Pienoismallit.net

Pistoolikahvaruutta

Testasin pikaisesti Aman pistoolikahva retuzhi ruiskua ja vaikutti hyvin istuvalta käteen. Ruiskun mukana tulee 2 kannellista yläkuppia ja 1 pienin kanneton, pikaliitin sekä vaihtoneulat suuttimineen 03, 05, 08.
Kupin alla olevalla ruuvilla määritetään nesteen määrä ja oikealla neulan päässä olevalla liipasimen aukeamisliike. Tuntui toimivan moitteettomasti ja niillä sai tarkkaan määriteltyä ilman ja maalin enimmäispitoisuudet.
Kahva ehkä oli aavistuksen pieni minun kouraani, mutta tuntui mukavalta säädellä liipasinta etusormella puristamalla, painamisen ja vetämisen sijasta.
Kokeilemisen arvoinen ruisku suht edulliseen hintaan, postituskulut noin 15€ ja samassa paketissa tuli myös muuta heidän tuotteitaan.
StadiMallareiden Puuhapajalle voi tulla testailemaan.

www.amadeal.co.uk/acatalog/AMA-116C.html

Kommentit

Testasin juuri äsken Tamiyan mustalla akryylivärillä, suoraan pullosta ja noiden säätöruuvien avulla voi todella tarkasti määritellä ilman ja maalin määrän, eikä tarvita kummoisia paineita että suihku leviää tasaisesti. (EDIT) 1-1,5 bar paineilla toimii jo moitteettomasti Tamyan akryyleillä.
Uskoisin, että tässä on todellinen namu ruisku aloittelijalle, joille ei ole vielä kaksitoimiruiskun paina ja vedä tekniikka täysin hallussa. Miksei kokeneemmallekkin, kunhan hyväksyy tuon liipasinsydeemin.
Pajalle voi tulla kokeilemaan, kunhan ottaa omat maalit mukaan ja öljymaaleille puhdistusaineet.
Kiinnostaisi ostaa juuri tämän tyyppinen ruisku aivan perusmaalauksiin. Kirjoitat ettei vaadi kummoista painetta tasaiseen tulokseen. Minkälaisella kompuralla tämän saisi mielestäsi toimimaan?
En muista ulkoa mikä on tuon kompuran merkki ja ilmantuotto ja itse olen aina tottunut käyttämään säiliöllistä kompuraa. Eikä tossa sydeemissä ole vielä asennettu mittaria ruiskulle menevään paineeseen, mutta näppituntumalla yhdessä barissa sai jo kunnollisen suihkun, mutta sehän aina johtuu myös maalin viskositeetista (ohennuksesta) Ruuveilla oli helppo määritellä juuri sellaiset seokset kuin halusi ja ruisku istuu hyvin luontevasti käteen.
www.pienoismallit.net/keskustelut/8465_konekanta/
Kuvista kohdasta maalauspiste näkyy kompuramme.
käyks toho bilteman kompura??????????
toki jos se on öljyvapaa, pitää vain kuulemma kovinkin paljon meteliä.