Pienoismallit.net

problemwaste

Hammastahna 10.3.2008 15:37 Niksi
Hammastahna toimii hiontatahnana hyvin, ja tuoksuu hyvälle :) Siis kuivahionnan ja vesihionnan väliin.
Citroen DS 19 8.3.2008 21:57 Malli
Imperator Maximus kirjoitti:
Jep! Onko hyviä vinkkejä joilla saa hyvän ja kiiltävän maalipinnan? Ruisku on mutta en oo viä kertaakaan kokeillu suihkia kiiltävällä. Appelsiinipinta ei olisi toivomuslistalla…
Spraymaalilla maalatessa olosuhteet pitää olla kohdallaan, eikä sillä sittenkään pääse "täydelliseen" sellaisenaan. Hyvän maalipinnan ja valuman välillä on hiuksenhieno ero, näin sanoi aikanaan eräs automaalari minulle. Ja sitten kun maali on kuivunut, otetaan apuvälineet käyttöön, hienot hiomapaperit/kankaat joilla tasoitetaan pinta. Oma kehu on sitä parasta kehua mutta mielestäni onnistuin tuossa mukavasti.
Toki kirkas musta väritys on niitä haastavimpia, siksi kaikkia autoja ei edes saa sillä värillä uutena.
Nissan Silvia S15 6.3.2008 18:48 Malli
Hyvän maalipinnan olet tuohon tehnyt. Olisi mukava lukea myös jotain selostusta rakennusvaiheista, esim miten/millä maalattu, mahdolliset muutokset jne.
Dodge Charger Daytona -69 2.3.2008 21:46 Malli
Juha Alasorvari kirjoitti:
Joo tuli vähän epäselvä kuva…täytyy koittaa saada selkeempi kuva jahka kone on valmis.
Että osaakin olla vaikeeta pelkkä kuvaaminen ;)
Ei se vaikeaa ole kun tietää perustietoa kuvaamisesta ja kameran toiminnasta. Ja digivehkeet tänä päivänä on siitä mukavia että suttukuvat näkee ja voi poistaa samantien. Tästä löytyy hyvät perussettiohjeet kuvaukseen. Lisäksi pieni harjoittelu ja suttukuvat/ei-toivotut loistaa poissaolollaan. Aikaa menee noin puoli tuntia.
OT tuliko kuvat perille?
Dodge Charger Daytona -69 1.3.2008 09:39 Malli
Kenen värillä/millä sävyllä tuon maalasit? Kuvassa näyttää melko lähelle alkuperäisen sävyiselle, ehkä aavistuksen punaisempi voisi olla. Toki värit tuppaa esiintymään erilailla kuvissa. Onko nuo ilmatötteröt lokareiden päällä jääneet hieman ohuelle maalille vai valehteleeko kuva? Hyvältähän tuo maalaus noin muuten näyttää.
Dodge Charger Daytona -69 25.2.2008 23:45 Malli
Itselläni samainen laite odottaa myös etenemistään. Laatikon olen avannut mutta en muuta. Inspiraatiota odotellessa.. Sen verran sain aikaan että netistä kaivoin referenssikuvia konehuoneesta, valot ylhäällä olevia versioita näkyi kovin vähän.
Ruiskunpuhdistuspurkki 3.2.2008 23:33 Niksi
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Pahvisen purkin sijasta voisi tietty käyttää jotain kestävämpääkin materiaalia kuten metallia tai lasia.
Itse pääsi juuri ruiskumaalauksen makuun ja rakentelin oman ruiskupurkin myös. Jokaisella autonomistajalla tyhjenee jossain vaiheessa lasinpesunestekannu. Rakensin sellaisen kylkeen yllä esitetyllä systeemillä kiinni hengityssuojaimesta APEC-3 - suodattimen sekä pölysuodattimen, Loctiten tasotiivisteellä liimasin paketin kasaan. Viereiselle sivulle porasin kymppimillin poralla reiän johon ruisku uppoaa tiiviisti. Purkki on sikäli pehmeää että erillistä tiivistystä tähän ei tarvitse, tarvittaessa polkupyörän sisuskumista saanee sopivan. Hajut pysyy purkin sisällä ja kanisterin omasta korkista pääsee sinne kertyneet töhnät tyhjentämään. Liuottimen kyseessä ollessa puhumme ongelmajätteestä, jonka oikea sijoituspaikka on kunnan jäteasema johon sen voi viedä maksutta.
Hornet F/A18 27.1.2008 10:15 Referenssi
Hups.. Parin oluen jälkeen ei ihan kaikki kirjaimet olleet enää paikallaan. Kiitos huomautuksesta.
HMMWV 1025 26.1.2008 15:34 Malli
Jari Jokinen kirjoitti:
Kuvaa katsoessa mieli palasi Camp Bondsteeliin… :) Siellähän noita oli parkissa ja vati jokaisen alla.
Edesmenneessä Camp Karhussa käväisi myös yksi jonka, lupaa suuremmin kyselemättä, kuvasin niin sisältä kuin päältäkin kun silmä vältti. Jenkkipojat pelkäsivät kuolevansa saunassa..
Ford Escort RS1800 '77 26.1.2008 15:13 Malli
Nyt on historian siipien havinaa selkeästi ilmassa. Tämä malli on hieno ja hyvällä maulla rakennettu. Lisää tällaista.