Pienoismallit.net

Ryhmärakentelut

Ryhmärakenteluissa (engl. group build) sivuston käyttäjät rakentavat yhteisen teeman mukaisia pienoismalleja ennalta määrätyn aikarajan puitteissa.

Tällaisten tempausten tarkoituksena on rohkaista harrastajia rakentamaan malleja ja kertomaan projektien edistymisestä muille käyttäjille. Teemasta riippuen ryhmärakentelu on myös erinomainen tapa suoristaa otsaryppyjä poikkeamalla omalta mukavuusalueeltaan uusien aihepiirien pariin. Tärkeintä ei välttämättä ole rakentaa huippumalleja, vaan pitää yhdessä hauskaa ja nauttia mallailusta.

Kuinka perustan ryhmärakentelukampanjan?

Mikäli sinulla on hyvä idea ryhmärakentelusta, perusta keskustelualueelle uusi keskustelu aiheesta ja tiedustele muiden käyttäjien mielenkiintoa aihetta kohtaan. Mikäli aihe herättää selkeästi mielenkiintoa ja mukaan ilmoittautuu vähintään 10 mallaria, ylläpitäjä voi perustaa sen pohjalta virallisen ryhmärakentelun sivustolle.

Kuinka ilmoitan mallini ryhmärakentelukampanjaan?

Ilmoita kiinnostuksestasi ensin asianomaiseen keskusteluun. Kun lisäät ryhmärakentelun hengessä tekemääsi mallia palveluun, valitse mallin lisäyssivulla oikea kampanja Ryhmärakentelu-pudotusvalikosta.

Tähänastiset ryhmärakentelut sivustolla