Pienoismallit.net

problemwaste

Esittele työtilasi!   9.2.2008 16:25
Marate kirjoitti:
Minulla on melko hyvä näkömuisti, ja kun toimin kuin toimin, niin rojunkin alta löydän etsimäni koska tiedän missä se on, no ainakin useimmiten.
Itselläni on sama juttu. Homma toimii niinkauan kun kukaan muu ei ole sotkottamassa seassa. Meillä vaimo ajattelee, krhm, hieman eri tavalla kuin minä ja tavarat vaihtaa paikkaa kun silmä välttää. Kummassako sitten se vika on, riippuu siitä keneltä kysyy ;) Töissä taas kun useammalla työkalulla eli autolla tekee töitä, ei niistäkään tahdo löytää kuin ne jokapäiväiseen työntekoon tarkoitetut välineet. Mutta esim sammuttimet pitää aina tarkistaa autoa vaihtaessa. Jostain ihmeen syystä ne liikkuvat "itsekseen". Kyseessä on kuitenkin kuuden kilon pullot, bruttopainoakin kymmenisen kiloa. Ja kevyttä huoltoa varten ruuvarit, pihdit ovat aina jossain muualla kuin missä pitäisi.
Mistä Volkswagen?   9.2.2008 14:19
Kouvolan Muoviepoxilla näkyi tuota matkailumallia olevan pari-kolme hyllyssä 1/24 sekä 1/25 versiota. Sitä en tiedä onko niillä oikeasti eroa muuta kuin pakkauslaatikko.
Hiroboy   7.2.2008 18:14
Tervo Salminen kirjoitti:
Steve ei ilmeisesti kerkiä paljoa kommentteihin vastaamaan, sitten kun hiljaisuutta ihmettelee tuolla AF-foorumilla, kyselee, että miksi asiasta pitää käydä julkista keskustelua, miksei yhteyttä oteta liikkeen kautta!
Itseasiassa vastaus tuli hyvinkin äkkiä kun sähköpostilla asiaa tiedustelin tankeroenglannilla. Eihän nyt toki niin nopeaan kuin täällä.. Mutta sanoi laittavansa paketin liikkeelle vielä tänään.
Hiroboy   7.2.2008 14:53
Tilasitko Tervo tuota maalia Hiroboylta? Tuliko postin mukana vai pitikö käyttää erillistä kuljetusyritystä (DPD Europe)? Posti kun aika nihkeästi vissiinkin kelkkoo noita litkuja? Itse pyörittelen Alcladin tilaamista mielessäni.
Bilteman maaliruisku   2.2.2008 16:52
Näin se on kuten T.S. kirjoitti. Hajoaa se Mersukin huollon puutteeseen mutta Ladalla pääsee hyvinkin pitkälle oikealla ylläpidolla. Ja keskusteluun halparuisku-kallisruisku voin vielä todeta sen mikä pitää jokseenkin paikkaansa että jos ei paremmasta tiedä, on keskinkertainen hyvää ja hyvä erinomaista. Toistaiseksi tämä Ropparin halparuisku on hyvä, katsotaan tuleeko koskaan tarvetta nuihin "oikeisiin" värkkeihin. Luulisin että se on varma viimeistään silloin kun pääsee Badgeria tai Iwataa kokeilemaan. Toivottavasti kukaan ei hetkeen lyö sellaista kouraan ja sano että kokeiles tolla.. ;)
Bilteman maaliruisku   1.2.2008 19:10
Tervo Salminen kirjoitti:
Wellmadessa on irrotettava säiliö. Sitäpaitsi näyttää, että tossa on rajoitin suuttimelle. Ei välttämättä yhtään hullumpi ostos. Sitäpaitsi, aina ei kannata kuunnella muita, jos on omaan hankintaansa tyytyväinen, se riittää.
Tässä on irroitettava kuppi myös, ruiskun sivulle ruuvattava. Ja neulan rajoitin on, mikä voi olla hyvä juttu myös kunhan oppii käyttämään.
