kone,hienoa työtä.
Avro Lancaster B.I/B.III 16.2.2013 11:47 Malli
No älä ihme mies mäkkaiver tätä ainakaan heitä roskikseen,hipoo jo niin perfektiä.Figuurit ja autokin oikein ok tässä.Eikös niitä model expoja ole useilla paikkakunnilla,10 isoo mallia autoon ja näyttelyyn,jätä sinne.En uskois ,et roskiin päätyisivät.Kuitenkin pitäisin nää itsellä kaikki mitä Raimolta olen nähny.Roskis kauhistuttaa vaan mua ajatuksena näille.
Messerschmitt 109 g2 26.1.2013 10:47 Malli
Helppoa olla samaa mieltä ylläolevien kanssa,eipä suuria virheitä näy ja maalaus on huippua mielestäni.
Aermacchi C.200 I.serie Saeta. 26.1.2013 10:40 Malli
Tuomo Hämäläinen kirjoitti:
Siirtokuvatkin onnistuneet mainiosti, ts. eivät hopeoi yhtään ja ovat oikeilla kohdilla.
Kiitos, välillä nuo onnistuu paremmin tai aineet ovat kohdillaan pinnoissa.
Spitfire IX "Lady Ellen… 29.10.2012 16:36 Malli
Onpa kaunis Spitti.Itsekkin rakensin samaisen yksilön.Siiven yläpuolen merkki kenties kuuluisi ylettyä tuohon punaisen raidan reunaan asti,ainakin aavikkomalleissa se niin on.Sen enempiä nipotuksia upea malli.
P-38 "Strictly… 3.10.2012 20:53 Malli
Todella hieno Lightning.pakokaasuvanoja jään kaipaamaan,muuten hienosti vanhennetun koneen pintaan.Näähän jonkinverran tuprutti smokea välillä.
P-47D-30-RA Thunderbolt 3.10.2012 20:49 Malli
Antti Kotiranta kirjoitti:
Alkupään Spitfireissä oli konekivääri hyvin lähellä siiven kärkeä ja sen sylkemä noki ja lika taas osui huippunopeuden kannalta kriittiselle osalle siipeä. Eli asiansa osaava RAF:n mekaanikko puhdisti uloimpien konekiväärien jättämät jäljet aina lentojen välillä. Ainakin teoriassa:)
Spitfiressä ei riitä pelkkä puhdistus,kuten ei Hurricanessakaan,kk aukkojen ympäristö myös repeili ihan kunnolla.
P-47D-30-RA Thunderbolt 3.10.2012 20:46 Malli
Antti Kotiranta kirjoitti:
Moi Teppo! Valitettavasti puhun omasta kokemuksestani oikeiden lentokoneiden parissa ja niistä tekemistäni havainnoista. Mitään linkkiä ei siis ole tarjolla.
Nokijälkien syntyyn vaikuttaa monta tekijää; pinnan puhtaus, ammutaanko kosteassa säässä, millaisia ampumatarvikkeita käytetään… Oman lisänsä tuo se, miten usein koneita ehditään puhdistaa. Jos ajatellaan vaikka Thunderboltia, niin siipiaseet ovat sellaisessa kohdassa, jossa lika ei vielä vaikuta siiven ominaisuuksiin. Alkupään Spitfireissä oli konekivääri hyvin lähellä siiven kärkeä ja sen sylkemä noki ja lika taas osui huippunopeuden kannalta kriittiselle osalle siipeä. Eli asiansa osaava RAF:n mekaanikko puhdisti uloimpien konekiväärien jättämät jäljet aina lentojen välillä. Ainakin teoriassa:)
Oletko ollut tekemisissä Thunderboltien kanssa ?
F-14 A(F) Tomcat 1.10.2012 00:28 Malli
Mut jos on kiitoratana vaik heinäpelto, silloin voi hyvinkin mennä näin pölyseks ? No juu, onpas hemputin hieno malli,rakennus hankaluuksista huolimatta.Maalaus parasta tässä.