Pienoismallit.net

Toisen maailmansodan pommikoneet

Jonkka kirjoitti:
Jean Forsberg kirjoitti:
lähtökohtasesti pienoismallit on keksitty rakentamista varten
Niin, ja postimerkit ovat postilähetyksiä varten kun taas lätkäkorteilla ei oikein ole muuta käyttötarkoitusta kuin keräily. Silti kaikkea kerätään. Toisten pienoismallikokoelma koostuu ensisijaisesti valmiiksi rakennetuista, toisilla vielä laatikoissa olevista. Mielestäni ero on aika mitätön, eivät ne valmiiksi rakennetut hyllyssä yhtään enempää tuota kuin rakentamattomatkaan.
Jep, ja minun mielestäni ihan sama, kerääkö niitä malleja kaappiin, vai säästyneitä rahoja sukanvarteen, perikunta ne kuitenkin hassaa.
Vaimo valittaa, että kun aikanaan olisi ostanut niitä nyt niin harvinaisia muumimukeja, niin nyt voisi lyödä rahoiksi.
Vähän sama asia, kuin valittaa jostain vaikeasti saatavasta mallista, että kun olisi aikanaan ostanut. No, joku osti, ja pitää varastossaan, joku toinen osti vain sen verran mitä aikoi rakentaa (tai oli varaa).
IT Lahtinen kirjoitti:
… tai brittikaunotar, suosikkini Vickers Wellesley 1/72 …

Löytyisiköhän Kuivalaiselta, Tietonikkarista, tämän sivuston lukijakunnan valikoimista tai pohjattoman ahneen eBayn valiikoimista asevelihintaan moista ….
Vaikka tuosta. Vähän reilulla parillakympillä kulkeutuu Saksanmaalta.
Eetulle kiitokset täsmälinkistä. Laitetaan sitten Germaaniaan parasta tarjousta, jos yksilöä ei löydy kotimaisista ”stash”eistä - tai tänään SuuriSnadista Otahallista!

Jottei aivan menisi off-topiciksi tämä, niin tässä linkki 2. suursodan suurpommarilistaan mahdollisia toimenpiteitä varten: www.militaryfactory.com/aircraft/ww2-four-engine-bomber-aircraft.asp
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Senverran vielä ”keräilijöille” muistutus kotimaisissa lakipykälissä piilevästä vaarasta, joka oikeuttaa saman talouden edustajan/taloyhtiön (napakan juristin avustuksella) tilata pakkotyhjennys, jos irtaimisto-asiat eivät puheella selviä. Pahimmassa tapauksessa voi joutua lisäksi ulkoruokintaan ja/tai realityTVhen.