Pienoismallit.net

Teppo Toiviainen

Focke-Wulf 190A-4 20.11.2018 21:44 Malli
Onpa hieno FW.Onko mekaanikko juuri vaihtanut potkurin lavat,ne kovin kulumattomat nyt.Ehkä muutaman lentotunnin ja taistelun tuoksinan jälkeen niihinkin ilmestyy pientä kulumaa? Upea malli.
Alcatraz Federal Penitentiary 18.3.2017 15:41 Malli
AJ kirjoitti:
Moi, Kiitos Henry ja Teppo tiedoista ja selvennyksestä. Herrat siis todellakin onnistuivat pakenemaan Alcatrazista. Ko. dokkari olisi kivaa nähdä, kenties Youtubesta löytynee tai sitten Netflixistä… Parhain terveisin, AJ
Muistaakseni nuo karkulaiset elivät paossa Brasiliassa,kuvassa olivat jossain ranta maisemissa.Miehillä oli alamaailman tuttuja,joiden avulla pääsivät maasta toiseen.
Alcatraz Federal Penitentiary 15.3.2017 15:04 Malli
Jean Forsberg kirjoitti:
Kiitos Henry tiedosta. Pitääkin yyziä tuo kyseinen dokkari :)
Näin kyseisen dokkarin myös ja siinä oli tiedemies ,joka mittasi valokuvissa olevien kasvojen yksityiskohdat joita verrattiin karkulaisiin ja lopputuloksena oli ,ettei kasvot voisi kuulua muille kuin karkureille,eli sen todisteen valossa olisivat selvinneet paosta elossa.
Alcatraz Federal Penitentiary 26.2.2017 16:20 Malli
Ohoo,onpas elävä malli,siskoni mies kävi pari viikkoa sitten tuolla paikan päällä ja katseltiin digikuvia telkkarista,varsin elävän suorituksen olet saanut aikaan kun muistelen ja vertailen aitoon kohteeseen.
Stevie Ray Vaughan 6.12.2016 17:16 Malli
Timo Rissanen kirjoitti:
Teppo Toiviainen kirjoitti:
Seppo eikös Steviellä ole kapeat kasvot ainakin kun noita kuvia sekä Youtube videoita katsoo,hoikka poika oli hän ?
Ompas kiva kuulla Teppoa piiiitkiiin aikoihin. D:
Moi vaan Timo, kyllä elos ollaan ja joskus jonkun mallinkin rakennan,viime aikoina muita harrastuksia ollut,
Stevie Ray Vaughan 4.12.2016 21:01 Malli
Seppo Valjakka kirjoitti:
Loistomalli ihailemastani kitaristista!! Oman tuotantonsa lisäksi SRV oli monessa mukana. Mm. Jennifer Warnesin esittämässä Leonard Cohen:n "first we take Manhattan…", joka soi minulla lähes päivittäin! Pientä kritiikkiä : Hattu pitäisi olla enemmän silmillä ja kasvot hiukka pyöreämmät. Joka tapauksessa aivan huippuhieno malli!!
Viikon malli, varmaan!?
Yst.Terv. Tynkä-Karjalan Seppo
Seppo eikös Steviellä ole kapeat kasvot ainakin kun noita kuvia sekä Youtube videoita katsoo,hoikka poika oli hän ?
Stevie Ray Vaughan 30.11.2016 16:26 Malli
Onpa hieno ja erikoinenkin malli,huomaan myös Ibanezin särö pedaalin,iota Stevie käytti,vähän vastaava mitä electro-harmonixin soul food.Itse rakennan oikeaa soivaa kopiota number onesta,sekä Lennystä.Tässä mallissa on hienoa vintage henkeä.
Vought Corsair 12.2.2016 21:44 Malli
Raimo Leino kirjoitti:
Teppo Toiviainen kirjoitti:
sisemmät laskutelineet,onko pojjaat potkinu niitä ku niin kuluneet..eiks ne ala asennos ku kone lepää,ennen pilotin saapumista,mutta tää onkin mitä jos.
Jospa mekaanikot ovat saaneet niihin osumaan kaikenlaista kamaa mitä nyt kuskaavatkaan koneen siiville.
Mitä Jos ! ;-)
Vought Corsair 11.2.2016 17:34 Malli
Huikean hieno malli Raimolta,askarruttamaan jää ainoastaan sisemmät laskutelineet,onko pojjaat potkinu niitä ku niin kuluneet..eiks ne ala asennos ku kone lepää,ennen pilotin saapumista,mutta tää onkin mitä jos.
C-17 Globemaster 27.1.2016 17:33 Malli
Tosi näyttävä malli suosikki lentoyhtiön logoilla.Onhan tällainen kone mahtavan näköinen, kun livenä sisällä kerran katselin,mittasuhteet tulee esiin.