Pienoismallit.net

Mikko Valkeapää

1932 Ford Roadster Custom 20.6.2022 21:17 Malli
Reine Pulkkinen kirjoitti:
Hyvin olet saanut nuo sombrerot kiiltämään.
Tuo imusarja asettuu myös hienosti, eipä olisi tullut mieleen käyttää rodissa.
Helppo saada kiiltämään kun sorvasin alumiinista pienellä lastulla cnc.llä ja sit kun jäi katkasu nasta taakse niin siitä piheil kii ja lumppu laikka vahojen kaa laulamaan pylväsporakoneessa…

Mie tuommosen imusarjan halusin nimen omaan näkyvälle paikalle enkä pellin alle piiloon niin tuossa tuo on kyl omasta mielestä parhaillaan. Toki noita on nyt hartsisena kasa jemmas et tulee joskus johonkin mopariinkin varmasti laitettua. Ja lisäks tuota ei oo hemiin saanukkaan niin se vaan lisää mielestäni tuota eksotiikkaa.
Porsche 911 Carrera 3.2 Coupé 5.6.2022 18:45 Malli
Miula on revelin 911 sarja ja kehut tässä miten kivasti menee kasaan. Piti ihan googlettaa tuolla tuotenumerolla koska oma vaikuttaa aivan hirveältä laadulisesti. Mutta totta tosiaan tämän pitäisi olla uusilla muoteilla tehty malli ja itellä on tietysti joku ikivanhoilla muoteilla tehty uusinta julkasu mikä jää kyllä tekemättä. Joutunee siis tämän sarjan joskus investoimaan koska tässä on moottori.

Itse malliin. Todella hienoa jälkeä olet kyllä saanut aikaan ei voi kun kehua… 👍
34 Ford 5W Coupe 26.5.2022 10:40 Malli
Mie oon monta vuotta miettiny amt 34 tekoa ja se on jo vähän pilkottuna itse asiassa hyllyssä ilman lokareita. Tänään aloin sit googletella tuota perän muotoilua kun se ollut se kaatuma kivi koko projektissa. No melko ekana haussa tuli tämä vastaan ja näköjään fcma.lla oon vuosia sit kyselly jo siulta vastauksia kysymyksiini. Nut ne sain uudemman kerran ja ehkä 34 projektikin lähtee tästä etenemään. Jännä et googlen mukaan tää siun projekti on parhaiten kuvattu ja selitetty miten oot tehny kaiken. Meinasin jo yv.täkn tyrkätä ja kysellä tyhmiä vaan kaiken lukemalla ja tutkimalla olitkin jo vstannut kikkeen mitä pienessä mielessäni oli. Kiitos ja tää on edelleen hieno malli 👍
1930 Ford 5w Coupe 24.5.2022 20:33 Malli
Timo Rissanen kirjoitti:
Olenkin jo ihmetellyt, että onko Mikko löytänyt uuden harrastuksen, kun et ole aikoihin tänne laittanut mitään tai käynyt Kuopion tapahtumassa ja muissakin.
Tähän mallin olet tehnyt ison työn ja ei yhtään suotta. Malli on upeasti tehty ja pinta hieno.
Omat viritelmät aina plussaa.

Nähtäiskö Mikon malleja syksyllä Kuopiossa kun teemanakin on moottoriurheilu, johon sinunkin malleistasi varmasti sopisi monia.
Maalle muutto, vanha omakotitalo ja kolme lasta niin siin on miun "uudet" harrastukset. Olen kyllä koko ajan hissukseen rakennellut ja varsinkin malleja keräillyt. En vaan ole valmiita juuri esitellyt. On niitä keskimäärin yksi vuodessa valmistunut.

Kuopioon tulen kun veli asuu siin muutaman kilometrin päässä. Nytkin siellä kävin mutta olosuhteiden takia vain katselevana asiakkaana. Koetan ensi kerralla osallistua mallarinakinnedellisestä kerrasta on kuitenkin yli 10vuotta kun silloin asuin vielä Jyväskylässä.
'70 Plymouth Hemi 'Cuda 8.5.2022 08:51 Malli
Nyt on hienosti tehty cuda. Omaan mieleen yks parhaista väreistäkin valittu orkkis sävyistä… Ja tosiaan on tämä satsi e bodyista ehottomasti vähiten huono. Revel teki challenegerista uuden mallin reilu 10v sit mut se oli kyl järkyttvää pettymys. Tää sen sijaan oli kiva ja tästä on nyös aar versio.
The Lead Sled Slumgang Fighter 30.12.2021 12:25 Malli
Siulla on kyllä persoonallisia ja hienoja nämä tekemäsi autot. Mitä candy maaleja käytät ja mistä niitä saa?
1982 Pontiac Firebird 13.3.2019 17:18 Malli
Teivitin kun ois laittanu nojaamaan autoon näyttäisi ehkä realistisrmmalta. Mistäs figuuri on peräisin?
1932 Ford Sedan 23.12.2017 14:55 Malli
Melkoisen radikaaleja ratkasuja mutta on 1:1 aika rajuja rakennelmia että ei se nyt väärin ole. Melko laaja on vain kääntösäde kun noin leveet etu tassut ei kauheasti mahdu kääntymään, mutta ehkä hemin voimalla se säde pienenee tarvittaessa.

Sedani kori on hieman erilainen tämä on victoria jos ihan tarķkoja ollaan. Mutta vähän vastaaviahan ne äkkiseltään on.
62 Bel Air 28.8.2017 20:52 Malli
Mikko MM Mäkelä kirjoitti:
Tyylikäs peli. Liekit sopivat hyvin mustaan väriin. Yllä mainitun lisäksi haluan kehua myös sisustaa, se on hyvännäköinen. Miten se on toteutettu?
Sisusta on ensin maalattu punaisella kuivumisen jälkeen lakattu mattalakalla johon ripoteltu flockin karvaa. Eli erittäin hienojakoista karvaa jota saa eriväreissä. Ja kun lakka kuivunut kopisutelaan kiinnittymättä jääneet karvat pois.
SMV 10 '65 22.5.2014 17:46 Malli
No mutta sehän on selvästi suklaa muna… Aivan jäätävää työtä taas Eerolta. Noita tulostettuja munanpaloja vois olla kiva ostaakkin jos moisia ois myydä…?