Pienoismallit.net

Mercedes Benz 190 SL Roadster

Revellin Classic sarjan 190 Mersu jossa on 88 osaa.
Kori kootaan monista osista(kyljet,perä,keula) jne.
Sarjan laadulle antaisin asteikolla 1-10 numeron 7.
Koska sovittelin joitain osia paikoilleen ja sopivuus oli todella huono.
Siirtokuvia ei ole sarjassa ollenkaan.
"Lasi" osat joutuu leikkaamaan itse läpinäkyvästä muovista.

Kommentit

Kiitos esittelystä. Olenkin kaupassa näitä katsellut ja arvaillut mitä sisältä löytyy. Tämähän on n. 50 vuotta vanhaksi sarjaksi suorastaan superdetaljoitu, kun vertaa sitä moniin uudempiin automallisarjoihin; yksityiskohtainen alusta, moottori ja aukeavia luukkuja.
Moniosainen kori on varmasti haasteellinen koota, samoin suorasta tavarasta itse leikattavat lasit. Tämä onkin käsittääkseni sellainen nostalgiamalli, vähän niinkuin vanhat Frogit ja Airfixit lentokonemallareille.
Voi vain kuvitella tilannetta joskus 50v sitten kun jonkun pikkupojan käteen on lyöty tällainen sarja ja toiseen tuubi äärimmäisen venyvää, n. vuorokauden kuivumisajan vaativaa Tammer-yleisliimaa. Liimaile siinä siten koria kasaan ja ikkunoita paikoilleen…
Jos tällaisén mersun haluaa hyllyynsä, kannattaa ehkä hommata uudempi sarja.Tosin en tiedä löytyykö tästä mallista kunnon rakennussarjaa (Siis nykyaikaisempaa).
Täatä mersusta ei taija löytyä parempaa versiota. Lokinsiipi versiota löytyy. Jos tämän srjan haluaa, kannattaa se hommata nyt koska painos on rajoitettu 5000kpl. Ite osia pyöritelly ja veikkaan et todella haastava rakennus sarja tehä. Mutta kyllä sen nippuun saa.
Timo J. 19.3.2009 17:12 Vastaa lainauksella
Minäkin olen joskus aikoinaan hankkinut tämän mallin. Kesken se on vieläkin.
(linkki kuvaan poistettu koska kuvakin on poistettu)
Patrik Soini kirjoitti:
Aika hyvä arvostelu mä kävin ostaa saman mallin oulun kärkkäiseltä.se on siellä puoleen hintaan eli joku kolmetoista euroo…
Enemmin vaan sanoit tata mallii torkeeksi ja etka kuulemma aikonut ostaa! >(
Itsehän juurikin olen tuota rakennellut. Oikeinkin lepposa rakennella ja kori on melkeen mukavampi tehdä, kun seon tuolla tavalla osina. Mutta ne ikkunat… meinaa päästä itku kun yrittää sovitella ja mallailla ja sitten vielä pitäis saada ne siististi liimattuakin.
Niklas.U 9.7.2012 11:08 Vastaa lainauksella
mulla on kehitteillä just tollanen mersu
Niklas.U 9.7.2012 11:09 Vastaa lainauksella
ensimmäinen mallini tulee valmiiksi n. kuukaudessa