Pienoismallit.net

Micro-Mark: The Small tool specialist

Osoitewww.micromark.com
LisääjäJ Pokki
Lisätty11.3.2009 16:03
Klikattu172 kertaa
Suosikki1 käyttäjä on merkinnyt tämän linkin suosikikseen.

Yritys USA:ssa jonka valikoimiin kuuluu lähestulkoon kaikki työkalut ja tarvikkeet mitä pienoismallinrakentaja voi tarvita. Lisäksi hinnat ovat edulliset ja kulutustavaroita kuten veitsenteriä yms. voi ostaa isommissakin erissä paljousalennuksella. Palvelu on viiden tähden arvoista. Esimerkki: arkipäivänä suomen aikaa kello 13.15 tehty tilaus postitettiin kello 15.45 !

Huonona puolena voi mainita oikeastaan vain sen, että kun sivuja ryhtyy selailemaan, alkaa luottokortti vikistä tuskissaan lompakon pohjalla…

Huom! Yritys on todella tarkka kemikaalien ja painepakkausten toimittamisessa toiselle mantereelle. Tosin tuotteet joita ei voi toimittaa on merkitty selkeästi.

Kommentit

Mainio kauppa.Laivamallareillekin löytyy pätevän näköisiä rigaustyökaluja ja mehiläisvahaa ym. Pienoisrautatiesälää on myös.Hinnat tuntuu olevan kohdallaan,näillä kursseilla.
J Pokki 12.3.2009 08:57 Vastaa lainauksella
Jep, tämähän on jo legenda mutta jostain syystä kukaan ei ole vielä aiemmin lisännyt linkkiä!
Late 12.3.2009 19:17 Vastaa lainauksella
Parin vuoden takaa hyvät kokemukset, mutta Vantaan tulliposti oli melko kränkkä. Firma (siis Micromark) pitää kivasti yhteyttä jälkeenkinpäin - aina uudet kuvastot, ja säännöllisesti e-maileja ja houkuttelevia tarjouksia.
Myös täältä pelkästään hyviä kokemuksia jo vuosien takaa. Jenkkihinnathan ilmoitetaan verottomina, joten on lähes "luonnollista", että ALV:t maksetaan rajalla, mikäli tuo noin 50 euron arvo tilauksessa ylittyy. Tullia taas näistä kamoista ei mene - ellei sitten tullivirkailija ole sitä mieltä, että kamat ovat jotain muuta kuin pienoismallikamoja.
J Pokki 12.3.2009 21:06 Vastaa lainauksella
Ainakin osa tavaroista saattaa hyvinkin mennä työkalujen tullitariffilla ja niistä taidetaan periä ihan oikeasti tullia.
Henkka H 13.3.2009 16:14 Vastaa lainauksella
Hyvät kokemukset tuosta putiikista. Olen tilaillut ja tavara lähtee heti jos vaan kotona. Ja suurin osa tuntuu olevan. Brosaria tulee postiin ja eemeliä silloin tällöin. Juu todellakin, kortti rupee sauhuamaan herkästi.
Suositellaan varauksetta.
Monta vuotta on tullut käytettyä, ongelma on että aina kun sivuille menee niin löytyy jotain uutta ja mukaavaa jota on pakko saada :)

Hyvä on myös tietää ett useista sähkölaittteista on saatavan myös 230V versiot kunhan ottaa yhteyttä myyntiin.

Ei voi muuta kun suositella.