Pienoismallit.net

Kompressori Virtasenkauppa.fi

Terve. Onko mahdollisia kokemuksia kompurasta jota Virtasenkauppa.fi myy. Samalta myyjältä löytyy myös ruiskuja suhteellisen kohtuulliseen hintaan.

Linkki

Ja asian sivusta toinen kysymys, mikä oli sopivaksi koettu vaha Johnson vs. Kiilto. Nyt on perusmaalit lentokoneen päällä vedettynä ja lähtisin vahaa kokeilemaan.

yst.
Patu
Ei ole kokemuksia, mutta vaikuttaa ihan lupaavalta ja hiljaiselta. Ittellä myös uuden kompuran hankinta edessä ja kenties tässä se olisi…
Minulla on vanhastaan olemassa badgerin 350, mutta kompura puuttuu. Lähinnä pohdituttaa että sopiiko nuo letkut tuon kompressorin liittimeen, näyttäisivät molemmat olevan 1/8 tuumaisia, mutta onko kierre sama.
No sekait ei ole ongelma jos kompura on mutten hyvä. Niitähän saa adapterita joilla saa sen käymään.
Lähtisit? Jospa alkaisit kokeilla vahaa :) Kiillon parkettivahaa olen huvikseni kokeillut, jättää hieman pyyhkimissuuntaisia kuvioita.
IKH myy hyvin pitkälti saman näköistä kompuraa myös. Hinnasta ei tosin ole tietoa. Sieltä löytyy monenlaista muutakin paineilmalaitetta: www.ikh.fi…/~ikh/ikh2007/layout/dokumentit/1299159585-15_Paineilmalaitteet_nitojat_2009.pdf
Tervehdys, arvon kanssamallarit.

Nostan vähän tätä ketjua, sillä on tullut aika siirtyä ruiskumaalaukseen. Virtasenkauppa myy 150 eurolla kompuran, ruiskun ja letkua. Tilausta ajattelin pistää, mutta ajattelin vielä kysyä mahdollisia kokemuksia tuosta kaupasta ja/tai kyseisistä tuotteista. Lähinnä toivoisin, että joku voisi huomauttaa, jos näkee tuossa paketissa jotain vikaa, niin ei tule ostos, joka harmittaa jälkikäteen. Kiitos mahdollisille vastaajille.

Kompressori
Ruisku
Letku
Terve,

Kaverini hankki samaisen kompuran noin vuosi sitten ja sillä on onnistuneesti maalattu jo kuusi vaunua ja muutama lentokone. Ilmantuotto on hyvä, paine tasainen ja käyntiääni hiljainen.
Itselle olen hankkimassa suurella todennäköisyydellä myös ko. kompuraa, ettei aina tarvitse olla kimppakompuran varassa:-)
Kiitos vastauksestasi! Taitaa olla harrastuskäyttöön tuossa oikein mainio peli, että taidanpa laittaa sitten vaan tilausta menemään :)
Tuukka Oikarinen kirjoitti:
Kiitos vastauksestasi! Taitaa olla harrastuskäyttöön tuossa oikein mainio peli, että taidanpa laittaa sitten vaan tilausta menemään :)
Tuo Virtasenkauppa myy IKH:n tavaraa,joten käyppä siellä Vantaan IKH:ssa kärkikujalla tutustumassa ja saattaapi olla jopa hiukka halvempi.Ainakin tuolla Tampereen kupeessa oli…