Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Regia Aeronautica 1923-1946

Valmista tuli. Tai oikein tiedä mitä tuli. Nardistani uhkasi tulla ikuisuusprojekti ja kun niin moni asia meni pieleen, niin hetken näytti että ei tule valmista ikinä.

Tuo likaisen kulahtunut yleisilme on enemmän vahinko kuin tarkoitus. Sattui melkoinen onnettemuus kiiltävän lankan ja öljyvärin kanssa. Kirjaimmellisesti kemiat eivät tomineet keskenään. No parempi valmis malli hyllyssä kuin keskeneräinen projekti laatikossa.

Ottaa päähän tämä "pakollinen mallailu-tauko". Itsellä on nimittäin ollut kädet siteissä jo kaksi viikkoa, kun koira kävi käsille..

Onneksi Opa, bombardiere ja Raimo ovat saaneet mallejaan valmiiksi, että saadaan edes vähän malleja tähän ryhmärakenteluun. :)
Lince etenee pikkuhiljaa. Ohjaamo valmis, runko ja siivet kasassa. Kuvia ei nyt ole kuin ohjaamo/ampumo yhdistelmästä. Muuten ihan suoraan paketista, mutta istuinvyöt lisätty eteen ja taakse. Seuraavaksi pitäisi liittää runko, ohjaamo ja siivet paketiksi. Runko ja siipiyhdistelmä istuu huonosti, joton joutuu leikkaa liimaamaan ja päälle vähän kittailemaan.

Heippa

Olisiko tähän vielä mahdollisuutta vähän jatkoaikaa. Minulla olisi pari mallia viimeistely vaiheessa, mutta menisi vielä vähän aikaa. Toinen olisi S.81 ja täytyy Italialaiseen ryhmärakenteluun saada yksi kolmemoottorinen kone. ;)
Tottahan toki!
Itsellä on S.79 viimeistely vaiheessa, ja ajattelin itsekin jo alkuviikosta, että laitetaan vielä jatkoaikaa, mutta en saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä täällä.

Mitäs mieltä olisitte jos aikarajaa siirrettäisiin, että se olisi 1.1.2012 vai laitettaisiinko aikaa oikein kunnolla, ja laitettaisiin se 23.3, joka olisi Regia Aeronautican perustamispäivä. :)
No, herättelenpä tätä juttua, kun kukaan ei ole vastannut kysymykseeni, että kumpi olisi parempi takaraja: 1.1. vai 23.3?

Jos kukaan ei kirjoita mitään, niin sitten siirrän sen sinne 23.3. - siihen tämä aikarajan siirtely sitten tulee loppumaan! :)
23.3
mersu on vieläki ihan osina… :O
23.3 on sinänsä osuvampi tuon Regian kannalta:) Sinne vaan.
Siirränpä sen sinne. :)
mersu edistyy pikkuhiljaa :D sisätilat jo lähes maalattu,.