Pienoismallit.net

Juke

Perustietoni

Ikä
49 vuotta (syntynyt 9.3.1974)
Ammatti
Pankkimies
Paikkakunta
Tampere
Kiinnostuksen kohteet
Moottorikelkkailu, pienoismallit, pienoisrautatiet, golf
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

Amatöörimallari, muovimallit ja rautatiet sekä nykyään näiden yhdistelmä. Mallailu ja pienoisrautatiet mittakaavassa 1:87.

Periaatteessa kaikki mallit mitä teen tulevat "rekvisiitaksi" pienoisrautatieheni. Rautatieni nimi on "Nordland" ja on kuvitteellinen paikka Pohjois-Saksassa 1930-1940 luvulla.

Mallailun ja muiden harrastusten (moottorikelkkailu ja golf) lisäksi olen perheellinen ja hyväkäytöksinen pikkupoika.

Ikinä ei mikään ole ihan valmista, mutta about valmiina radasta on:

"Warikko" Paikka on oikeastaan vain säilytys/kuvauspaikka vetureille (kääntöpöytä ja yhdeksänpilttuinen veturitalli)

Pikkuhiljaa myös valmiina on Kuivatelakka "Nordland"
Kuivatelakalla on korjauksessa U-57 (Wespen resiinimalli typ II B sukellusveneestä), odottamassa telakalle pääsyä on U-24 (Wespe), kiinnitettynä laituriin mm. Schnellboot S-188 (Wespen resiinimalli), UJ-116 "Xanten" (WAK kartonkimalli), Kriegsmarinen V-boot (Artmasterin resiinimalli) sekä joitakin muita hinaajia jne.

Kesken:

satama "Nordland" alkutekijöissään, satamassa tulee olemaan isohko höyrylaiva "Sofia" (Sylvanin valmistama muovi/resiinimalli n. 1 m pitkä). Laivaan lastataan Saksan sotaonnen jo käännyttyä salaisempaa sotamateriaalia, kuten esim. V-2 ohjuksia. Laiva seilaan Argentinan lipun alla ja on oletettavaa että määränpääkin on Etelä-Ameriikassa.

Satamassa myös majakkalaiva "Nord" (Lindbergin muovimalli, vielä nimettömät kaksi purjelaivaa (Zvezda muovimalli "Brigantine" ja Steingraeber puumalli "Marie Celeste" ), Z 6 hävittäjä "Theodor Riedel" (kartonkimalli, pituus n 1,3m) sekä pienempiä aluksia (proomujja, hinaajia jne)

sukellusvenebunkkeri "Nordland", bunkkerin kaksi neljästä piltuusta on auki, yhdessä Artitecin typ VII B sukellusvene, toisessa Artmasterin typ XXIII sukellsuvene ja kaksi "Seehundea" myöskin Artmasterilta. Bunkkerin läpi kulkee huoltoraide, josta yhteys sataman raiteisiin. Bunkkerin vieressä pieni kuivatelakka lähinnä pienempien veneiden korjauksia varten.

Uusimmat rakentamani mallit

Vieraskirja

Kantri 22.12.2010 17:25 Vastaa lainauksella
Jostain syystä törmäsin vasta nyt sun kuivatelakkaasi, "pakko" kehuu, teki vaikutuksen.
Nordland, WOW! Upean näköinen pienoisrautatie. Omien taustojen takia eniten mielenkiintoa herätti tuo telakkapukkinosturi. Miten olet sen tehnyt? Onko se jonkun valmistajan? Mitä? Kuinka? Kerro. =D
Juke 21.2.2013 12:53 Vastaa lainauksella
Kiitos, nosturi on Amerikkalaisen Walthersin rakennussarja, nosturin leveys on muunneltavissa eripituisilla jatkopaloilla, Nordlandin nosturi on tuo nosturi pienimmässä kokoonpanossaan. Löytyy hakusanalla Walthers Empire Gas Works bridge crane. www.kato-unitrack.co.uk/images/walthers_ho_buildings/933-2906.jpg
AJ 9.3.2014 18:45 Vastaa lainauksella
Iltamyöhäiset Synttärionnittelut pyöreistä vuosista!
Juke 9.3.2014 20:24 Vastaa lainauksella
AJ kirjoitti:
Iltamyöhäiset Synttärionnittelut pyöreistä vuosista!
Kiitos AJ!