Pienoismallit.net

Topa

Esittele työtilasi!   5.5.2011 15:03
Nyt vinkki työtilan päivittelijöille: Lidlissä on tarjouksessa 50 cm:n magneettilista hintaan 3.99.. Itse kävin kaksi hakemassa.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
PS. tämä ei ollut tarkoitettu mainokseksi
Iloisten tapahtumien ketju   18.2.2011 16:39
Eilen rekanlavalla 30 asteen pakkasessa, tänään aamulla paha olo, mutta nyt se on ainakin vähäksi aikaa ohi. Koulunkäynti nimittäin. Vielä kun Pienoismallitukun tilaus saapuisi pikaiseen.
Nuoriso-painotteisuus   8.1.2011 10:52
Johannes P kirjoitti:
Miten olisi yksittäinen topikki "pienille kysymyksille" jossa saisi kysyä mitä tahansa mallailuun liittyvää?
Tälläinen ketju muistaakseni aikaisemmin löytyikin(???), mutta ongelmaksi muodostui tiedon uudelleenlöytäminen, kun jo aikaisemmin kysytyt tiedot hukkuivat pitkiin ketjuihin.
Ryhmärakentelu: aavikko   3.1.2011 22:34
Itse lupaudun mukaan tulemaan jonkinlaisella afrikan rannikolle sijoittuvalla roomalaisten trireemi dioraamalla, mutta vain ja jos saan tarvittavan miehistön ja muut ihmiset hankittua järkevässä ajassa.
Kysyn nyt tässä kun en viitsi omaa aihetta avata, että mistä muut olette tilanneet esimerkiksi Caesar miniaturesin tuotteita. Suomesta ilmeisesti aika heikko saatavuus pikaisella googlauksella.
Samoin olisi esimerkiksi Orionilla juuri dioraamaani sopiva seilorisetti, mutta myös näiden saatavuus vaikuttaa melko heikohkolta. Hannantsin listoilla molemmat tarvitsemani setit olisi, mutta viimeaikaiset suht negatiiviset uutiset puljusta (itse muutenkin melko kokematon ulkomailta tilaajana) sekä 30£ minimitilausrajoitus??? Ei olisi muilla tarvetta jonkinlaiselle kimppatilaukselle?
Kiitoksia kovasti.. Eikun tutustumaan. Myös omakohtaisia kokemuksia saa esittää.
Millä valmistajalla olisi kyseisessä skaalassa laadukkaimmat legioonalaiset(meneekö kirjoitusasu edes noin???)? Mielellään ei taisteluasennoissa, vaan marssivia tai odottelevia. Olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen dioraama triremin ympärille.
Viimeisin mallailuhankinta   15.11.2010 20:50
Lidlistä 50 osainen askarteluveitsisarja hintaan 6,99
Mistä vitriini?   24.8.2010 12:43
Ajattelin nostaa tämän keskustelun, ja näyttää oman vitriinini, jonka sain tuolle Pommernille tehtyä. Tarvikkeina käytin liimapuulevyä, valmiiksi lasiliikkeessä leikatut lasin palat, alumiinista kulmalistaa, silikonia, 7 lediä, muuntaja ja kaksi vastusta sekä hieman mahongin väristä petsiä. Vaivaa ja aikaa se vei, mutta lopputulos omaa silmää miellyttää:
www.pienoismallit.net/media/kuvat/07/17/35/071735.jpg
www.pienoismallit.net/media/kuvat/07/17/36/071736.jpg