Pienoismallit.net

Ville Tervamäki

Nieuport Ni-17 26.2.2016 20:19 Malli
Kiitoksia kommentoinnista.
Parannettavaa on paljolti, niin kuvaamisessa kuin rakentamisessa/maalaamisessa.
Petrataan nyt ensin siellä mallipuolella.
Pienoismallien kuvaamisessa täytyy olla jokin ihme kirous allekirjoittaneella, kun ei vaan onnistu. Pieniä kohteita tulee kyllä kuvattua kesäisin, kun noita hyönteisiä on tullut viime aikoina enemmän harrastettua, mutta yhdestäkään mallista en ole saanut sellaista kuvaa otettua johon olisin itsekin täysin tyytyväinen.
Siirtokuvista ongelmia tuotti nuo alasiipien kokardit, tai siis ei siirtokuvat sinänsä olleet ongelma vaan oma koheltaminen kuten yleensä. :)
Georges Guynemeristä sen enempää kuin nieuportista en tosiasiassa tunne historiaa juuri mitenkään, joten koneen tunnukset saattavat olla väärin, olkoon oma virheeni kun en edes yrittänyt etsiä kuvia ko. pilotin koneesta, vaan menin sarjan ohjeiden mukaan.
Takilointi siima on liian paksua, takilointi on myös vedetty väärin siipitu'ista päiden läpi eikä tuen pään viereen siipeen, kuten olisi lähempänä oikeaa.?
Nämä kangassiipiset ovat kyllä niin kauniita että näitä tekee kyllä miellään lisää, ehkä sitä vielä matkan varrella taidotkin karttuu. :)
D9R USMC 13.3.2014 21:38 Malli
Hieno moottorilapio.
Kunnon maaston ja taustan kanssa voisi luulla että ihan oikea kone on saanut uudet telat, nyt taasen on jotenkin kokonaisuuden kanssa ristiriidassa nuo telat.
Puskulevy ja puskulevyn sivutuet ovat upeat, muutenkin kulumat on toteutettu mielestäni hyvin realistisesti.
Rasvanipat ja nivelet kyllä huutaa kauhusta kuivana, näin paatuneen konekuskin silmin. :)
Loppuviimeiseksi… Todella upea malli, luonnossa luultavasti aivan ällistyttävä..
Pihasauna 31.10.2013 19:53 Malli
Hieno sauna kaiken kaikkiaan. Noista sisäkuvista tulee niin elävästi mieleen siskon viime kesänä purettu pihasauna että oikein ikävä tulee. Vielä perinteiset shampoo/saippua pullot ikkunalaudalle, vesipaljut saunaan ja se perinteinen tikkataulu päätyseinälle niin johan on jos ei ala tekemään löylyihin mieli. :)
D9R 12.10.2013 23:14 Malli
Ihan nappi suoritus. :) Tästä ei puksuttelija enää paljoa voi parantua, puskulevyn reunat ehkä on kuin uudehkosta vehkeestä mutta kyllä noita varmaan huollossa maalataan.
En ole pitkiin aikoihin itse rakennellut malleja enkä ole kummoinen arvostelija, mutta näin hieno ja realistinen malli kun osuu silmään niin voin hyvällä mielellä kehaista.
Yksinkertaisesti: aivan upea. :)