Pienoismallit.net

Jin Hansson

Ovum Mysticum 7.4.2015 18:44 Malli
Vekkuli idea ja hauskasti toteutettu. Pikku miinuksen joudun antamaan väärin taivutetusta adjektiivista - pitäisi olla Ovum Mysticum. (Mahdoinkohan nyt langeta kielipoliisiloukkuun?)
2C: Torni osa 2 19.1.2014 23:57 Rakennusblogi
Löysin netistä jonkun keskusteluketjun, jossa myös pohdiskeltiin noiden kupolien toimintaperiaatetta. Kupoli koostuu kahdesta kerroksesta. Ulommassa kupolissa on tuommoiset kapeat raot, kun taas sisäkupolissa on seitsemän ikkunaa ja päällä ilmeisesti sähkömoottori, joka pyörittää ulompaa kupolia kolmisensataa kierrosta sekunnissa. Sisällepäin näyttää siltä kuin ympärillä ei olisi näköesteitä ollenkaan. Vekkuli idea. Samassa keskustelussa myös pohdiskeltiin, miten tornien pyöriminen vaikuttaa sähkömoottorin virtajohtoihin.
Wirbelwind 4.8.2011 17:43 Malli
Kimmo Lind kirjoitti:
Lähinnä ihmetellyt että minkä takia it-vaunu tarvinnut noinkin "järeän" tankin päälle rakentaa. Luulisi että olisi jotenkin kustannustehokkaamapaa heittää tuo tykki jonkun rekan/puolitelavaunun päälle, kun ei näillä panssareita vastaan ilmeisesti ollut tarkoitus ampua.
Asennettiin toki puolitelojenkin päälle (rekat tuskin pystyvät noin isoa taakkaa kantamaan mukanaan, ainakaan vähänkin heikommilla teillä). Tuossa vaiheessa sotaa varikoilla oli paljon osuman saaneita ja siksi käytöstä poistuneita Panzer IV -vaunuja, joten turhan seisottamisen sijaan niiden (vaurioituneen?) tykkitornin tilalle laitettiin Flakvierling ja ympärille heppoisa torni.
BR-52: Tenderi työn alla. 13.3.2011 10:07 Rakennusblogi
Kulutuspinnat näyttävät kyllä todella aidoilta. Kiiltävät niin kuin pitääkin.

Omassa Trumpeterin Leopold-rautatietykissä jouset ovat kyllä sellaiset kuin pitääkin, eli kaartuvat päistään aavistuksen ylöspäin. Aika hassua, että saman valmistajan eri rautatievärkeissä jousisto eroaa tällä tavalla.
Metsä kuutamossa 2.3.2011 18:30 Malli
Tunnelma välittyy tästä kyllä todella hienosti, eikä maisema todellakaan kaipaa mitään ihmisiä tai elukoita sinne juoksentelemaan. Ihmiset kuitenkin pelkäävät eniten sitä, mitä eivät näe, ja lisäksi mallista voivat nauttia täysin rinnoin ne, jotka näkevät tuossa koskemattoman metsämaiseman, jonkun tyypin takapihan tai (tulevan) reittipolun, talvisodan maiseman, villieläinten kohtauspaikan jne.
Pz Kpfw III Ausf. L 6.9.2010 08:02 Malli
1:72? En olisi millään uskonut. Väritys lähentelee ainakin minun näytölläni enemmän sinistä kuin harmaata, mutta ainakin maalipinta on hyvin eloisan näköinen. Hienosti kasattu ja maalattu.
Pietarin radan asemarakennus 3.8.2010 10:03 Malli
Hyvä historiikki, ja oikein tyylikäs ja yksityiskohtainen rakennus. Onko messinkiosat syövytetty itse vai teetetty jossain?
Kubelwagen Ampulance 27.5.2010 09:06 Malli
Osumakohdat näyttävät kyllä aika aidoilta. Minulle pistää eniten silmään tuon paareissa makaavan tyypin vasen kyynärpää, joka on vähän liikaa koholla näyttääkseen luonnolliselta. Dioraama on kuitenkin hyvin aseteltu ja toteutettu.
Type97 (chi-ha) 23.5.2010 16:02 Malli
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Paul Von Wurstenklauer kirjoitti:
Jorma Kim kirjoitti:
Kunhan heittää tarpeeksi kovaa… No ei, meinasin sittenkin ihan tikkoja, vähän vain meni sanat sekaisin. Ei sillä, että vertaus olisi valmiiksikaan ollut siitä fiksuimmasta päästä.
tarkiottanet kuuma veitsi- voita vertausta?
Veitsi leikkaa, tikka lentää läpi. Se siinä oli taka-ajatuksena.