Pienoismallit.net

Rgr-Fiat

Nuoriso-painotteisuus   6.1.2010 19:32
Suomalaiset ovat suvaitemattomia pölvästejä. Asetetaan sivustojen pääsyrajaksi 60v. ikä, IMPS jäsenyys, mallit ollut ainaskin kolmesti virallisissa kilpailuissa, AMS taudin toteaminen. Tällä tavalla päästään sivustoja pilaavista tuotoksista eroon. Lisäksi sivustoille kirjoittelu kielletään 21.00-7.00 välisenä aikana, ettei pikku maisteissa varttuneet, kärttyisät ja nuorisoon hermostuneet papparaiset pääse aloittamaan keskustelua klo 3 yöllä. Luulis sitä olevan yöllä jotain muutakin tekemistä.

Itse tulen poistamaan tämän sivuston suosikki listaltani. Sivuston keskustelun taso on laskenut(toisten mielestä noussut) sitä myöten, mitä enemmän IMPS porukat ovat tänne siirtyneet. Jatkuva vääntäminen 1:72 niitin paikasta tuntuu isoilta miehiltä aika hassulta. Tästä foorumista on tullut pelkästään AMS porukan kokoontumispaikka, mitä tämänkin ketjun aloittaja tarkoittanee.
Hieman maalikysymyksiä   25.11.2009 19:03
Joo, ja nyt sekoittelin varmuudenvuoksi uudelleen. Pysyy edelleen vihreenä. Purkin kansi vastaa aika hyvin maalia ja vihree on sekin.
Hieman maalikysymyksiä   24.11.2009 21:14
Onko Humbrol 65 pilattu (kiinassa tehty), kun se näyttää vaalean vihreeltä. Täälläkin on sen mainittu vastaavan läheisesti DN-väriä. XA 1202, mikä on kai sama kun Xtracolor 202, näyttää siniseltä ja Hu 65 nyt vihreeltä. Voiko olla vaikeampaa kuin suomalaiset värit. Tiedän lähtökohdat, värejä ei ollut ja maalauspaikatkin vaihtelivat ja siihen aikaan kumminkin se maalaus tais olla hieman toisarvoinen, varsinkin kiirus aikoina.
Tukholman kaupat   23.6.2008 23:08
Taaskin tieto lisää vain tuskaa. "Rakas" isosiskoni on asustellut Solnassa noin 20 vuotta ja nyt tulee tälläinen uutinen. Täytyy varmaan käydä kahvilla. Tulee varmaan aika kallista kahvia, varsinkin kun vaimo ja aikuiset lapsetkin lähtevät kahville. Sitäpaitsi Solnan metroasemalla on muitakin kauppoja.
Kuvankäsittely   13.12.2007 19:37
Paint Shop Pro 7. Niin tai siis tyttäreni käyttää. Itselleni tämä kirjoittaminenkin tuntuu olevan liikaa. Kuvia ehkä lisäillään kunhan Suomi sarja kuvattavan arvoiseksi. Nyt vasta julkaisukelvottomia "räpellyksiä"
Pensseli vai ruisku?   4.12.2007 23:05
Pieni kysymys vaikka meneekin vähän ohi. Näin pensseli kaverina kysyisin, että paljonko ruiskulla maalatessa menee maaleja "ilmaan", Eli tarvitaanko siihen tyhjä autotalli missä ei oo mitään muuta kun kaikki on ihan maalissa. Tuskin ruiskulla maalaaminen onnistuu "olohuoneen nurkassa" missä varmaan monet kuitenkin rakentelee mallejaan.
Nimimerkillä " täysin tietämätön kysyy"
Kun kerrot olevasi mallari...   4.12.2007 22:41
"pikkulasten" hommia, koska sääkin kasvat isoksi. Aina saa alkaa selittään, että nää meikäläisten mallit maksaa monia kymppejä kappale ja nää täytyy pahimmilleen tilata ties mistä. Ei oo ihan pienimmillä rahaa. No toinen harrastukseni on rallin ajaminen ja yhtä typeräksi on leimattu sekin. Taitaa olla siten, että "kaikki paitsi purjehdus on turhaa" Kaikki mitä ei itse harrasta tuntuu tietysti "hölmöltä". Siis Suomeksi, eipä tuu juuri mainittua kuin ralli, selviää vähemmillä selityksillä, vaikka ei tässäkään harrastuksessa ole mitään hävettävää.
Kehityskeskustelu   20.11.2007 20:36
Tarkoitukseni ei ollut hämmentää, eikä missään tapauksessa arvostella nyt olevia sivuja. Sivut tämmöisenäänkin ovat erinomaiset, mutta kun mielipidettä johonkin asiaan kysytään niin joku voi olla erimieltäkin. Ainahan sivuja voi kehittää, täydellistä ei olekaan. Aika ja halut "kokeilla" jotain uutta täytyy hyväksyä. Helppo sanoa, kun ei tarvi päättää. Mitä muuten "kilpaileville" sivuille on tapahtunut ? Siellä kun ei ole paikalle juuri koskaan ketään. Ei kirjautuneita, eikä vierailijoita. Kysymyksiin ei tarvi vastata, jos ei haluu.
Kehityskeskustelu   19.11.2007 17:42
Jos kaikki ajatukset mitä tässä 38 sivun aikana on ehdotettu toteutuisi, niin aloitussivustosta tulisi 10 sivuinen.
Onneksi meillä on vain yksi henkilö, kuka päättää mitä muokataan ja mihinkä muotoon. Pieni kilpailu on tietysti hyvästä, mutta todennäköisesti aika pian muodostuisi oma pieni porukkansa, mikä viikosta toiseen keikkuisi kärjessä. Tämä saattaisi kuitenkin lannistaa uudempia harrastajia, jotka sitten ei lähettäisi mitään kuvia. Niin kilpailua on toki ehdotettu "vapaaehtoiseksi", mutta suomalainen "vapaaehtoinen" kilpailu ???? Näin äkkiseltään tulee mieleen, että mallikilpailu muuttuisi valokuvaus- ja kuvankäsittely kilpailuksi, sillä taitavalla kuvaamisella ja kuvankäsittelyllä saa hieman vaatimattomankin mallin komistuun. Itse en osaa kuvata niinkuin olen maininnut, mutta olen katsellut tyttäreni ottamia luontokuvia ennen ja jälkeen muokkauksen. Ajatusta kokoajan käynnissä olevasta kilpailusta pidän huonona. Kilpailu "silloin tällöin" tyyliin yksi malli / nimimerkki voisi ehkä olla yksi ratkaisu, jos nyt välttämättä halutaan kilpailla. Miten muuten olette ajatellut luokkajakoja? Ikänsä tehneet ja vuoden rakennelleet samassa kasassa ei oikein kuulosta reilulta. Niin tämä nyt oli vain yksi mielipide asiasta.
Kehityskeskustelu   19.11.2007 15:23
Porukoita tuntuu hirveesti harmittavan, kun "kesken" pudottaa pois "valmis" mallin etusivulta. Olisiko mahdoton toteuttaa etusivu siten, että olisi eri osastot molemmille siten että olisi 8 valmista ja 8 kesken. Tällöin kesken ei pudottaisi valmiita pois? Voi olla, että on jo ehdotettukkin. Ihan jokaista sivua en ole lukenut ajatuksella läpi.