Pienoismallit.net

Salonseutulaisten mallareiden tapaamiset

Terse

Ajattelin kartoittaa ja tiedustella, että olisiko Salonseutulaisilla mallareilla kiinnostusta ja tarvetta jos ruvettaisi vaikka tapamaan kerran kuussa toisiamme. Vaihdettaisiin mielipiteitä mallailusta ja mallailun vierestä kahvin ja nisun ym pienen purtavan merkeissä, leppoisaa jutustelua ym. Katsotaan olisiko kiinnostuneita tarpeeksi, jotta voitaisiin ruveta kehittelemään pitemmälle ajatusta.

Kiinnostuneet vastauksia ja ehdotuksia peliin. Myös YV:nä vastauksia:)

T: Tave

Laitetaas tämä nyt vielä kerran esille. Nyt olisi tosiaan korkea aika Arvon Salolais mallari ruveta tapaamaan joten nyt olisi kaverin kanssa tarkoitus alkaa tapaamiset ja olisi suotavaa, että osallistujia olisi enemän kuin me kaksi ;) Rohkeasti ilmoituksia YV;nä tai tänne suoraan
Viimeksi muokattu 23.1.2013 07:30
Melkeen salolainen on kiinnostunut!
Hienoa Joonas! Toivotaan ,että saatais ainakin 4-8 henkilöä kasaan. :)
Jos päivä vaan sattuu sopimaan, niin tulossa ollaan.
Hienoa Seppo! Lisää vaan rohkeasti innokkaita mallareita ilmoittautumaan:)
2 on ilmoittanut kiinnostuksesta tapamisiin joten mukaan vaan rohkeasti. Sovitaan porukalla aina ajankota ei oteta tressiä tapaamisista aina kun sopii ja siltä tuntuu tyyliin.
No niin! Mahdollinen tapaamis paikka on hakusessa joten ottakaas Salonseutulaiset ja muutkin kiinnostuneet yhteyttä. Saatais mukava porukka kasaan jos vaikka syksyllä alkaisi tapaamiset. Ai niin 12 PM:netin käyttäjää on ilmoittanut paikkakunnaksi Salo.
Viimeksi muokattu 9.6.2012 06:21
Nostetaampas tämä:)
en ole itse salosta mutta vaimoni on ja käydään siellä kerran kaks viikossa.. mutta missä on salon harraste?
Salon harraste on Salaistentiellä. Numeroa en muista, mutta heti Pinetta tuotteen jälkeen vasemalle on kyltti vasemmalla,helppo löytää. Ovat muuttaneet maaseudulle kolmisen vuotta sitten .Matkaa noin 4-5Km..