Pienoismallit.net

M: Lentokoneita, figuja, ym. sekalaista ALE

Nouto Alavieskasta tai postitus. Postikulut Postin hinnaston mukaan. Myös pakettiautomaattilähetys onnistuu. Parhaiten kauppa-asioissa tavoitat YV:llä.

1:35 skaalaa:

Revell Deutsches Afrikakorps, 5€. 10 erilaista sotilasta, konekivääri, kk:n jalusta ja maa-alusta kk-tiimille. Laatikosta jäljellä vain irtileikattu kansi, joka tulee luonnollisesti mukaan. Valettu johonkin vähän pehmeämpään muoviin. Irrotettu valurangoista, muuten räpeltämättömiä. Vaikka dioraamaan.Italeri Red Army Infantry WW II Set 1, 1,5€. Tavalliseen, kovaan polystyreeniin valettuja venäläisukkoja toisesta maailmansodasta. Yhdeltä sankarilta puuttuu pyssy, jota sillä ei ole koskaan ollutkaan. Mukana tulee pari irtotaskua ja kypärä, jotka kuuluvat sarjaan. Ukot ja varusteet rakentuvat useammasta yhteenliimatusta osasta. Valusaumoja ja muita sellaisia ei ole poisteltu. Laatikosta jäljellä vain irti leikattu kansi, joka tulee mukaan.

1:48 skaalaa:

Revell Mc Donnel-Douglas F-15 A Eagle, 8€. Revell 1986. Ohjaamon sisäosat ja nokkapyörä telineineen puuttuu. Decaliarkista leikattu ohjaamon reunoille tulevat decalit. Rungosta ja nokkakartiosta poistettu valusaumat. Takarenkaat maalattu mustiksi. Näillä osilla tästä voisi rakentaa ainakin lennossa olevan, tummennetulla kuomulla varustetun koneen. ISO, pituus lähes 40 cm.1:100 skaalaa:

Heller Alizé, 0,5€. Löytyy vain kuvassa näkyvät osat, joilla tosin rakentaakin melkein koko laitoksen. Suurinpana puutteena takasiivekkeet ja kuomu. Heller ei tosin ole tehnyt malliin minkäänlaista ohjaamoa, joten läpinäkyvä kuomu olisi muutenkin kohtalaisen ankea. Mukaan tulee myös ohjeet ja täysi decaliarkki. Siivissä ja rungon alaosassa on lasikuitupakkelia, jolla on peitetty laskutelineiden koloja. Ja kuten näkyy, niin on myös vähän maalailtu. Tässäpä ihanneprojekti tee-se-itse-miehelle tai halpa lähtökohta jonkin ihmevehkeen rakentamiseen.

1:144 skaalaa:

Revell Dassault Rafale M, 4€. Koskematon sarja.Revell Mig 27 Flogger D, 3€. Vähän aloitettu siististi. Kaikki asiaan kuuluva mukana.Revell Airbussin decalit ja laatikko 0,2€. Decaliarkki repeytynyt kahteen osaan mutta täydellinen. ELI SIIS VAIN DECALIT JA LAATIKKO! Edullinen postittaa litistettynä.

1:146 skaalaa:

H.M.S Victory-laivan jämät, 0,5€. Sisältää purjeet, mustaa ja ruskeaa lankaa, paperisia lippuja sekä sekalaisia osia, kuten tykkejä, mastoja, pelastusveneitä ja muuta sellaista. Mukana myös ohjeet. HUOM! EI siis täydellinen sarja, josta voisi rakentaa kokonaisen laivan!

Viimeksi muokattu 4.12.2016 15:48
Myytyjä poistettu listalta.
-----
Viimeksi muokattu 4.10.2016 16:40
-----
Viimeksi muokattu 4.10.2016 16:40
-----
Viimeksi muokattu 4.10.2016 16:41
-----
Viimeksi muokattu 4.10.2016 16:41
Juho Jaakkonen kirjoitti:
Ovat vielä myynnissä. Jos jotain halajat, toimi heti!
öööh… toi airbus siinä oli decalit ja…öh laatikko?
virta tapio kirjoitti:
Juho Jaakkonen kirjoitti:
Ovat vielä myynnissä. Jos jotain halajat, toimi heti!
öööh… toi airbus siinä oli decalit ja…öh laatikko?
Juurikin näin.
Pitkästä aikaa myyntiä tulille. Tervetuloa kaupoille! Kannattaa myös kysyä jos jokin asia askarruttaa.
Viimeksi muokattu 4.10.2016 17:47
Terve Juho.

Hei olisin kiinnostunut ostamaan tuon Hasegawan 1/48 A-7E CorsairII mallin. Eli menisi postitushommiksi, joten hinnaksi tulisi ilmeisesti 45€ + postimaksu?

t.Heikki