Pienoismallit.net

Mallix 1/2011 on ilmestynyt

Paavo Virolainen kirjoitti:
Seuraa tyhmä kysymys. Mistä tuota Mallixia voi yleensä ostaa? En ole sitä nähnyt Prisman enkä Cittarin lehtihyllyissä. Ainakaan Imatralla.
Täältä löytyy suht tarkat tiedot postinumeron perusteella.
Jari J Liimatainen kirjoitti:
Kun nyt kehumaan alettiin, niin täältäkin pesee. Matterhorn-kanuunan rakennusseloste oli hyvä ja seikkaperäinen. Tämän tyyppisiä ymmärtää jopa meikäläinen :)
Kiitos kehuista, mukava että pidit jutusta. Ejektorikuoppien kanssa meinasi kyllä tulla välillä aika epätoivoinen olo..
Viimeksi muokattu 10.2.2011 17:14
Tuleekohan teille noi osoitteenmuutokset verkkosivun kautta ollenkaan olen 2 kertaa tehnyt sen jo loka-joulukuun aikana ja aina vaan tulee vanhaan osoitteeseen lehti. Pitäisikö laittaa teille toimituksen sähköposti osoitteeseen muutos vai miten saa uuteen osoitteeseen seuraavan lehden sitten joskus?
Tunturi kirjoitti:
Jaken artikkeli ruostuneesta tankkimallista oli hyvä. Yksi parhaista Mallixin artikkeleista koskaan.
Ehkä kuitenkin olisi voinut jättää pari kuvaa valmiista mallista pois (ja kirjoittaa loppuihin kuvatekstit?), ja laittaa niiden tilalle työvaihekuvia maalaustekniikasta. Mallin maalaus kun on oleellinen osa juttua/mallia.
Kun nuin kovasti kehutaan, mänin ja tilasin lehden het!!
Juha K kirjoitti:
Tunturi kirjoitti:
Jaken artikkeli ruostuneesta tankkimallista oli hyvä. Yksi parhaista Mallixin artikkeleista koskaan.
työvaihekuvia maalaustekniikasta. Mallin maalaus kun on oleellinen osa juttua/mallia.
Täysin samaa mieltä Juhan kanssa. Artikkeli oli erittäin hyvä mutta kuva valinnoissa ei ollut päätä ei häntää. Hienoilta näyttivät fotoetsi osat ja vielä hienommalta ruostunut tankki.
käsittääkseni koko jutun tärkein idea oli kuitenkin ruosteen teossa ja juuri siitä vaiheesta ei sitten ollut yhtään kuvaa.
Tuota lehteä saa vaikka lähimpään Cittariin, Prismaan tai Ärrään, kun sitä vaan pyytää. Ainakin Jyväskylän rautatieaseman Ärrä lupasi laittaa sen heti tilaukseen aikanaan, kun pyysin. Jos lehti kerta on Rautakirjan levityksessä, niin ne sen kyllä kuulemma ottaa valikoimaan - ainakin muutaman kerran. Jatkossa myyntimäärät tietty vaikuttaa löytyykö sitä vai ei.
Vacutalo-artikkelista puuttuu tekstiä, sivulla 34 kappale loppuu "Normaalisti tässä vaiheessa voisi julistaa vinjetin maaston valmiiksi, mutta ei kuitenkaan täl-"
ja jatkuu sivulla 36 "kovan kolmatta taistelua, joka käytiin…"
Ja jos aletaan virheitä bongailemaan niin sivu 3, Kannessa komeilee Miika B… vaan eipä komeile.
Mutta mitäs me pienistä, todella hyvä lehti.
No olihan se tuolla Imatran prisman hyllyssäkin näköjään.
M Koivunen kirjoitti:
Tuleekohan teille noi osoitteenmuutokset verkkosivun kautta ollenkaan…Pitäisikö laittaa teille toimituksen sähköposti…
Onko tärpännyt tämän suhteen?
Itse pistin joku viikko sitten tilauksen peruutuksen verkkosivun kautta. Siitä huolimatta viime keskiviikkona tuli lehti, ja torstaina lasku. Pistin aiheesta torstaina sähköpostilla kyselyä toimitukseen, vastausta odotan edelleenkin.