Pienoismallit.net

Untamo Sallinen

Alex Chudoba kirjoitti:
Liikkuvan kaluston osalta tilanne on edelleenkin melko pitkälti sisäpiirihommaa, mutta hienoa että asiaan on tulossa muutosta. :)
Mestarimallit on tuomassa muutosta tämänkin asian suhteen. Liikkuvan kaluston osalta olemme tuotannossamme aivan alussa. Tarvittaessa voimme vastata pieneenkin kysyntään ja haluaisinkin tietää millaisesta suomalaisesta kalustosta olet kiinnostunut? Ehkäpä pystymme vastaisuudessa täyttämään toiveesi.
Emme harrasta sisäpiiritoimintaa -jollain aloillahan se on jopa lailla kielletty. Ole siis kuulolla!
Tmi Mestarimallien tuottajana voin vain pahoitella sitä, jos joku kokee olevansa ikään kuin ulkopiiriläinen. Yritykselläni ei ole tällaisia tarkoitusperiä, myyn tuotteitani tietenkin kaikille niitä haluaville.
Tampereella tuotteitani saa Risteysasemalta ja jos kauppiaalla ei ole edustettuna kaikkia tuotteitani, niin pyytäkää häntä ystävällisesti hankkimaan niitä. Helsingissä sarjojani kauppaa Mallikauppa ja Hyvinkäällä Rautatiemuseo. Nämä kaikki jälleenmyyjät harjoittavat myös nettikauppaa. Lisäksi malleja voi tilata suoraan minulta osoitteesta [email protected] tai soittamalla numeroon 041 543 3373. Myös kotisivuiltani www.mestarimallit.com löytyy kaikki myytävänä olevat tuotteet lyhyine esittelyineen ja hintoineen.Toistaiseksi minulla ei ole nettikauppaa.
Toimintani on vasta aika alkutaipaleella ja tekemistä piisaa joka taholla -myös näkyvyyden suhteen. Omissa rakennusblogeissani tällä palstalla olen kyllä maininnut tuotteistani.
Tuottamani rakennussarjat perustuvat pitkälti hartsi- ja messinkiosien yhdistämiseen. Esim. talojen ikkunat, ovet ja pienet yksityiskohdat valmistetaan usein messingistä ja seinät, katot, kivijalat, portaat ja savupiiput puolestaan valetaan polyuretaanihartsista. Tämä pääperiaate pätee niin vaunu- veturi- kuin talomalleihin. Joitain poikkeuksiakin toki on kuten asemapenkki, joka on kokonaan messingistä.
Valikoimani ei vielä ole kovin laaja, mutta toimintaa kehitetään jatkuvasti ja uusia malleja kehitetään. Päivitän aina kotisivuni, kun uusia tuotteita saadaan myyntiin.
Kuitenkin takavuosiin verrattuna toiminta on mielestäni huomattavasti kehittyneempää, mutta todellisena pienyrittäjänä resurssini ovat myös samalla melkoisen rajalliset.
Mallix vai Pienoismalli?   13.3.2010 18:19
Onko Mallixissa näkynyt pienoisrautatiejuttuja?
Vesiainetta ei tarvitse valaa paksua kerrosta, 3-5 mm on minusta sopiva paksuus. Syvyysvaikutelmaa kannattaa hakea vesistön pohjan maalauksella.
Vettä?   27.10.2009 20:18
TankkiMatti-junior kirjoitti:
Miten tehdä vettä 1/72?
Vallejon still water on erinomainen vesiaines.Voi kaataa suoraan pullosta, on hyvin juoksevaa, joten alusta täytyy laittaa vaateriin.Voi valaa useita kerroksia päällekkäin max. kertavalu 3 mm. Aineessa on jonkin verran kutistumaa, mutta ei haitaksi asti. Still wateria voi myös värjätä.
Valuaineet   22.8.2009 21:04
Simo Toikkanen kirjoitti:
Isommasta pullosta kaadan aina pienen erän 100 ml:n muoviseen Etolasta hankittuun pulloon, jossa on lääkeruiskuihin sopiva korkki. Näin varsinaista hartsipulloa tulee avattua harvemmin eikä ilma pääse varastoidun hartsin kanssa helposti tekemisiin.
Simon käyttämä menetelmä on helppo, siisti, käytännöllinen, nopea, hartsia säästävä jne. Siispä käytän itsekin kyseistä menetelmää. Suosittelen kaikille.
Talot kiinni dioraamaan   10.8.2009 20:53
Eemeli kirjoitti:
Tokihan tuon uretaanin voi myöhemmin rapsutella pois.
Anteeksi Eemeli, mutta oletko nyt aivan vakavissasi noilla kysymyksilläsi?
Kitin levittämisestä   10.9.2008 07:20
Lainaus:
"Antti"]Luottokortista saa oivia kitin levitys lastoja.
Niin jos ei ole enää katetta kortilla
Revellin emalimaalit   8.8.2008 20:20
Sen verran tarkennan itseäni, etten tarkoita tinneristä kirjoittaessani akryylimaaleja laisinkaan.