Pienoismallit.net

Lancia S4 Henri Toivonen 86

Etsiskelen Henri Toivosen vuoden 86 Lancia s4 tai samanlaista kuin tuon vuoden malli. Kokona olisi 1:24. Muovimalli. Tuossa kuva.

Viimeksi muokattu 15.1.2013 20:14
Tietääkseni tuosta Delta S4:stä ei ole valmiita muovimallisarjoja, mutta jonkinlainen konversiopaketti Revellin Lancia 037 on ilmeisesti saatavilla, jos en ihan väärin muista. Hintaa sillä saattaa olla aika paljon. Eipä sillä, tuo S4 olisi hieno saada myös omaksi rakennussarjaksi, ihme kun sellaista ei ole. Luulisi ainakin kysyntää olevan. Tai sitten vaan ostaa Lancia 037:n.
Profil24:ltä löytyy kokonainen rakennussarjakin, tosin materiaaleina resiini ja valkometalli. Omasta kaapista tuo löytyy rakentamattomana ja täytyy sanoa, että ainakin Profil24:n ohjeet ovat toooodella suuntaa antavat…
Profilin mallista saa ainakin dekaalien puolesta rakennettua '86 Monte Carlon ja Korsikan versiot.
Viimeksi muokattu 16.1.2013 06:03
Pekka S kirjoitti:
Tietääkseni tuosta Delta S4:stä ei ole valmiita muovimallisarjoja, mutta jonkinlainen konversiopaketti Revellin Lancia 037 on ilmeisesti saatavilla, jos en ihan väärin muista. Hintaa sillä saattaa olla aika paljon.
Ei ole ollut saatavilla vuosikausiin enää tuo Kenin muutossarja. Hintaa taisi olla jotain 70€ silloin joskus.

Hokkasen Tuomo rakensi tuollaisesta setistä S4:n, komia peli:

www.kolumbus.fi/tuomo.hokkanen/s4/index.htm

www.fcma.fi/FCMABBS/viewtopic.php?f=4&t=5211&hilit=lancia+delta

Profilin laatikon muukin sisältö on valitettavasti vastaavanlainen kuin ohjeetkin- Eli suuntaa antava, Kenin setti tarjoaisi enemmän hinta-laatusuhdetta jos sellaisen vain saisi.