Pienoismallit.net

Mallilappujen tulostaminen

Mallilappujen tulostaminen onnistuu vaivattomasti järjestelmän tuottamien PDF-tiedostojen avulla. Tapahtumasivun vasemman reunan Tulosta laput -valikosta löydät valinnat valmiiksi täytettyjen ja tyhjien lappujen tulostamiseksi.

Lappujen tulostaminen on tapahtuman järjestäjän vastuulla.

Lappuja mahtuu neljä kappaletta yhdelle A4 kokoiselle arkille, josta ne tulee leikata irti. Arkista löytyy apuviivat, jotka helpottavat leikkaamisen kohdistamista.

Tärkeää! Kun tulostat lappuja, älä valitse sivun tulostusasetuksista sovita sivulle/fit to page.

Valmiiksi täytetyt laput

Valmiiksi täytetyt laput voit tulostaa jo ennen näyttelyä. Valitse, mitä tietoja lapuissa näytetään ja tämän jälkeen järjestelmä muodostaa yhdellä klikkauksella sinulle PDF-tiedostot, ja laput ovat tulostamista vailla valmiit.

Tyhjät laput

Jos näyttelyyn on mahdollista ilmoittaa malleja myös vielä tapahtumapaikalla, tulosta myös riittävä määrä myös tyhjiä lappuja. Mallin tuoja täyttää nämä laput käsin.

Myös Tulosta tyhjiä lappuja -sivulla voit ensin valita mitä tietoja lapuissa kysytään, ja kuinka monta lappua tarvitset. Voit milloin tahansa tulostaa tarvittavan määrän lisää lappuja.

Jokaiseen tyhjään lappuun generoidaan automaattisesti yksilöivä mallinumero, jonka perusteella malli jatkossa tunnistetaan.

Logot

Mallilappujen alareunaan voi lisätä myös sponsorien tai yhteistyökumppanien logoja. Logoille varattu alue kooltaan noin 90×10 mm ja siinä voi olla yksi tai useampi logo. Jos haluat liittää tapahtumasi mallilappuihin logoja, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.