Tervo Salminen kirjoitti:
Minä en ole koskaan vannonut kalliiden merkkituotteiden perään, useimmiten paljon halvempikin ajaa asiansa.
Tuohon samaan kun pääsisi, sen verran on päässä vikaa että varsinkin viihde-elektroniikka ei aina ole sieltä halvimmasta päästä. Tosin kun hyvä laite löytyy, sitä ei heti tarvitse vaihtaa uuteen. Surround-vahvistin täytti juuri 9 vuotta..
Bilteman maaliruisku   1.2.2008 18:56
Juho Mustaparta kirjoitti:
Mikäs ruisku tämä on?
Tokmanni-konsernin Robin Hood-myymälästä mikä-lie-halparuisku, ei sillä nimeäkään tainnut olla. Veikkaan että samaa sarjaa Biltema-Motonet-osaston halpamallien kanssa. Tuossa ylempänä kuva.
Bilteman maaliruisku   1.2.2008 16:50
Näin minäkin asian järkeilin. Paketti on nyt kokeiltu ja asennettu kuten herrat M:t H&A:kin opasti. Kiitosta vaan. Eli kumiletkulla tulee kompuralta raakapaine maalauskohteeseen, siihen paineenalennin ja perään vedenerotin josta sitten lähtee miniletku ruiskulle.
Siihen nähden että kynäruiskusta ei ole minkäänlaisia kokemuksia, paketti tuntuu pelaavan vallan hyvin. Ensin maali oli liian paksua mutta pätkittäin ohenninta sekaan niin alkoi tulla ruiskusta läpi.
Hiuksen ohutta ei tule mutta ei kauas jää. Oman käsitykseni mukaan hinta/laatusuhde saattaa olla vallan mainio, 14,90 ei käsittääkseni ole vallan paljon kaksivaiheruiskusta. Joten olkoon Badger vielä hetken aikaa kaupassa.
Bilteman maaliruisku   1.2.2008 14:41
En omaa ketjua aloita koska aiheesta paljon puhutaan eli kynäruiskusta ja paineensäädin/vedenerottimista. Kysymys kuuluu jotta missä järjestyksessä teillä on nämä säätimet ja erottimet? Hankin juuri ko. kikkareet irtotavarana (jos hyvää ja halpaa haluaa, pitää ostaa molemmat. Ostin ensin halvat. Katsotaan pitääkö ne hyvät vielä hakea) ja heräsi kysymys jotta alentaako paineet ennen vai jälkeen vedenerottimen. Pyörittelin asiaa mielessäni ja molemmissa on puolensa. Eli miten on?
www.pienoismallit.net/media/kuvat/02/68/65/026865_preview.jpg
Jocke Terbach kirjoitti:
Propeli- aihe lähti rönsyilemään, niin yleensä näissä keskusteluissa. Tarkoitus oli, miten saadaan liike kuvattua
pienoismalliin. Hyviä ideoita. Heitetään lisää vettä kuikaalle. Yksi alue on vielä käsittelemättä; sutivat auton pyörät.
Liippaa läheltä pyörivää potkuria. Savuavat renkaat on kova haaste?
Ei varmaankaan ne savut mutta vanteiden vääntö samaan tyyliin kuin pyörivä potkuri voi olla äkkiseltään hankala. Palatakseni vielä alkuperäiseen aiheeseen, tässä siis pyörivä potkuri
www.pienoismallit.net/media/kuvat/02/67/02/026702_preview.jpg
Ja tässä sama potkuri paikallaan.
www.pienoismallit.net/media/kuvat/02/67/01/026701_preview.jpg
Katselin että jossain olen tuon koneen nähnyt, ja kyllä, Lappeenrannassahan tuo oli. Ne äänet, ne äänet.. Vaikka pilotti jätti ärjyimmät liikkeet tekemättä niin äänet paikkasivat loput.