Pienoismallit.net

Ville J

sa-kuva.fi I suggest using the search function on the page. :)
Kysymysketju panssareista   11.8.2012 10:22
Se on panssarivaunuun asennettava hiekkamyrskygeneraattori. Käytettiin vihollisen jalkaväen lamauttamiseen. ;)
World of Tanks   6.8.2012 17:52
Tommi M kirjoitti:
Patonkien III-TD on mielenkiintoisen pieni mutta pippurinen :D
Kannattaa kerätä sitä free expoa jotta voit hypätä kolmosesta suoraan vitos tieriin sen Somuan yli. Sillä pelaaminen on silkkaa tuskaa.. :)
Pigmentin käyttäminen   5.8.2012 00:36
Koitappa lukea viestiketju ensin…
World of Tanks   1.8.2012 22:37
Koska tämä ei menny tuolla vaihtaa osiossa kaupaksi, niin päätän lahjoittaa koodit ensimmäiselle, joka ilmoittaa halukkuutensa yksityisviestillä minulle. Koodit lähetän myöskin yksityisviestinä.-Ville
Edit. Meni jo.
Miiten alkaa rakentaa dioramaa?   29.7.2012 12:09
Tässä on hyvä artikkeli perusteista. www.pienoismallit.net/kirjoitukset/artikkeli_302/ Haulla löydät enemmän, kuin tarpeeksi tietoa muista asioista dioraaman tekemisestä. Kokeile etsiä vaikka sanalla "asfaltti".

Seuraavalla kerralla voisit käyttää jonkin aikaa tiedon hakemiseen ennen, kuin aloitat uuden keskustelun.
-Ville
Badger Patriot   28.7.2012 22:08
Minkä kokoinen liitin ko. ruiskussa on? Tarvitsenko jonkun adapterin jos haluan kiinnittää sen kompressoriin, minkä liittimen koko oli muistaakseni 1/2''?
Ostin kaupasta world of tanks pc-pelin retail pakkauksen, joka on siis tämä: cdon.fi/pelit/world_of_tanks-16082108. Erehdyksessäni enkä katsonut, ettei peli toimi Pohjois-Amerikan serverillä missä profiilini on. Koodit toimivat VAIN EU-serverillä.

Molemmat paketin koodit ovat käyttämättömät. Vaihdossa tahtoisin 1:35 Saksalaisen tai Neuvostoliittolaisen sotilaan seisovassa (poseeraavassa?) asennossa. Valmistaja voi olla mikä tahansa kunhan laatu on suhteellisen hyvä. Koodit voin lähettää vaikka yksityisviestillä.

-Ville
World of Tanks   25.5.2012 23:05
Itse jouduin jenkkiserverille pelaamaan. Onneksi siellä ei kovin montaa törttöilijää ole, mutta omalle kohdalleni on osunut kaksi. Ensimmäinen kerta oli pantherin kanssa. Olin vihollisen tukikohdan vieressä tähtäilemässä, kun oman tiimin panzer 38 ajaa täydessä vauhdissa kylkeen. No siihen se räjähti tuhannen kappaleiksi ja itse menetin juuri ja juuri kymmenisen helttiä. Hirveät avautumiset ja syytökset se laittoi chattiin siitä, että olin pysähtynyt hänen ajolinjalleen. No, eipä tuosta taistelusta tullut sakkoa, kuin sille, joka ajoi päälleni. Taisin saada kaikenlisäksi Ace-tankkerin.

Toinen kerta oli KV-3:n kanssa. M3 Lee rupesi alusta asti kiilaamaan kylkeen ja pysähtymään tankkini eteen tai taaksi. Hetken aikaa sitä siesin, mutta lopulta tuhosin sen laakista. Samassa taistelussa ammuin vahingossa omaa KV:ta, kun se ajoi suoraan tulilinjalleni. Vaikka se siitä täysin flippasi, niin ei sekään saanut sillä huonoimmalla tykillä minua vahingoitettua. Sakkoa taisi tuosta taistelusta tulla viisinumeroinen summa…
World of Tanks   15.5.2012 15:36
Jani Väärälä kirjoitti:
Erehdyin ostamaan Hezeriin 105mm tykin. Hidas kuin perk.. ja ei riitä läpäiskyky. Toisaalta jos läpi menee niin tuhoa tekee. Olisi pitänyt ostaa se 75 tykki siinä kovemmat läpäisykyvyt mutta vähemmän tuhoa.
Itse käytän juuri tuota 105mm tykkiä hetzerissäni. Ja mielestäni se on jopa paras tykki Stugilla. Räjähtävillä ammuksilla pystyy tuhoamaan suurimman osan oman tierin tankeista laakista. Esim. juuri tuon T-28 olen useasti tuhonnut keulaosumalla.