Pienoismallit.net

Juho Jaakkonen

Vinkkejä.   6.9.2006 09:26
Teippiä kans kannattaa olla kun mallailee. Tarvittaessa sitä keksii kaikenlaisista tavaroista vaikka mitä…
Pienehko diotraama   22.8.2006 08:19
On muuten komia!
1/16   9.8.2006 19:28
Muistaakseni Verlinden, Italeri ja muutama muu.
Automallin korinmaalaus?   29.7.2006 22:34
Laitanpa tähän FCMA:n foorumilta yhen Ferrari topicin niin saat itse katsoa sieltä.
EDITTI: Ainiin se osote www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?t=2727
Parhaat WWII-aiheiset PC-pelit   16.7.2006 16:34
Olen pelannut läpi Call of dutyn ja molemmilla puolilla Battlefieldin, kummastakin ykkösosat. Ne vaan jostain syystä alkoivat kyllästyttää, joten niiden peluu on nyt jäänyt vähemmälle.
Jokin aika sitten pelasin paljon Command & Counqueria kun ostin sen First decade-boksin jossa on ne kaikki osat lisälevyineen. Siinä olen menossa nyt Tiberian Sunissa, olen siis pelannut vanhimmasta uudempaan päin.
Eilen tuli ostettua Medal of honor Allied assault War chest-boksi, pitäs alkaa asentaa sitä ja sitten pääsisi kokeilemaan.
Counterstrikeä pelaan lähinnä netissä, vaikkei se ww2 aiheinen olekaan, sitä pelaan nimellä Reiska.
Kirjasuosituksia   16.7.2006 16:24
Jukka K kirjoitti:
Jos kaipaa hieman humoristisempaa, mutta mielenkiintoista luettavaa suosittelen Sven Hasselin 14 osaista sarjaa! Itse on tullut luettua koko sarja moneen otteeseen ja aina saa nauraa Portan mainioille jutuille. Kirjoissa siis kerrotaan saksalaisen rangaistuspataljoonan vaiheista.
Ainiin! Olenhan minäkin lukenut Hasselin kirjoja, muistaakseni 3 tai 4 ensimmäistä osaa ja loput sitten kun vihtii.
Kirjasuosituksia   15.7.2006 22:40
Korkkarit listalle! Siis Korkeajännityshän on sinänsä mahtava kirjasarja, mutta se hinta minkä siitä joutuu maksamaan on mielestäni kohtuuton ja sen takia olenkin jättänyt uudet korkkarit kauppaan ja olenkin vain ostanut niitä vanhoja jostain rompepäiviltä ja kirpputoreilta ja lainannut uusia kirjastosta sekä lukenut ne pari kaverin uutta korkkaria.
Hakaristit?   15.7.2006 22:32
Tuomo kirjoitti:
Siirtokuvissa taas hakaristien puuttuminen, tai halkileikkaaminen tai korvaaminen esim mustalla neliöllä taitaa johtua siitä että se on edelleen laissa kielletty ainakin saksassa. Mallivalmistajat tuskin haluavat edes teoreettista kiistaa lain kanssa tällaisessa asiassa.
Mutta mutta, eikös Saksan Revell valmista pienoismalleina kaikkia vanhoja saksalaisia sotakoneita joissa on oikeanlaiset tunnukset? Vai onko niissä sittenkin vain ristit ilman hakoja…
Ennen harrastin "peltoautoilua" mutta sitte meni auto rikki ja piti lopettaa. Nykyisin tulee ajeltua mopolla ja tehtyä vähän mitä mieleen tulee.
Pieni dioraamani   27.6.2006 12:11
Minusta dioraama näyttää hyvältä, joskin nuo pienet mainitut asiat voisi fiksata.