Pienoismallit.net

Juho Jaakkonen

Vitsiketju   4.8.2007 18:56
Ja tähän väliin itsekeksitty sanojenvääntelyvitsi.
Nimeltämainitsemattoman rakkikuskin kommentti epäonnistuneen ek:n jälkeen: Ajo oli kuin ruskaa pakkasella ja kartturillakin oli palikat niskassa.
VIERAILIJA   24.6.2007 14:26
Tämäkin tuli luettua kerralla läpi ja tykkäsin kovasti. Loppuratkaisu oli yllätyksellinen, en ois ihan heti arvannu että nuin käy.
Oksasenkadun tappaja   23.6.2007 14:48
Meikäläinen vierailee tällä sivustolla ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen ja tämä tarina sattuu ensimmäisten joukossa eteen. Voi jumankauta että oli mahtava novelli! Piti ottessaan ihan koko ajan ja jännitys oli suuri loppuun asti. Muistan aiemmin lukeneeni Sargeant Steinerin novellin joka kertoi suomalaisesta hävittäjälentäjästä. Sekin oli kyllä hienoa luettavaa, mutta tämä pisti todella jänskättämään!
Tamiyan maalit   14.1.2007 14:05
Osoitteesta www.moduni.com löytyy Tamiyan maaleja. Toimittavat tavaraa postiennakolla niin ei tarvi sähläillä luottokorttien yms. kanssa.
Monesti tahtoo käydä niin että kun on juuri aloittamassa, aloittanut tai jopa parhaillaan rakentelemassa, niin joku soittaa ja keskeyttää hommat. Toinen on sitten se että se joku tulee käymään juuri silloin kun on rakentamassa.
Joskus tulee katsottua telkkaria mallailun lomassa, usein kyllä käy niin että keskityn enempi siihen malliin ja ohjelman seuraaminen jää.
Yleensä myös kuuntelen mallaillessani jotain levyä tai radiokanavaa, lähiaikoina koulun kanavaa 105,4 [email protected] joka pyörii vielä tämän kuun.
Pahana tapana on myös karkin syönti lauantaisin tapahtuvan rakentelun aikana.
Sotaelokuvat   12.12.2006 10:56
Tuli mieleeni kun tuosta Tuntemattomasta puhuttiin, että huomasin siinä erään pienen mokan. Nimittäin parissa tankinräjäytyskohdassa esiintyy Panzer 4:n neuvostoliittolaisena vaununa. Tosin voisihan olla kyseessä sotasaalisvaunu, mutta epäilen. Tämä oli siis siinä vanhemmassa Tuntemattomassa sotilaassa.
Uppoviivoitukset, kuhmut ym.   3.12.2006 13:45
Kylläpä oli Bee seitentoistaset kuhmuisia. Tuli tuolla northstargalleryssä vastaan tämmönenkin kuva jossa joku taiteilija maalaa koneeseen koristeita northstargallery.com/Aircraft/B17/historicalphoto/05.htm

Huomattavan monessa kuvassa B-17:sissa oli jonkinlainen pin-up nainen maalattu koneeseen, enkä kyllä yhtään ihmettele…

Tuo on kyllä totta että juuri missään ei ole näkynyt aidosti kuhmuista ja lommoista lentokonemallia. Olisihan siinä kyllä älytön savotta alkaa tekemään satoja pieniä ruttuja koneeseen.
Pienoismallit.net on uudistunut!   15.11.2006 15:37
speedyj kirjoitti:
Olisi myös hyvä että viesteissä olisi joku merkki joka ilmaisee viestin tulleen viimeisimmän vierailun jälkeen. Ilman tuollaista merkkiä on uusien viestien huomaaminen hankalaa viestiketjussa.
Tämä edelleen! Vieläkin täytyy tehdä lähes salapoliisimaista työtä että saa luettua kaikki edellisen vierailun jälkeiset viestit.
Ketutusketju   8.11.2006 13:47
Druzhina Captain kirjoitti:
Maalien roiskuttaminen mielestäni ketutuksen aiheena ei ole kummoinen (vaimoni on kyllä eri mieltä asiasta). Pysyviä maalitahroja löytyy mikä mistäkin: huonekaluista, lattialta, vaatteista, jopa yhdestä lakanasta (en nyt millään ymmärrä miten se on sinne joutunut).

Pahin maaliroiskuttamistapaturma sattui, kun yritin ravista Revellin maalia, jonka purkki ei ollut kunnolla kiinni. Maali löytyi ympäriltäni noin 2m säteellä. Vaimoni sitten vielä pitkään vi… ööh… muistutti mua asiasta.
Mulla ei onneksi ihan nuin pahoja maalinroiskuttamisia ole sattunut. Mutta kun eilen avasin mattamustan maalipurkin niin sen jälkeen maalia löytyi molempien käsien sormista ja paidan hihansuusta. Onneksi oli niin tumma paita ettei sitä huomaa.
Olisi myös hyvä että viesteissä olisi joku merkki joka ilmaisee viestin tulleen viimeisimmän vierailun jälkeen. Ilman tuollaista merkkiä on uusien viestien huomaaminen hankalaa viestiketjussa.