Pienoismallit.net

T-54A m1951

Trumpeterin T-54/55 perheeseen kuuluu: T-54A, T54B, T-55m1958, T-55W/KTM5, Ti-67, type 59. Näissä kaikissa on samat pääosat.

Valurungot on valettu oliivinvihreästä muovista ja telat on tehty vinyylistä. Muovi ei ole yhtä vahvaa, kuin esim dragonin vastaava, mutta se on erittäin sitkasta muovia. Hiominen onnistuu vaivattomasti mutta leikkaaminen on vaikeaa.

Sarjan pyörät ovat tyyppiä spiderweb, jota käytettiin myös T-34 tyypin vaunuissa.

Runko ja torni on siis sama jokaisessa sarjassa ja ne ovat lähinnä tyyppiä T-55. Etulevyssä on T-55 tyylinen hitsaus ja se täytyy korjata, jos vaunusta meinaa rakentaa T-54:n. Tämän lisäksi moottoritilan kansi menee korjauslistalle.

T-54 torni detaljointi on toteutettu yhtenä valurunkona, jotka täytyy lisätä T-55 tyyppiseen torniin, joten korjattavaa löytyy sieltääkin. Sikäli tornin mitat ovat kohdallaan ja johtajan ja ampujan kupolit ovat valettu todella tarkasti.

Mallissa tulee mukana dekaalit neljälle eri vaunulle(Suomi,Puola,Venäjä,Vietnami), joista yhdet suomalaiselle vaunulle numero Ps-261-1.
Kokardin sininen on väärää sävyä ja rekisterinumerot ovat ylisuuret, mutta kyllä niitä käyttämällä saa Suomalaisen T-54:n.

Suosittelen vaunua vasta-alkajille. Vaunusta saa näyttävän ilman korjauksiakin.

Kommentit

Miss on hinta 15e? Vois ajatella ostavansa ku olen nyt tankkeihin hurahtanu.
AKK 29.1.2008 18:13 Vastaa lainauksella
Mikko Suomela kirjoitti:
Miss on hinta 15e? Vois ajatella ostavansa ku olen nyt tankkeihin hurahtanu.
Esim. Kuivalainen
Voisko saaha kuvaa ohjeista tuosta kohasta missä tehdään tuo konekivääri(?) ja luukku?