Pienoismallit.net

1/6-kokoiset action-figuurit?

Kysyn taas kun ehkä taisi matkasuunnitelmat muuttua niin että onko Tokiossa 1/6 skaalan mallikauppaa?
Terve taas!
Vai että Tokioon..katteeks käyp ;). Kyllä Tokiossa pienoismalli- ja harrastusliikkeitä löytyy pilvin pimein. Ongelma on vaan se, että löydät ne jotka myyvät 1/6 sotilashahmoja (niitäkin on useita), sillä useimmat isoja hahmoja myyvät liikkeet tarjoavat etupäässä eri kokoisia Manga- ja Animehahmoja (laadukkaita ja kalliita).
Happy hunting!
Reijo P.
Erkka Oranta kirjoitti:
Kysyn taas kun ehkä taisi matkasuunnitelmat muuttua niin että onko Tokiossa 1/6 skaalan mallikauppaa?
Se mitä Tokiossa ei ole sitä ei maailmasta löydy. Tarkkoja paikkoja en tiedä mutta kyllä kaikenmaailman figuuri kauppoja on ja niin perhanasti kuulemma.
Onkohan Barrack Sergeant hyvä valmistaja/laadukas valmistaja?
USA:lainen Barrack Sergeant valmistaa lähinnä hyvälaatuisia ja tarkkoja varusteita ja muuta rekvisiittaa 1/6 skaalan soltuille. On heillä ainakin yksi hemmo (jonka vartaloa on kehuttu paremmaksi kuin Dragonin). Kyseessä on "yksityisen sektorin työntekijä" Irakissa, kuten heitä USA:ssa kutsutaan, eli ko. pojat saavat räiskiä paikallisia siviileitä, mutta heihin eivät päde sotilaslait…
moro.

itselläni on yksi barrackin m60 ja on aika yksityiskohtainen ja hieman kokoomista.
www.goodstufftogo.net/. Tuolta tilasin samalla kertaa pari 1/6 figua, toista ei Vanhasta Kaartista kysyttäessä ollut kuulema saatavilla, mutta tuolta sen sitten kuitenkin sai. Hinta tuntui halvalta mutta tulleineen kaikkineen eipä ollutkaan enää niin kauhean halpaa… Taidan pysyä Vanhan Kaartin asiakkaana jatkossakin.. Tuolla on kyllä kaikenlaista kivaa tavaraa esim 1/6 dioraamoihin… Dragonin 1/6 Kettenkradin olisi saanut halvalla..
Englannista tilasin myös pari kertaa 1/6 kamaa mutta harvinaisuudet maksaa sielläkin..
Tuossapa se ongelma onkin; USA:sta löytyy halvalla kaikkea kivaa 1/72 -1/6 skaaloissa (veroprosentti siellä kun on 0-8% osavaltiosta riippuen- meillä 22%!). Mutta kun pannaan postitus (20-50$) per lähetys ja tullilaitoksen verot päälle, niin kyllä se saa kukkaron laihtumaan.
Kannattaa aina selvittää ennenkuin tilaa, mitä postimaksut ja mahd. tulli tekevät, ettei käy niin kuin minulle mennä viikolla: Tilasin Englannista Star Wars figuja, mutta lähettäjä ei suostunut lähettämään kuin kirjattuna ja vakuutettuna (aivan turhaa EU-maista, aina tulevat perille…). Kaikkine kuluineen figujen hinta nousi yli puolella, perrr%&#¤!!!
Itse ostin Reijolta siellä Tikkakosken ilmailumuseolla sen sakemannien laskuvarjolääkäri Aloisin (dragonin valmistama) ja täytyy sanoa että on hyvä laatuinen. Ainoa ikävä yllätys siinä oli että laskuvarjopakkaus oli pelkkää feikkiä… laskuvarjon reppua ei saa auki, ja siellä on vain vanua sisällä. Nyyhkis. Olin niin jo hekumoinut että heittelen sitä talon katolta… ei vaitiskaan :-)
Ase ja varusteet sillä on hyvät. Jääkärin stiletissä jopa terä on liikkuva ja kiväärissä lukko toimii.
Ase pitäisi vaan maalata kuluneemmaksi, ja iho pitäisi maalata luonnollisemmaksi. Samoin vaatteita pitäisi "liata", mutta on se komia noinkin puhtoisena kuin se nyt on. Kutkuttais jo hankkia joku kaveri sille, mutta pitänee vielä malttaa mieli.
Tapio
Itse olen Reijolta ostanut viisi 1/6 kokoisia figuuria osoitteesta: www.vanhakaarti.net. Omistan nämä figuurit: www.vanhakaarti.net/tuotteet.html?id=16/208 www.vanhakaarti.net/tuotteet.html?id=111/203 www.vanhakaarti.net/tuotteet.html?id=111/438 www.vanhakaarti.net/tuotteet.html?id=110/770

Varsinkin tuo viimeisin on laadukas varusteiltaan. Mg42 on metallia, samoin myös muut osat. Ja Bobby Daltonin Colt 45:destä menee aseen luisti taakse, lipas lähtee irti ja lippaasta panokset. Aika isoja hintoja näillä on mutta kyllä kannattaa sijoittaa rahat näihin hienoihin figuureihin.