Pienoismallit.net

Mallien vastaanotto

Ennakkoon ilmoitetut mallit

Tapahtumapaikalla voitte jakaa valmiiksi tulostetut ja leikatut mallilaput ennakkoon ilmoittautuneille mallin tuojille. Tämän lisäksi voitte kuitata järjestelmään nämä mallit saapuneiksi (ks. ilmoitetut mallit).

Paikan päällä rekisteröitävät mallit

1. Tietojen keräys

Tulosta ennen mallien vastaanoton alkamista tarvittava määrä tyhjiä mallilappuja, jotka ennakkoon ilmoittautumattomat mallien tuojat voivat täyttää käsin.

Lisäksi järjestäjän tulee valitsemallaan tavalla kerätä näiden mallien tiedot ja rekisteröidä ne sivuston järjestelmään ennakkoon ilmoitettujen mallien jatkoksi.

Yksi vaihtoehto on antaa mallin tuojan täyttää mallin tiedot varsinaisen mallilapun lisäksi myös erilliselle listalle (ks. kuva alla). Toimitsija voi tämän listan perusteella siirtää tiedot sivuston järjestelmään. Tämä vaatii hieman tarkkaavaisuutta mallin tuojalta, jotta mallilapussa oleva mallinumero varmasti täsmää listassa olevaan numeroon.

Vaihtoehtoisesti mallin tuoja voi täyttää tiedot pelkästään mallilappuun, jonka jälkeen hän palauttaa täytetyn lapun toimitsijalle. Toimitsija kirjaa tiedot ylös joko ensin paperilistalle tai heti suoraan sivustolle ja palauttaa mallilapun tämän jälkeen mallin tuojalle.

Tärkeintä on vain pitää huoli, että näyttelypöydällä olevassa lapussa olevat tiedot täsmäävät tietoihin, jotka samalla mallinumerolla löytyvät sivuston näyttelyjärjestelmästä.

2. Mallin rekisteröinti järjestelmään

Kun sinulla on paikan päällä ilmoitetun mallin tarvittavat tiedot, rekisteröi se järjestelmään tapahtumasivun vasemmasta reunasta löytyvää Rekisteröi uusi malli -linkkiä klikkaamalla.

Rekisteröi uusi malli -sivulla on listattuna kaikki ne käyttämättömät mallinumerot, jotka löytyvät myös tyhjistä mallilapuista. Klikkaa sen sen mallin numeroa, jota olet rekisteröimässä järjestelmään. Täytä avautuvalla sivulla mallin tiedot ja klikkaa ja Tallenna.

Tämän jälkeen sinut ohjataan sivulle, jossa näytetään vielä yhteenveto rekisteröimäsi mallin tiedoista. Jos huomaat, että jokin meni pieleen, pääset muokkaamaan tietoja Muokkaa-painiketta klikkaamalla. Voit klikata myös Merkitse saapuneeksi -painiketta, mikäli tämä toiminto on näyttelyssä käytössä.