Pienoismallit.net

4H-Pienoismallikerhot Turussa ja Mynämäellä alkavat taas

Parikin ilmoitusta peräkkäin, lainattu FCMA:n foorumilta, Petteri Nyholmin ja Kai Keskisen ilmoitukset:

Turun 4H:n pienoismallikerho jatkuu jälleen tänä syksynä! Aiemmin keväällä pidettiin ensimmäiset kerrat ja virkistävän kesätauon jälkeen jatketaan taas. Kevään huipentumana toimi Huolin 4H näyttely mutta ensi keväänä voitaisiin katsoa jossas saataisiin peräti oma näyttely järjestettyä.

Paikkana on Martin koulun teknisen työn luokka (naispuolinen teknisen työn opettaja tuolla, joten paikat pölyttömät ja siistit. Ei tule röniä maalipintaan ), ja syksyn ensimmäinen kerta on sunnuntaina 23.9.2012, kello 18-20. Ensimmäinen kerta olisi enemmän tällainen tutustumis- ja suunnittelukerta, mutta toki voidaan jo rakentamaankin ehtiä.

Siitä eteenpäin olisi tarkoitus jatkaa joka toinen viikonloppu, samaan aikaan samassa paikassa. Osoite on siis: Hopeasepänkuja 2, 20810 Turku

Sisäänkäynti punaisen nuolen osoittamasta ovesta.4H perii oman jäsenmaksunsa, jos siis et ole jo 4H:n toiminnassa mukana, seuraava 4H:n sivuilta lainattua:

"Jäsenmaksut 2012-2013

Seuraava 4H-jäsenkausi alkaa 1.9.2012 ja jatkuu 31.8.2013 asti.

30e yksilömaksu ja 60e perhemaksu kun samasta perheestä jäsenenä on useampi henkilö. Jäsenyyteen kuuluu 4H-Pilke jäsenlehti sekä 4H-jäsenetukortti, jolla saat valtakunnallisia jäsenetuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus."

Mikäli ei ole omia tarvikkeita mukana, niin olen lisäksi ryövännyt 15/20 euroa materiaalimaksua per nuppi. Tuolla 15 eurolla on saanut vapaasti lainata meikäläisen työkaluja ja maaleja. 20 euroon sisältyy vielä joku edukas lentokone tai laivamalli, alkuun pääsemiseksi. Ylijääneellä materiaalimaksulla olen myös ostanut kerhon käyttöön joitain toivottuja värejä ja liimaa.

Ja mallailuhan sopii kaikenikäisille ja kokoisille, joten kaikki ovat tervetulleita.

Ja kerhon vetäjänähän toimin minä ite , eli kiinni saa s-postilla (petterinyh(ät)gmail.com) tai puhelimitse 044 2839307

Mynämäen-Mietoisten 4H:n Huolin pienoismallikerholla alkaa syyskausi 13.9.2012 kello 18:00-19:30. Jatkossakin olemme torstaisin paikalla syyslomaa lukuunottamatta joulukuun alkuun asti. Kokoontumispaikkana toimii Huolin kyläkoulu, Vehmaantie 485, Mynämäki.

Järjestämme vuosittain (vähintään) yhden näyttelyn, joka on jo perinteiseksi muodostunut Huolin Pienoismallinäyttely. Pyrimme myös osallistumaan muiden järjestämiin tapahtumiin lähimaastossa.

Lisätietoja kerhostamme löytyy osoitteesta http://mynamaki-mietoinen.4h.fi/kerhot/huolin-pienoismallikerho/. Tervetuloa sekaan kaikki vanhat kerholaiset sekä kaikki uudet, joita väkerteleminen kiinnostaa. Tuolta löytyy myös meikäläisen yhteystiedot, soittaakin saa.

Lainaus Turun 4H-pienoismallikerhon ilmoituksesta, joka pätee yhtäläisesti kaikissa 4H-kerhoissa:
Lainaus:
Jäsenmaksut 2012-2013

Seuraava 4H-jäsenkausi alkaa 1.9.2012 ja jatkuu 31.8.2013 asti.

Jäsenmaksu on muutettu 4H-liiton suosituksen mukaiseksi: 30e yksilömaksu ja 60e perhemaksu kun samasta perheestä jäsenenä on useampi henkilö. Jäsenyyteen kuuluu 4H-Pilke jäsenlehti sekä 4H-jäsenetukortti, jolla saat valtakunnallisia jäsenetuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.
Kerhollamme ei ole muita kuluja tämän lisäksi, maalit, liimat, flokit ja työkalut ovat käytettävissä. Kerholla on laaja valikoima malleja tarjolla edukkaaseen hintaan, joista sitten joka tasolle aloittelijasta senioriin löytyy omansa.

Tervetuloa tutustumaan!
Viimeksi muokattu 6.9.2012 00:14