Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Regia Aeronautica 1923-1946

Minusta tuo 23.3. on hyvä. Voisin ehtiä siihen menessä tehdä vielä yhden mallin. Ehkä…
Edellinen kone alkaa valmistua pikkuhiljaa - voisin ottaa seuraavaksi työn alle Picchiatellon eli Junkers 87 B2 (R2?) Stukan RA:n väreissä. Näyttää vaan tuo Airfixin sarja aika niittihirviöltä, mutta katsotaan mitä siitä tulee.
Kuten tuolla omassa Macchi 202 -mallini keskustelussa totesin, en pidä "deadlineista", nyt kuitenkin pari työn alla olevaa mallia valmistunee hyvinkin ennen tämän ryhmärakentelun loppua, joten voin ilmoittaa ne mukaan.

Toinen on 1/72 Fiat BR-20M ja toinen 1/48 Breda Ba.65 A.80. Lisäksi juuri ennen Kuopion näyttelyä valmistui 1/72 Piaggio P108, jonka voinen aikanaan laittaa mukaan, kunhan saan sen kuvattua.

Hyvää joulua kaikille mallarikollegoille.

T. Ari
Alkaa mersu pikkuhiljaa valmistumaan. Vielä hiukan odottamista ja pääsee vielä tänä iltana ruiskimaan viimeisen värin pintaan. Huomenna sitten kyljen täplät.

oma mersu on myös lähes valmis. ei muuten jollain olisi ideaa kuinka tehdä pitkiä heiniä/ viljaa 1/72 mittakaavassa. alusta sitä vaatisi…
SM.79 on myös pian valmis. Siirtokuvat sain laitettua ja säistämiset tein jo ennen joulua, mutta muuten projekti ei ole edistynyt juurikaan niiden hommien jälkeen.
Vieläkö mahtuu Airfixin 109 G-6 mukaan? On siirtokuvia vailla valmis.
Nyt alkaa edistymään, pyöräkuiluja lukuunottamatta kaikki maalattu. Tosin hieman joutuu maskien vuotoja korjailemaan. Mukavaa kun on Hobby colorin kiiltävät ja satiini maalit niin voi laittaa siirtokuvat suoraan maalipinalle.Aika värikäs mersu.
Nyt kyllä harmittaa! Kamerasta loppuivat paristot kesken SM.79:n kuvauksen. Kaapissakaan ei ollut varapattereita, joten en saa lisättyä sitä tähän ryhmärakenteluun.

Mutta muuten oli mukava nähdä, että tähän saatiin näinkin paljon osallistujia. Valmiita mallejakin kertyi aivan mukava määrä. :)
Viimeksi muokattu 23.3.2012 20:27
alustaa vaille valmiiksi jäi oma mersuni :P
edit: ainiin ja siirtiksiä