Pienoismallit.net

Euromilitaire menestystä.

pekka t nieminen kirjoitti:
John, Paul, George ja Ringo tunnettiin etunimistä. Kyllä nämäkin sankarit pitäisi tunnistaa ilman sukunimiä…
Sisäpiiri ehkä tuntee, muuten on vaikea ymmärtää tällaista asennetta. Mutta jollain kai se on perusteltava jos ei viitsi kirjoittaa täydellisiä nimiä.

Näiden "sankareiden" teot tulisivat paljon paremmin tutuiksi laajemmalle yleisölle, jos asioista kerrottaisiin selkeästi.
Anteeksi, ensi kerralla laitan sosiaaliturvatunnusta myöten tiedot. Joskus vaan unohtuu että maailmaan mahtuu niin monenlaista tallaajaa…
pekka t nieminen kirjoitti:
Anteeksi, ensi kerralla laitan sosiaaliturvatunnusta myöten tiedot. Joskus vaan unohtuu että maailmaan mahtuu niin monenlaista tallaajaa…
Tiedät varmaan, että sosiaaliturvatunnuksen levittäminen on ehkä laitonta?
Ehkä tiedän, ehkä en.
Laita vaan ne sos.turva tunnukset ja pankkitilien numerot kans ;-)
Osasyyllisenä ilmeisesti johonkin totean, että nyt on tämän keskustelun kolmannelle sivulle saattu kootuksi ne mallarit malleineen, jotka Euromilitaire-tapahtumaan osallistuivat (tai tietysti sieltä puuttuvat vielä ne, joista ei tähän mennessä ole tiedonmurenaakaan).

Osa lukijoista ymmärsi pyrkimyksen oikein ja ehkä huomasikin, että linkkilista päivittyi useaan otteeseen eilisen päivän aikana. Tahallisesti virheellistä tietoa siellä ei ollut hetkeäkään ja tahattomat virheet tai puutteet korjattiin välittömästi ihan ilman kettuiluakin. Soopaa on se, jos valehdellaan tahallaan; hajanaisen tiedon kokoaminen ja välittäminen ja korjaaminen lähes reaaliajassa ei. Ilman interaktiivisuutta lista olisi jäänyt kokoamatta, ja siitä kiitos kaikille osallistuneille.

Mallarit ovat tuossa listassa juurikin niillä nimillä tai nimimerkeillä, joilla he esiintyvät pienoismallit.netissä, ja nyt tapahtumassa mukana olleet mallit ovat kootusti kiinnostuneiden nähtävissä.

Nyt kaikki vaan tekemään malleja ensi vuoden tapahtumaan.
Viimeksi muokattu 21.9.2011 11:25
pekka t nieminen kirjoitti:
John, Paul, George ja Ringo tunnettiin etunimistä. Kyllä nämäkin sankarit pitäisi tunnistaa ilman sukunimiä…
Eipä nämä pienen eliitin sisäpiirin vitsit aukene tavikselle.
Miten ihmeessä The Beatles liittyy tähän Euromilitaireen?
Kiitos Petri Olavi koosteen tekemisestä. Team Finlandin jäsenille myös iso kiitos matkaseurasta. Nyt meitä oli matkalla yhteensä 11- toivottavasti ensi vuonna päästää vähintään samaan nuppilukuun. Seuraavaksi vuorossa rajua mallailua, Nordic Challenge ja vuoden 2012 kujeet :)
Tyhjä
Viimeksi muokattu 1.12.2012 16:40
Kiitokset tiedotuksesta ja onnitteluista myös minulta.
Tiedotuspimentoon varmaan oli osasyynä myös olemattomat tietoliikenneyhteydet tapahtumapaikalla, ja se että ei tullut isommin mieleen mainostaa saavutuksia. Eurossa saa ajan kulumaan muutenkin :)
Keskustelussa ei ole vielä missään vaiheessa tullut kenellekkään mieleen se, että kysyikö kukaan halusivatko osanottajat nimeään ja prenikoita mainittavan julkisesti. :(…Ja monta hymiötä:)

ps. Ruåtsalaisia taisi olla tänä vuonna paikalla 14. Ensi vuonna voitaisiin laittaa vaikka paremmaksi.