Pienoismallit.net

Pekka Muikku

hpienoismallit.net/media/kuvat/16/42/90/164290.jpg
Toinen ryhmärakentelumalleistani on tällaisessa vaiheessa nyt kun sen ryhmään ilmoitin.
Mukana kahdella mallilla eli U.S. Army -puskutraktorilla ja Stryker M1128 MGS:llä. Molemmat 1:35.
Severi Mäkelä kirjoitti:
Tapio Kallio kirjoitti:
Onko tätä 1.48 mittakaavan pienoismallina olemassa?
Löytyy ainakin Mengiltä ja Kitty Hawkilta.
Lupasin isälleni, että jos F-35 voittaa, teen hänelle siitä pienoismallin. Nyt kai on sitten väsättävä ensimmäinen lentokone yli 40 vuoteen.
Pienoismallit.net uudistuu!   11.12.2016 22:20
Mika Kauranen kirjoitti:
Mielestäni kuitenkin "kiusapisteyttäjille" tulee saada joku rajoite, jota nykyään ei ole.
Alentaa muuten sivuston tasoa.
Anonyymiyden poistuminen pisteyttäjiltä vaikuttaa asiaan, mutta en usko että joku tai jotkut "kiusapisteet" vaikuttavat nykyäänkään keskiarvoon niin paljoa, että sillä olisi todellista merkitystä. Onko kenelläkään tiedossa yhtään galleriassa esiteltyä mallia, jonka saama keskiarvo on alakanttiin tahallisesti annettujen liian alhaisten pisteiden takia?
Pienoismallit.net uudistuu!   8.12.2016 16:23
Jos tulisi sellaista, että sponsorit palkitsisivat malleja, niin eikö siinä toimisi se että sponsori päättäisi itse viikon tai kuukauden aikana esille tuoduista malleista, minkä haluaa palkita? Päättäisi itse kriteerit ja mielellään muutamalla sanalla perustelisi valintaa tyyliin "harvinainen Suomi-aihe", "mahtavaa sivellinmaalausjälkeä", "tässä dioraamassa on hienosti tavoitettu odottava tunnelma" tai mitä ikinä… eli palkitseminen ei liittyisi mallin tähtiarviointiin ja myös aloittelevat mallarit saattaisivat tulla palkituiksi.
Pienoismallit.net uudistuu!   8.12.2016 14:54
Kalle Rantanen kirjoitti:
Kun meillä on jo viikon malli, niin tekeekö konkreettinen palkinto siitä sen enempää kilpailua kuin se ennestään on?
Kyllä. Monille se on jo nyt kilpailua ja palkinnot alleviivaavat juuri tätä ajatusta. Eipä silti, saahan sitä kilpailla täälläkin… itse mieltäisin tämän sivuston mieluummin kilpailuvapaana.
Pienoismallit.net uudistuu!   8.12.2016 14:03
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Tuollainen arvontakin olisi hyvinkin mahdollista, kuten myös vaikkapa viikon mallin palkitseminen sponsorin toimesta.
Arvonnalle vihreää valoa, mutta viikon mallin palkitseminen ei kuulosta hyvältä. Ymmärtääkseni on painotettu aiemmin juuri sitä asiaa, että tähtiarvostelussa ja mallien arvioinnissa ei ole eikä saa olla kyse kilpailemisesta.
Pienoismallit.net uudistuu!   7.12.2016 15:47
Kalle Rantanen kirjoitti:
Pekka Muikku kirjoitti:
Myös arvosanan muuttamismahdollisuus on hyvä muutos. Aina silloin tällöin tulee tilanne, että lisäkuvien myötä oma käsitys mallista muuttuu suuntaan tai toiseen.
Jo nyt arvosanaa on mahdollisuus muuttaa mikäli malliin lisätään kuvia.
Mutta on mahdollisuus vain korottaa, ei laskea. Ainakin näin oli aikoinaan, onko se sitten muuttunut? En tiedä kun olin jonkun vuoden ulkona kuvioista.
Pienoismallit.net uudistuu!   7.12.2016 15:17
Anonyymiyden poistuminen malliarvostelussa on oikein hyvä asia. Se on kuin laittais rasvaa rattaisiin; kitinä vähenee ja homma toimii enemmän niinkuin sen on tarkoitettu toimivan.
Myös arvosanan muuttamismahdollisuus on hyvä muutos. Aina silloin tällöin tulee tilanne, että lisäkuvien myötä oma käsitys mallista muuttuu suuntaan tai toiseen.
Pienoismallit.net uudistuu!   6.12.2016 22:36
Mielenkiinnolla odotan uudistuksia, ainahan erinomaistakin voi kehittää edelleen. Olin ensimmäisiä rekisteröityneitä 2005 ja nyt rekisteröityneitä on jo 5333, mikä on valtava määrä. Tällä sivustolla on valtavasti annettavaa suomalaisille mallareille, tällaista suomalaista tietopankkia mallailun alalta ei löydy mistään muualta. Arvostan isosti Tomin meidän hyväksemme tekemää työtä ja Premium-jäsenyyden aion hankkia.