Pienoismallit.net

Juho Jaakkonen

Pienoismallit.net on uudistunut!   26.10.2006 15:30
Onnistuisiko että sivun loppuun saisi samaan tapaan kuin entisessä Kirjoita vastaus -napin ja tämän:
Etusivu > Keskustelut > Pienoismallit.net
Sillä tavalla ei joutuisi rullaamaan sivua ylös ja alas koko ajan.
Revellillä pitäisi olla juurikin tuo "Punainen Paroni" Fokkeri. Tuota viimevuotista Revellin kuvastoa selatessa se on jäänyt mieleeni.
Jouni Koski kirjoitti:
Veikkaisin että jos jollain joskus jossain olisi muutama kymmenen-sata neliötä huonetilaa " Suomen pienoismalli museota " varten, olisi tavaraa tulossa esitteille muutama rekkakuorma.
Jollekkin vapaan/turhan liike- , halli-, tms. tilan haltijalle varmaan ihan hyvä Matkailutäky. Pari euroa sisäänpääsy yms. mallimyyntiä… saa vapaasti käyttää ideaa :-) typerämpiäkin nähtävyyksiä on tarjolla.
Justiin tuommosta oon itekki aatellu moneenkin otteeseen. Ja todellakin olen jopa itse käynyt kaikenmaailman näyttelyissä, mutta en ikinä varsinaisessa pienoismallimuseossa, ja mistähän johtuu.
Toyota Celica 1600 GT   24.10.2006 18:38
Tätä jo FCMA:ssa kattelin. Hieno malli sen mitä kuvista selvää saa, eli parempia kuvia toivoisin. Itelläkin olisi tuommonen Hasegawan Celica, kun vaan sais rakennettua…
Modunilla on Eduard special offer: www.moduni.de/index.php/actions_details_id/317

Näytti löytyvän nuita "kangaspuitakin" jonkin verran.
Opas   7.10.2006 22:14
Kun tuolla kehityskeskustelussa sanottiin ettei tämä novelli ole saanut aikaiseksi keskustelua niin päätin kirjoittaa kommenttini tänne. Eli olen tosiaan sitä mieltä että tämä novelli on todella hyvä ja sitä oli mielenkiintoista lukea. Luin koko tarinan ja toivon että tällaista saadaan lukea joskus lisää.
Maaliruisku   3.10.2006 15:24
Minulla on Bilteman ruisku ja kompura. Hyvin ovat toimineet ja niitä minä suosittelisin ensimmäisiksi ruiskuvehkeiksi. Ja tuommonen paketti ei kevennä lompakkoakaan aivan älyttömästi. Eikä se ruiskulla maalaaminen välttämättä nopeampaa ole kuin pensselöinti, mutta saa sillä paremman pinnan.
figuurikuvia...   30.9.2006 21:45
Ei näy yksikään kuva! Ei täällä eikä IPMS:n puolella.
Nissan Skyline R34 V-SpecII   15.9.2006 12:35
Jouni Koski kirjoitti:
Kadehdittavan hieno malli. Maalaus, vanteet ja levyt näyttävät tosi hienoilta. Ulkona kuvattuna sopivassa paikassa, Subaru menisi ihan oikeasta menopelistä.
Mikä Subaru? Tämähän on NISSAN SKYLINE! Vaikkakin hämäävästi ralli-Subarun värinen.
Nissan Skyline R34 V-SpecII   13.9.2006 12:16
Tämähän onkin jo tuolta FCMA:n puolelta tuttu. Sielläkin ihastelin mahtavaa aikaansaannosta, ja onhan se edelleen hieno auto.